Отговори
# 585

НОВО със Звездата на Годината и Сезона заедно с неговият притежател. Фъстъкът на Ешреф бей. Smile Ето това е цветът и ретро автомобила  и всички искат да го притежават. 💚💚🥰💥🫶 Може да се каже, че това е Семейният автомобил на Семейство ТЕК  Wink Най добрата мафиотска двойкааааа🔥

Още една снимка която ми попадна от профил в Т. Явно вече са в почивка или предстоят да излязат. В момента снимат ЕП 29
Познайте кой е ял турски кебап в този ресторант и на кого е.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 21:14 от femmi2

# 586

Още една снимка която ми попадна от профил в Т. Явно вече са в почивка или предстоят да излязат. В момента снимат ЕП 29
Познайте кой е ял турски кебап в този ресторант и на кого е.
Ресторантът сигурно е на Ешреф Тек, а турския кебап са го хапнали заедно с Нисан.

От гръцките фенове:
Цитат
Имаме най-добрия сериал, най-добрия сценарий и най-добрия актьорски състав. Имаме най-добрата двойка главни герои. Имаме голям късмет, че имаме Демет и Чаатай.

От американките:
Цитат
Най-доброто дуо #DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy 👑👸🏼 Можеше да се види химията им още от първото четене на масата! Имаме късмет, че ги имаме! #EşrefRüya #EşSan #ÇağDem

От сръбските фенове:
Цитат
Eşref & Nisan
И двамата си вършат работата много добре. Гледам сериала с кеф. Късмет и на двамата, пожелавам им непрестанен успех.

# 587
https://www.youtube.com/@ceydates/videos

Джейда Атеш станала инфлуенсърка

# 588
Джейда е много променена. Няма и следа от сладкото и Фатално Барби. Отдавна не съм чула да участва в проект но знам че като пожелае и хареса нещо ще снима.
Тя си живее в Америка със семейството но може и вече и в Турция да се е установила отново.
Обаче и се отдава да готви и да обяснява.  Има приятен глас и усмивка. С Хазал и до днес поддържат приятелство и си ходят на гости със децата. И с другите колеги от нашия сериал съм я виждала. Последно помня че беше дала интервю за канала на Бирсен и разказа че с колегите от ОС - "Фериха"  си поддържат отношения, както и с Чаатай си комуникирали и виждали.

То кой ли вече не е Инфлуенсър. Превърна се в Мода и борба за печелене на популярност , финанси и последователи. Да не говорим че и нам колко си подкастове има в Ютуб.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 21:40 от femmi2

# 589
# 590
Да продължим с филмографията. "Хартиени животи" ще го оставя на Феми, че тя го е гледала.
Аз подхващам "Истински джентълмен"/"Tam Bir Centilmen".

"Tam Bir Centilmen" е филм от 2024 г., режисиран от Онур Билгетай.
Животът на един очарователен мъж ескорт се преобръща, когато започва да се влюбва, което го предизвиква да открие какво наистина иска и от какво се нуждае.

В ролите: Çağatay Ulusoy, Ebru Şahin, Şenay Gürler

# 591
# 592
 Nature Fire "Истински джентълмен"/"Tam Bir Centilmen"  Nature Fire

# 593
За Джентълмена и аз мога да се включа.

# 594
За Джентълмена и аз мога да се включа.

Сети се най-после! Аз чаках твоите красиви гифки!
Давай още...

# 595
Ами ида какво да правя като сме запознати по темите да се включим поне.

# 596
Ами ида какво да правя като сме запознати по темите да се включим поне.

Широко скроени души сме ние, Диди! Затова някои сплетничат по наш адрес. Но това не може да ни спре да коментираме всичко, което ни интересува и да се забавляваме от душа.
Охх, ще си простудя джентълмена на този ураганен вятър, но не се удържах и пускам красавеца Сайгън в басейна.
Жалко, че не намерих червените шорти в бързината.

# 597
Ами хората са го казали по добре на всеки в устата от колкото в тяхните крака.

# 598

ХЖ е Специален и Социален Филм. Heart Дълбоко психологична роля и история. Ревала съм като магаре колкото и пъти да съм го гледала. Sob Филма беше слабо рекламиран и представяне нямаше и Заглавието претърпя промени.  Въпреки това пожъна успехи и Световна гледаемост по Нетфликс и всеки се възхити от спектакъла, който изнеса почти сам главният актьор и това че си развали красотата и превърна в клошар също се коментира.

Режисьор на Филма е Джан Улкай много добър в работата си. Продуцент е ОГМ Пикчърс - Онур Гювенатам. В момента не си спомням името на сценариста да го напиша.  

Емир Дорул съм казвала много пъти че е талантливо и будно дете и сбъдна мечтата си. Актьора , който играе приятелят на Мехмет Али също се справи добре и до ден днешен са близки приятели и Чаатай дори присъства на сватбата му и беше сред поканените на Галата на "Сънливеца". Също и направиха и късометражния филм " Птичката".  

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 23:31 от femmi2

# 599
Още не мога да се престраша да гледам "Хартиени животи", но ще му дойде точния момент.
Същото стана и с "Див мед" - години го подминавах, но после го изгледах на един дъх и останах много доволна.
Имах късмета тук, в темата да го коментираме онлайн и това ме запали да го изгледам предварително и после още веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт