Отговори
# 540
Чакам да свърши вече сериала ,че да го видя и аз какво толкова ви зариби всичко и друга приятелка имам която хвали сериала и вика ,че бива а преди не искаше да види Чаатай на снимка а сега го уважавала. ;д

# 541
Нисан -  Здравей? Чух, че нещо ти се е случило.
Ешреф -  Защо чу, че нещо се е случило?
​Нисан -  Чух, че нещо се е случило с теб, както винаги.
Ешреф -  Както винаги е, вече не е странно.
​Нисан -  Ще се видим ли тази вечер ?
Ешреф - Ще бъда там. Ще вдигна тост за твоя чест. Прощаваш ли ми?
​Нисан - Ще се видим в хотела.
Ешреф- Ще се видим.
https://x.com/SuhComment/status/2003926187278492093

Може ли Чаатай Улусой да бъде толкова Секси и Харизматичен ❣️
https://x.com/nisagul899/status/2004566692387852455

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 02:23 от femmi2

# 542
Добро утро и хубав ден!

# 543
Привееет, през уикенда Nature Snowflake

- '' Ти си ранена''
- ''Отдавна''  

Цитат
Сцената е красива, химията и актьорската игра са невероятни. Сцените им винаги са щателно изработени. 😭❤️‍🔥
https://x.com/marwamohammed26/status/2003920226069741785

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 19:10 от femmi2

# 544
Здравейте, дами!

С мисли за Ешреф започва и свършва нашият ден.
Нов епизод ще чакаме след Нова година, но креативните фенове не ни оставят да скучаем.
Творят и ни усмихват...

Може ли Чаатай Улусой да бъде толкова Секси и Харизматичен ❣️
https://x.com/nisagul899/status/2004566692387852455

"Щастлив е човекът, който знае какво да запомни от миналото, на какво да се наслади от настоящето и какво да планира за бъдещето."
С пожелание за прекрасно настроение и море от позитивизъм в съботния ден!

# 545
# 546

Скъпи, дружки !HugHeart

На Чачко и Деметка пожелавам много здраве и все така да ни радват от екрана !
Страхотна двойка са !

HeartHeartHeart

# 547
Светлееее Kissing Face и на теб също мила .  Всичко най добро . Има ли здраве човек всичко има .

Тези двамата превзеха и ''стопиха''  екранитеее и влязоха  не само в домовете но и в сърцата ни . Sparkling Heart

# 548
Празничното настроение не ме напуска! Еуфорията продължава, затова не мога да събера мислите си и да споделя впечатленията си от епизода.
Но определено съм доволна от видяното. Динамика в действието, силни сцени, ефектен екшън и диалози, които докосват.
Започна разбулването на грижливо пазени тайни, усеща се развръзката в отношенията на някои герои, избистрят се неясни ситуации. А загадката Руя ще ни бъде поднесена за десерт. Очаквам неочакваното и се моля за happy end.
Поствам един от моментите, който силно ми въздейства. Анализ на душевните състояния на героите няма да правя, че нелепо ми звучи, защото всеки сам за себе си преценя и осмисля видяното.

- Ало.
- Слушай ме внимателно, това ще бъде най-дългият разговор в живота ми.
- За какво?
- Любовта за мен е много трудно нещо. Но аз те обикнах, а ти мен. Благодаря ти за това. Видях живота си. Живеех на дъното на ада. Ти беше като рай за мен. И за това ти благодаря. Ти ми напомни, че в живота има и нещо друго освен смърт, война, бой.

- Ти ме целуна. И за това благодаря. Аз те обикнах, а ти мен. Имах грешки. Ако простиш, благодаря. А ако не простиш, нямам какво да кажа. Това е твое решение.

- Като начало ти благодаря, че изрече такава красива и дълга реч. Защото да чуя от теб такива красиви думи, з мен е по-ценно от вода в пустинята.
- Не съм свикнал на красиви думи, разбери.
- Но този разговор не ми харесва. Когато говориш така...

- Някой умира.
- Ешреф, плашиш ме.
- Мен в този миг ме плаши единствено това, че може повече да не те видя, Нисан!

