Отговори
# 555
Еми! Heart Да си жива и здрава, весело да посрещнеш юбилея с любимите хора! Heart

# 556
Еми! Heart Да си жива и здрава, весело да посрещнеш юбилея с любимите хора! Heart
Благодаря ти, Пипи! В понеделник ще да е, точно на датата...
Да сложа и на тази страничка награждаването:

💡📒Сериалът на Kanal D #EşrefRüya спечели наградата за „Най-добър сериал“ на церемония, организирана от Икономическия и бизнес клуб на университета Сабанджъ, където победителите бяха определени чрез студентско гласуване.
Една от главните актриси на сериала, #DemetÖzdemir, спечели наградата за „Най-добра актриса“ за изпълнението си.

Съоснователят и главен изпълнителен директор на TİMSB Productions Бурак Саяшар, Демет Йоздемир и Джерен Бендерлиоглу присъстваха на церемонията, за да приемат наградите.

Реч при приемането на наградата от Бурак:
"Ешреф Рюя е история, разказана от силен екип, който смело тръгна на път. Днес не сме сами на тази сцена; всъщност не ги виждате, но може би мога да ви накарам да почувствате тяхното присъствие. Имаме нашия ценен телевизионен оператор, семейството на Kanal D, нашите режисьори, нашите сценаристи, екипа на Tims&B, нашите скъпоценни актьори, които прегръщат ролите и героите си, и нашите невидими герои – членовете на нашия екип, които работят зад камерата. Приемам тази награда от тяхно име. Посвещавам я на тези, които вярват в историята, които отхвърлят лесния изход и които никога не се отказват да мечтаят."

ДеметÖzdemir спечели наградата за „Най-добра актриса“ за ролята си на Нисан. Тя благодари на публиката, казвайки:

„Всеки момент, всяка секунда от живота ми е изпълнена с огромни усилия. Благодаря ви много, че ми показахте и ми напомнихте колко съм успешна и как съм на правилния път в това пътуване.“
„Мечтата на Ешреф“ е много важен и специален проект за мен. Открих, че успях във всичко, което си мислех, че не мога да направя, и вероятно така или иначе не бих успяла. Бих искала също да благодаря на нашите продуценти, екипа ни и на колегите ми актьори.

# 557
Много хубаво видео и гифчета от Събитието . Впечатлена съм и от речта и на Бурак и на Демет . Личи си че проекта наистина е специален и успешен. Не се съмняваме че е такъв и за главният актьор в него дори и да не го изразява гласно. Кефи се на всичко и с екипа с който работи и е видимо. Чаатай Улусой прави Феноменална роля и Образ, който ще се помни вечно и се нарежда в челната лична класация. Визията му е повече от сексииии , гореща и греховна с тази природна красота.    

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 15:49 от femmi2

# 558
esrefruyadizitv
Началото на 2025 г. срещу края на 2025 г. 🤭

esrefruyadizitv
Ешреф Тек си връща всичко, което притежава, едно по едно. 🔥

# 559
# 560
esrefruyadizitv
Нашият екип е в най-спокойната си форма. 😅👀

Феми, изглежда и на теб харесаха колажите на сръбските фенове.
Умеят да правят интересни съчетания.
Ето още...

# 561
Ех тая Сърбия по случай ,че я споменахте да припомня как споменавахме Емирката Сарафоулу навремето. Wink

# 562
Между другото брат му Аталай слуша Сръбско и знае кои са звездите. Като идваха в България за паспорта беше пуснал Азис в дует с Теа Тайрович. Така че сме си баш по темата и с колажите и с музиката. Wink

Ох Дидкооо с класика в жанра ни поздравявааааш. Heart Eyes Принца на нощта си е точно за тая песен и текст и не самооооо колко още има, които ще му подхождат. Клипчета от архивите  с гръцко , сръбско и наша музика също от фолка. Особено с ФЕмир там е нещо страшнооооо. Голяма Лудост и Носталгия.  Химия , физика и   любов и Огън да искаааааш. 🔥💕💥💥💥❤️‍🔥❤️‍🩹

Напоследък съм на такава вълна и Обожавам Сръбския темперамент и музика. Ходих дори и там и пак искам, защото има какво да се види ощееее из градовете да не говорим и за фиестата вечер.  🕺💃💃💃MicrophoneMusical NoteMusical Keyboard

Спомних че и когато излъчваха "Гаддар" също сме споделяли сръбски колажи в темата. На ОС също има хубави колажи и творения.

