Отговори
# 570
# 571

Тия дни и годишнина имаше филма. Heart

# 572
Че и трейлъри не пускат за тези филми, които няма да ги дават другата седмица. "Велиахт" гледам, но и за него няма, защото пропуска другата седмица и той.

# 573
Тази седмица всичко ще е пас всяка година е така освен ако не е някой нов сериал който искат да задържат на екран и тн.

# 574

Тия дни и годишнина имаше филма. Heart

Имаше годишнина от Филма тази сдемица .  Днес е тематичен кино ден така че да си припомним Филографията му . Movie Camera  Всичките успешни и прекрасни с дълбоки Образи и истории . Heart

2011 г. Анадолски Орли/ Anadolu kartallari - Ахмет Онур
2015 - ''Див мед''/Delibal - Баръш Аяз
2021 - ''Хартиени Животи'' - Мехмет Али
2024  -  ''Истински Джентълмен'' - Сайгън
2025 - ''Сънливецът'' или ''Спящият''  - Ферман

# 575
Преди да продължим с деня на киното, припомняйки си култовите филми на Чачо - да се порадваме на рускините, които съпътстват сериала на всеки сет и правят снимки с всички актьори:
Цитат
Всички актьори са весели, възпитани и приятелски настроени☺️❤️‍🔥 Ешреф, Мюслюм🔥
Но Гюрдал (Неджип) е отделна форма на изкуство😍 Харизмаааа🤩

Цитат
⬇️ Личи си, че съм в шок 😂 защото чакахме толкова дълго и всичко се случи толкова внезапно, както обикновено))

@cagatayulusoy е много учтив и говори английски ))
Жалко е, че толкова много неща останаха зад кулисите.

Започнах да му говоря на турски, но той веднага осъзна колко е зле и попита: „Говорите ли английски?“🤣

По-късно се върнахме при него и му дадохме бонбони от нашите страни )) защото бяхме толкова изненадани, че бяхме поканени у него, че оставихме всичките си чанти и пакети.😂
.......
Те са толкова отворени и мили в реалния живот 🥹
Още веднъж много благодаря за снимките 🙏🏼

Цитат
Eşref'in Fıstığı🛻

Всичко е възможно в Истанбул, дори да се возиш в колата на Eşref Tek😁 
........
😍Този път дори успях да седна в него 😄
Едвам затворих вратата 😂толкова е тежка ))

# 576
Привет! Hug Не мога да се стърпя, току що прегледах финалния епизод на "Аз съм Леман". Нищо общо с нашия, единствено в това, че започна по същия начин.В началото показаха погребението на Леман, но снощи финала се оказа съвсем друг! Heart Та надежда има! Hands Pray Heart

# 577
Привет! Hug Не мога да се стърпя, току що прегледах финалния епизод на "Аз съм Леман". Нищо общо с нашия, единствено в това, че започна по същия начин. В началото показаха погребението на Леман, но снощи финала се оказа съвсем друг! Heart Та надежда има! Hands Pray Heart
Пипи, ще ни крепи надеждата до края на сериала, пък ще видим... Дали ще страдаме, или ще се радваме - вероятно и Етем още не знае.

Скрит текст:

# 578
# 579
После ще пиша  , сега ще споделя тези сладурски  видеа от феновете. Ех , Спомени! Heart Decoration Младежки години , красиви и луди. Затова трябва да гребеш от живота и създадеш приоритети и цел.

Това е много хубаво с Гръцко озвучаване Hands Ok Hand

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 14:46 от femmi2

# 580
Да си припомним  "Anadolu Kartalları"/"Анадолски орли"  - първия филм на Чачо.

Anadolu Kartalları е турски филм от 2011 г. продуциран от Fida Film, режисиран от Ömer Vargı и продуциран от Murat Akdilek. Филмът е с участието на Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci и Çağatay Ulusoy.

Филмът е заснет в 3-та главна реактивна база в Коня, 2-ра главна реактивна база в Измир, въздушната болница в Ескишехир и квартал Фоча в Измир. За снимките на филма „Анадолски орли“ в гигантския хангар за поддръжка в 3-та главна реактивна база в Коня е създадено „Bluebox Studio“. Това е първият случай в историята на турското кино. В тази специална снимачна зона, която е построена с дължина 75 метра и височина 20 метра, са проведени кадри в близък план на учебни самолети и изтребители.

Друга важна характеристика на филма е, че е направен в чест на 100-годишнината на турските военновъздушни сили. Филмът представя и версията Solo Türk на F-16 Fighting Falcon, специално проектирана за 100-годишнината на турските военновъздушни сили.

# 581
И този филм съм гледала мисля че Йозге и Енгин Алтан си бяха двойка преди филма даже.

# 582
Още от филма "Анадолски орли":

# 583
Приятно филмче е АО в чест на военните въздушни сили. Първият му заснет филм е това. Той тогава се подготви ,но и претърпя операция на окото и беше с превръзка. Филма го засне между двата Сезона на "Фериха".

Прясна класация. Отново на челни позиции и номбър Уан.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 17:00 от femmi2

# 584
esrefruyadizitv
Тази година звездата е Нисан Акьол! ⭐🎙

На снимачната площадка на сериала #EsrefRüya

Общи условия

Активация на акаунт