# 549
Този разговор беше много емоционален и те пронизва .... Като цяло в епизода има доста повратни точки и моменти  още на онлайана се усети . Като го изгледам с превод ще пиша ако нещо сме пропуснали или не сме разбрали .  Това го писах и преди , но наистина е така  и рейтингите са много високи и добри от началото на С1 .
Не че и тогава  не бяхме добре  .... но сега достигнахме 10 - ката и можем да я минем дори .  Практиката сочи, че ако си с висок рейт , после има спад на продължения . Това зависи от много неща....Във Втори Сезон има повече дълбочина , екшън , любов , тайни и отмъщения , разкрития  и време за разплата . Как ще завърши е отделен въпрос и желание .

От наградите  - Демет Йоздемир ,  Бурак Саяшар и Джерен са присъствали от името на Сериала . Дори и Чаатай да не е избран за актьор можеше да присъства , защото той е част от този екип и сериал и работата е Обща . Както и Улуч можеше да е там , както прави Джан Улкай режисьора на филма , който също е награден .

Реч при приемането на наградата от Бурак: Това си го откраднах от Градинката на колежката Blush

"Ешреф Рюя е история, разказана от силен екип, който смело тръгна на път. Днес не сме сами на тази сцена; всъщност не ги виждате, но може би мога да ви накарам да почувствате тяхното присъствие. Имаме нашия ценен телевизионен оператор, семейството на Kanal D, нашите режисьори, нашите сценаристи, екипа на Tims&B, нашите скъпоценни актьори, които прегръщат ролите и героите си, и нашите невидими герои – членовете на нашия екип, които работят зад камерата. Приемам тази награда от тяхно име. Посвещавам я на тези, които вярват в историята, които отхвърлят лесния изход и които никога не се отказват да мечтаят."

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 16:05 от femmi2

# 550
За разнообразие ще цитирам някои коментари на сръбските и руски фенове, които показват отношение към сериала и актьорите като цяло, а също и въздействието на последния епизод.
Испанките и италианките ще ги оставя за следващ пост.

Демет Йоздемир и Чаатай Улусой 👍 👌👍Невероятни, великолепни, зашеметяващи, очарователни, луди, страхотни, грижовни, любящи и елегантни дуети 👌 Всички те са най-добрите сред най-добрите и най-невероятните, отлични, позитивно чисти актьори с високо качество... 👏 и това прави Ешреф Руя най-добрия, невероятен, страхотен сериал 👏...
Няма да е история без Демет. Нейният герой придава дълбочина на образа на Ешреф. Ако тя умре, това ще е последното за мен!
Надявам се, че ще оцелее, тя е причината да гледам Ешреф Руя, въпреки че харесвам Чаатай като неин партньор, той също има много талант.
Много добър епизод. Нисан не може да умре. Сериалът няма да е добър. Радвам се, че Кадир си отиде, дано. Време беше да си отиде.
Нисан е раят 😍 в сериала, както каза Ешреф, тя носи светлина, надежда и любов ❤️ в този сериал.
#ÇaĝatayUlusoy 💕 #DemetOzdemir 🥰😍

Плача, гледайки как той я защитава 🥺

Дори не забелязах веднага, че е бил прострелян.
Той изтича на сцената толкова бързо и започна да я прикрива с тялото си.💔💥

Той се опита да спре убийците в началото, но когато осъзна, че са много и не може, той се затича към сцената, така че всички куршуми да го уцелят, а не нея 😭😭
И не забеляза, че там вече имаше рана.
Този шок и страх в очите му, когато забеляза...💔
Сякаш не бяха дошли да убият Ешреф, а Нисан, там стреляха по цялата сцена. 💔
Моментът, в който се затваря в самото сърце 💘и как казва „Нисан калк“ и после сълзи в очите и страх... Толкова голям и могъщ Ешреф Тек се страхува от едно - да не загуби този, който му е дал светлина на дъното на ада.💔💡
Мамка му, каква сцена! Играят до степен да изгорят.🔥🔥🔥
Изпълнението на Чаатай отново ме остави безмълвна. За първи път видях такова объркване и наистина див страх в очите на Ешреф. 🥺
Сега разбирам, че феновете изобщо не преувеличаваха, когато говореха за актьорската му игра. Просто сега го усетих напълно. Сякаш нещо липсваше преди, а сега всичко най-накрая се получи.

