Анализ на душевните състояния на героите няма да правя, че нелепо ми звучи, защото всеки сам за себе си преценя и осмисля видяното.

Честно нанагорнище ми идват два големи празника един след друг. Не е въпроса в парите, щото то сега всичко има готово и най лесно е да си купиш. Но аз съм свикнала поне в тия дни всичко да си приготвям сама, а то си е време.
, та в крайна сметка след празника съм убита.
Гледах епизода на "Ешреф" още на 25ти, хареса ми, но като не е на момента и толкова много неща се случиха, че не знам как да коментирам. От къде да почна? Ами от първото което се сещам.
Нисан - стана информатор, но не против Ешреф, а за Динчер. Не я упреквам, но вместо да прави сцена на Ешреф можеше да му каже истината и да се уговорят. С какво го предпази с мълчанието си? Че не скочи да трепе Динчер, ами отиде разярен , сам при Кадир, от където можеше и да не излезе жив. Ама нейсе, Етем така е решил. Кадир дали ще остане жив? Не знам, може би, заради Хадър, който най после го откри и може да му набие канчето и да го направи човек.
Само Етем знае.
А общо за епизода, Ешреф си върна хотела и дома, демек върнахме се в начално положение, само дето враговете са май в повечко.
Догодина ще разберем. Та, Весело посрещане на Новата Година ви пожелавам, много щастие и любов!
По принцип са активни и кративни и следят Кариерара и Проектите му . Мерси и за споделените мнения и цитати и
Така е уморява се човек от толкоз шетане и готвене всичко да е домашно . Някои неща от магазина , други пригатвяме . Баклави , сладка , хляб , салати често пазаруваме . То вече нищо няма евтино особено сега с това евро .... Може и да плюсове , но още не сме готови. Както и да е вече е решено . 

, та в крайна сметка след празника съм убита.
Гледах епизода на "Ешреф" още на 25ти, хареса ми, но като не е на момента и толкова много неща се случиха, че не знам как да коментирам.
Нисан - стана информатор, но не против Ешреф, а за Динчер. Не я упреквам, но вместо да прави сцена на Ешреф можеше да му каже истината и да се уговорят. С какво го предпази с мълчанието си? Че не скочи да трепе Динчер, ами отиде разярен , сам при Кадир, от където можеше и да не излезе жив. Ама нейсе, Етем така е решил. Кадир дали ще остане жив? Не знам, може би, заради Хадър, който най после го откри и може да му набие канчето и да го направи човек.
Само Етем знае.
А общо за епизода, Ешреф си върна хотела и дома, демек върнахме се в начално положение, само дето враговете са май в повечко.
Догодина ще разберем. Та, Весело посрещане на Новата Година ви пожелавам, много щастие и любов! 
Ако съм жива и здрава ще навърша 70. Голям купон ми спретват синовете... Но това са подробности.

Чаатай бей, ако е активен и за други по важни неща ще е Окей. Да помисли за себе си и да не пренебрегва работата си и феновете. Всяка година се надяваме поне от РД да качи снимка или благодари от уважение поне за любовта и подкрепата и поздравите. 

Препоръчани теми