Още не са обявили от бТВ дата и час за " Безмилостен" или поне аз не съм чула и попадала на това.
На Войо не съм сигурна дали е почнал но щом го рекламират няма да се бавят.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 21:29 от femmi2

# 563
Още не са обявили от бТВ дата и час за " Безмилостен" или поне аз не съм чула и попадала на това.
На Войо не съм сигурна дали е почнал но щом го рекламират няма да се бавят.
Феми, Gaddar/"Безпощаден" вече го дават на VOYO - стигнали са до 27 епизод, но дублажа не ми се понрави. Нямам идея дали ще го пуснат после по бТВ.
В PlayTube.TV качват с БГ Субтитри епизодите. Могат спокойно оттам да се гледат. Ето и линк за желаещите:

# 564
Благодаря ! Значи е почнал на сайта но явно си има бг номерация както винаги, щото Оригиналните турски епизоди са 20 от един Сезон.

Мила сцена беше, като застана пред вратата и погледна майка си, която не го беше виждала отдавна. Майчиното Сърце не лъже и така топло се прегърнаха и тя се разплака. Дахановата семейна къща беше на интересно и красиво място край морето с една лодка отпред кръстена на любимата му Айдан.  Там Дахан оставаше сам със себе си на спокойствие.  

Превърна се в наемен убиец по Неволя. Постепенно нещата се промениха и вкараха и Социална Тематика и послания в Сериала, което беше  добре и това се хареса на публиката. Екшъна отново беше на макс и на ниво с яки сцени под хореографията и ръководството на Уур Йелдаръм, който участваше и като актьор в сериала и имаха Общи сцени с Чаатай и дори се сприятелиха накрая. Не липсваше и Хумор и добре го съчетаха. Като цяло добър актьорски състав и екип. Тогава си беше свободна птица и си личеше по много начини и се радвахме и му беше много добре така и пак беше Социален , усмихнат и щастлив с приятелите си и хобитата.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 00:07 от femmi2

# 565
Феми, ние сме щастливки.
Следим с интерес „Eşref Rüya“, а остане ли ни време ще си гледаме "Gaddar" и спокойно можем да го коментираме отново.
Аз си мисля, че скоро и „Eşref Rüya“ ще дойде в България. Трябва да питам приятелите от тв.

📸 Ново от актьорския състав на #МечтатаНаЕшреф

❥ Сладураната Büşra Develi по време на почивките между снимките на сериала #EşrefRüya!

„Единственият ми страх в този живот е никога повече да не те видя, Нисан.“

©️Ешреф Тек

# 566
И аз така мисля, че "Ешреф Рюя" ще го закупят и нашите ТВ и няма да го бавят много. Сериала е Супер Хитов и Рейтингов с Обичани и гледани актьори с почитатели и в България и по Света.

От Продукцията Отбелязват наградата.  

Режисьора  Джан Улкай е взел наградата от името на екипа на Филма "Сънливеца", който беше отличен, като най добрият на Годината.  

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 00:31 от femmi2

# 567
Попаднах на тази снимка с надпис: "Аз, Нисан и Ешреф #esrefruyadizitv". Заинтригува ме, та влязох и в профила на Barış Akkuş.
Доста снимки с Демет и Чачо открих там.
Добри колажи е направил.

Но най-много ми хареса това:
"Искаме го веднага"

# 568
ИИ е плашещо добър вече!

# 569
Здравейте, дами!

Днес е Международният ден на киното!
Да започнем с поредния успешен филм на Чачо.
Цитат
💫Филмът „Uykucu“ почти е приключил с прожекциите си в кината, като остават само 22 прожекции тази седмица. 4304 души са гледали филма през седмицата от 19 до 25 декември. Общо 832 678 души са го гледали. 👍‍🔥❤ 

"Насладете се на всеки миг ..
Животът е единственото разстояние, за което е глупаво да бързаш към финала."
Желая ви много красота, усмивки и късмет през целия ден!

Общи условия

Активация на акаунт