Не трябва зрителите да се отпускат. Черните краски, тъмните облаци, страданието, са запазена марка на сценариста.
Как е възможно една такава приятна сцена почти в края на епизода да е съпроводена с протяжения и наситен с болка глас на разказвача Йомер, за да ни предупреди за още по-големи нещастия, които ще сполетят влюбените.
Започвам да си мисля, че Етем е много отчаян и дълбоко наранен в личния си живот...

Нощите пълни с подозрения не даваха сън на батко Ешреф.
А сестра Нисан разбираше колко силно я подозира той. Колкото и да се опитваше да разсее подозренията, батко Ешреф ставаше все по-подозрителен.
Да върне обратно изтритите спомени от миналото.

Той бе принуден да търси отговор на въпросите, които го измъчваха отвътре.
На пръв поглед бихте си помислили, че тези нощи, пълни със страдания, са най-тежките дни. Това бяха все още хубави дни.
Когато всичко се изясни, няма думи, с които да се опише болката, която ще изпитат...

получих си пратката - коледният подарък. 🎁Преди малко я взех от Еконта. Значи снощи, като ми се обади по тела не вярвах че ще дойде толкова бързо. Много хубави неща има и поздравителна картичка също. Чак ми е неудобно така ама ти каза да не го мисля и да се радвам. Благодаря ти още веднъж и аз те Обичам. 🫶