Нисан... 💔През целия епизод буквално усетих тежестта, която беше паднала върху нея. Демет предаде това състояние на 100% - беше невъзможно да не усетиш болката ѝ.

Като цяло епизодът беше много интересен, както винаги.👌🏻
Благодаря за групата, момичета... Удоволствие е, не само колажите, но и комуникацията в групата...
Влизаш и четеш за героите от сериала... където няма сарказъм, злоба или подигравки с герои или актьори.

# 551
Привет! Честита Коледа и Стефановден  днес!  И аз като Еми все още съм празнично настроена, по точно релаксирам и събирам сили за следващия голям празник(посрещането на Новата Година). Joy Честно нанагорнище ми идват два големи празника един след друг. Не е въпроса в парите, щото то сега всичко има готово и най лесно е да си купиш. Но аз съм свикнала поне в тия дни всичко да си приготвям сама, а то си е време. Head Band , та в крайна сметка след празника съм убита. Joy Гледах епизода на "Ешреф" още на 25ти, хареса ми, но като не е на момента и толкова много неща се случиха, че не знам как да коментирам. От къде да почна? Ами от първото което се сещам. Joy Нисан - стана информатор, но не против Ешреф, а за Динчер. Не я упреквам, но вместо да прави сцена на Ешреф можеше да му каже истината и да се уговорят. С какво го предпази с мълчанието си?  Че не скочи да трепе Динчер, ами отиде разярен , сам при Кадир, от където можеше и да не излезе жив. Ама нейсе, Етем така е решил. Кадир дали ще остане жив? Не знам, може би, заради Хадър, който най после го откри и може да му набие канчето и да го направи човек. Joy Само Етем знае. Joy А общо за епизода, Ешреф си върна хотела и дома, демек върнахме се в начално положение, само дето враговете са май в повечко. Joy Догодина ще разберем. Та,  Весело посрещане на Новата Година ви пожелавам, много щастие и любов! Heart

# 552
Аййййй , Останаха ми очите в Сръбските колажи и творчество . Браво на тях .Hands Clap По принцип са активни и кративни и следят Кариерара и Проектите му .  Мерси и за споделените мнения и цитати и
с интерес ги прочетох. След като е  в нета няма как да се крие и всичко си е за Общо ползване и няма как да имаш претенции. Някои затова си надписват и нещата и видеата.   

Пипи Hug  Така е уморява се човек от толкоз шетане и готвене всичко да е домашно .  Някои неща от магазина  , други пригатвяме . Баклави , сладка , хляб , салати често  пазаруваме . То вече нищо няма евтино особено сега с това евро .... Може и да плюсове , но още не сме готови. Както и да е вече е решено .  

Иначе и аз съм на това мнение, като се Обединят Ешреф и Нисан  ще са по - силни и ще има повече доверие без лъжи . Това изнудване беше излишно . Но думите на Нисан казват всичко . Още на онлайна го писах... ''Ако трябва ще умра за  Ешреф без да се замисля готова съм да скоча в пропастта'' . Такава е тяхната Любов и той би направил същото и го доказва всеки път . Heart Exl

Сериалът „Eşref Rüya“ по Kanal D, продуциран от TİMSBİ, с Тимур Савджъ и Бурак Саяшар, като продуценти, Улуч Байрактар ​​като режисьор и Етем Йозъшък и Локман Марал, като сценаристи продължава да получава признание от зрителите за силната си история и актьорска игра.

Най-добър сериал: Ешреф Руя,

Най-добра актриса: Демет Йоздемир…

Ешреф Руя, който се излъчва по Kanal D, беше удостоен с наградата „Най-добър сериал“ на церемонията по награждаване, организирана от Икономическия и бизнес клуб на университета Сабанджъ, където победителите бяха определени чрез студентски гласове.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 19:13 от femmi2

# 553
Честно нанагорнище ми идват два големи празника един след друг. Не е въпроса в парите, щото то сега всичко има готово и най лесно е да си купиш. Но аз съм свикнала поне в тия дни всичко да си приготвям сама, а то си е време. Head Band , та в крайна сметка след празника съм убита. Joy Гледах епизода на "Ешреф" още на 25ти, хареса ми, но като не е на момента и толкова много неща се случиха, че не знам как да коментирам.
Скрит текст:
От къде да почна? Ами от първото което се сещам. Joy Нисан - стана информатор, но не против Ешреф, а за Динчер. Не я упреквам, но вместо да прави сцена на Ешреф можеше да му каже истината и да се уговорят. С какво го предпази с мълчанието си?  Че не скочи да трепе Динчер, ами отиде разярен , сам при Кадир, от където можеше и да не излезе жив. Ама нейсе, Етем така е решил. Кадир дали ще остане жив? Не знам, може би, заради Хадър, който най после го откри и може да му набие канчето и да го направи човек. Joy Само Етем знае. Joy А общо за епизода, Ешреф си върна хотела и дома, демек върнахме се в начално положение, само дето враговете са май в повечко. Joy Догодина ще разберем. Та,  Весело посрещане на Новата Година ви пожелавам, много щастие и любов! Heart
Пипи, при теб с два празника, а аз се боря с 3. Между Коледа и Нова година е рожденият ми ден.
А тази година за мен е юбилеен! Ако съм жива и здрава ще навърша 70. Голям купон ми спретват синовете... Но това са подробности.
За епизода много си права! Аз с теб, Феми и Диди открих красотата на онлайн гледането. Там на момента можеш да изкажеш мнение, да се зарадваш или ядосаш, да критикуваш или аплодираш. После на спокойствие и с бг превод просто допълваш пропуснатото.
Ние имаме достатъчно време до 07.01., за да споделим това, което ни е направило най-силно впечатление.

Чаатай на снимачната площадка на телевизионния сериал #МечтатаНаЕшреф

🌀 Актуализация от актьорския състав 📸

💥Стилни визии от Демет Йоздемир.

# 554
Изобщо не ми се слага и ще мижам ... Не ми харесва на тия снимки , дори и от проект да са.  Има нещо, което не може да се Обясни .... Неестествено ми е поведението й и с тая лукава усмивка..... Има красиво тяло и лице дори и нежно но не е достатъчно това. На Чаго му подхождат по Зрели и Огнени, защото самият той си е Мъжкар и дори изглежда по - голям на години. Дори и да се повтарям ще кажа че ще се радвам да повтори историята , ако не той може и брат му също. Той често пътува и посещава балканските държави и се интересува. Разбира се често е в Лондон, защото там е учил и може да работи.

Гледах клипчета как Малбората танцува ама не може и това си е . Научени движения и пози няма страст и плам колкото и да се пъне. Знам я от преди да играят в общ проект и гаджосат и тогава съм я за хубава и толкова дори и интересна не ми е.  Не съм се интересувала много извън това какво прави и с кого е.  Когато се разбра за връзката им с Чаатай тогава е нормално повече да я наблюдаваш и четеш клюки.
Като актриса има някои качества.  Както се казва и душевната красота е важна може и това да виждат мъжете в нея макар че не сме убедени и в това,  като не се Общува истински. И за успокоение не съм само аз така . Доста народ не вижда химия и тая велика любов , която демонстрират двамата и дори е дразнещо и странно и изненадващо , защото той никога не си е позволявал това.
" Любовта е сляпа". Та може и да няма толкова любов , колкото страст и да им е добре засега така в началото без Обещания и да имат някаква договорка. Това са разсъждения и усещания и не твърдим, че е истина. Не сме им в къщата. Но ще се навърши година от както се писа че са заедно и от тая прословута случка на летището , където я остави сама и си би шута и не застана до нея пред репортера и тя се чудеше както да направи и беше грозно и пренесе доста хейт Господина.   Не е за подценяване тая малката . Хитра е и Чаатай лапна въдицата като риба. Добре че засега са само гаджета за после никой не знае дори и заедно да заживеят.  Айде да се сме добрички:wink: да отразим харесването на ашкъма в ИГ от Аслъхан . Ще рече човек че само тя съществува и никой друг.Smirk Head Band Close Чаатай бей, ако е активен и за други по важни неща ще е Окей. Да помисли за себе си и да не пренебрегва работата си и феновете. Всяка година се надяваме поне от РД да качи снимка или благодари от уважение поне за любовта и подкрепата и поздравите.   

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 16:30 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт