Отговори
# 660
Дидко , това го правят всички нормални двойки да ходят на почивка заедно и да празнуват също. Разбира се всеки път не е задължително и трябва да има свобода и доверие.  Не е нещо, което е чудо невиждано.  С Дуда бившата също го е правил, но не винаги се разбира и го снимат по летища и държави и той не е от тия , които ще споделят в мрежите такива преживявания.  Но има разлика че сегашната я показа на Гала вечерта и в театъра в уважи и не се скри. Щом е щастлив и доволен така да е и се радваме не му желаем злото.  

Нека си Обича България, ама не съм сигурна, че е идеята е негова.Rolling Eyes Възможно е и той така да е решил. Приятелите са Организирали всичко и той се е присъединил. Такива пътувания и резервации се планират предварително особено , когато е в пиков сезон и няма места. Банско знам че го посещават предимно чужденци. Може да са искали да не пътуват надалеч и изморяват въпреки, че със самолет не се усеща толкова. Чаатай все пак работи и няма много време за почивка. Банско си е хубав зимен курорт известен и луксозен. Няма да ви споменавам какви са цените. Money Има и други хубави курорти конкуренти.

Лятото също може да дойде тук и да лови риба и гмурка . Има и хубави българки , балкански ген и темперамент. Има условия и да развие бизнес и купи Земя и продава от марката чай или нещо ново и различно да подхване.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 17:16 от femmi2

# 661
Както казах не искам да се изказвам обещала съм от миналата година да си мълча.

# 662
Както казах не искам да се изказвам обещала съм от миналата година да си мълча.
Ааа, Диди, тук не се мълчи, казваме си всичко и не ни интересува кой как ще тълкува казаното.
Мене ме забавляват коментарите в Х. Върлите фенки на Аслъхан се размечтаха, а противничките скубят коси и ронят сълзи.
Чачо пък необезпокояван от никого релаксира в компанията на изгората, кара ски и се наслаждава на природните красоти на втората си Родина. Хич не го интересува кой и какво пише за личния му живот.
Живее така, както си иска.
Лошото е, че освен новата снимка на годениците нищо друго не откривам из сайтовете.
Но пък Демет ни радва с новите публикации в IG си.

# 663
Тя си мълчи главно заради моя милост, щото и казах че познава и ме е страх да говори и предрича, независимо в Реал и Сериал.
От гледна точка на това че я е довел в родината на баща си  изглежда сериозно. Моето кълбо напоследък спи дълбок сън и не е в кондиция. И преди казах каквото - такова. Като се наложи ще го преживеем някак си или не. Има много по важни неща и проблеми на тоя Свят затова трябва да мисли човек. Ситуацията в нашата мила държава не е хич добра.  

Няма смисъл да си хабиш нервите и спориш, щото  му Дреме на многоточието..... кой какво пише харесва или не харесва и кой какво го клюка и сватосва.... Живее си както сметне за добре и както си иска и то отдавна не само от сега.  Не е нито толкова религиозен, нито някой ще го накара насила да направи нещо , нито в ЛЖ , нито в кариерата си и проектите си. В това отношение всичко обмисля внимателно и действа и не лежи на стари лаври и се старае да е различен дори и новаторски. Има си свободата и подкрепата за всичко, което е най ценното. Млад е здрав е прав е щастлив е. Няма лошо да си мечтае човек, но реалността е друга. Не че няма изненадващи примери в тоя шоубизнес и живот. Някой неща не могат да се контролират особено, когато често имаш близък контакт.  

Само да допълня горе написаното.... И той има право на избор , но и феновете или почитателите,( щото друга дума няма засега) имаме право на глас и мнение. Без нас и подкрепата любимците и известните личности са заникъде. Разбира се има риск човек да се разочарова, като се идеализира прекалено.

Ето тук в по широк вариант с пейзаж и надпис. Пишат, че човека, който е правил снимката  е снимал пейзажа и локацията и Чаатай случайно е попаднал в кадър.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 17:38 от femmi2

# 664
Само да допълня горе написаното.... И той има право на избор , но и феновете или почитателите,( щото друга дума няма засега) имаме право на глас и мнение. Без нас и подкрепата любимците и известните личности са заникъде. Разбира се има риск човек да се разочарова, като се идеализира прекалено.
Феми, съгласна съм с теб, че всеки има право на мнение, но аз се смея на глас на тези фенки, които доскоро издигаха в култ Дуда, като най-подходяща за Чачо, предричаха годеж, сватба и деца.
Криви им излязоха сметките тогава. Stuck Out Tongue Winking Eye
Последва мълчание и изведнъж се появи Аслъхан! Запяха старата песен на нов глас. Изровиха старите постове и замениха името на Дуда, с това на Аслъхан. Същите предсказания, същите благопожелания и същото желание да се борят с нокти и зъби срещу феновете, които просто не харесват Аслъхан.
И защо е цялата тази дандания нямам идея...
Предпочитам да споря и отстоявам позиции относно артистичните умения и заложби на Чачо.  А коя ще бъде изгората му и кога ще се жени - времето ще покаже.
Ето го и видеото от Банско. Да ви кажа честно - не мога да разпозная нито Чачо, нито Аслъхан, но след като всички в Х твърдят, че са те - не мога да опонирам.

# 665
Ох страхотно ме посрещнаха кръстниците ми и аз занесох подаръците и сега се довличам на топло да видим до кога: Аз мълча точно затова да не дърпам дявола за опашката ,че Феми да не страда ,че виждам истината преди да е станала напоследък от миналата година. ;д

# 666

Цитат
💖Съдбата не е въпрос на случайност, а резултат от изборите на двама души като цяло.
Съдбата не е очакване; тя просто се създава от двамата, с Любов в сърцата им.💖💖

Цитат
UYKUCU🌹Моето желание за 2026 г.? Да мога да ви уведомя за излизането на Uykucu на платформата, за да можете най-накрая да го видите. 

# 667
Пада ми батерията на телефона. Като се позареди ще сложа още неща от Банско и ще пишем. Ако ги намерите може и вие да ги сложите.  

Някои стоически издържат на татута заради любимците си. Истинска Лудост и Любов.  Heart
Няма шега , реално е това и не е   измислица на ИИ.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 22:09 от femmi2

# 668
Цитат
Човекът позна Чаатай, гледаше сякаш казваше „О, Боже, Ешреф е тук!“ 😁
 Прилича на български продавач, предполагам. #Eşrefrüya #ÇağatayUlusoy

# 669
Много се е развълнувал човека на масата и му личи по мимиката на лицето, като е видял срещу него Чаатай - Ешреф Тек и го е разпознал.

Голяма Снежна красота е там. Нека се забавляват и прекарат добре.

Ето още споделени от близкия приятел на Аслъхан.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 22:36 от femmi2

# 670
Омръзна ми да гледам гърба на Чачо и да гадая. Не мога да разбера поведението му, нито пък мога да го оправдая.
Какво толкова се крие. Разконспирираха го, разбрахме, че е с приятелката си в Банско и какво му пречи да направи една нормална снимка на себе си, а защо не и заедно с Аслъхан и да зарадва феновете.
Това негово отношение винаги ме е вбесявало. Тази асоциалност много скоро ще му изиграе лоша шега.
И за успокоение - една фотка от зимен курорт, направена през 2017 г.

# 671
Е , сега и гръб да ни покаже и видим все е нещо. Няма как да му объркаме гръб , черти на лице и Харизматичната походка.

Не крие нито себе си ,нито връзката си всеки знае че има такава и с кого е. Не премираме да ги гледаме заедно но поне някой пейзаж Чаатай може да качи и сподели. Аркадашите го направиха вече дори и себе си снимат. Такъв си е не се сеща да споделя и няма потребност от това и тази асоциалност му играе лоша шега и в работата колкото и добър актьор е и всепризнат и да му се възхищаваш света и нещата се променят и сега сме технологичен век и социален. Затова няма как да се сърдим и за награди и събития и т.н. Добре че беше Мипкома миналата година да рекламира сериала. Демет и други колеги и фенове правят много повече да го поддържат и рекламират. За да пробиеш международно е съвкупност от много неща и комуникация не само красота и талант и мениджмънт. Много пъти сме го писали и сме го пожелавали искрено.

Танер Румели  в компания  

Неджип със съпругата си предполагам

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 00:54 от femmi2

# 672
📈| Според @DigiLup
Ешреф Руя беше петата най-обсъждана програма в социалните медии през декември
и @someratr най-търсената програма в социалните медии през 2025 г.

Вижте тази красота 🧿 #Eşrefrüya #ÇağatayUlusoy #DemetÖzdemir

# 673

Blush Добро утро и хубав ден!
..Чаго в Банско - голяма конспирация,
за мен измислица,
да е жив и здрав но бъргарите не сме аборигени,
виждали сме много известни артисти..

# 674
Привет в уикендаааа.Relaxed

Софииии🌷 Усмихна ми деня 😅 . Разбира се че не сме аборигени и при нас са идвали и продължават и други известни личности и сме виждали. В България се снимат и доста Холивудски продукции.

Чаго е бил в Банско и в това няма съмнение никакво. Снимките са размазани но това не ни пречи да го разпознаем. Wink Аркадашите може и да останат още и разгледат и други интересни места но Чаатай се връща днес или утре в Турция.  

С тая черна тениска по къс ръкав не му ли е студено или в заведението е толкова топло че се е съблякъл. И пак си ръчка и гледа телефона. Wink Така небрежно рошав и неглиже дрехи  е Чооок сексиии....

Има изтекли клипчета от снощи във вихъра на купонаааа и Чаатай танцува с една жълта каска на главата ли е какво ли. От телефона не мога да сложа линкове. Имало е парти шоу с певица и танцьорки по бельо. Тези на масата до него не са познати лица дали са от компанията или просто е нямало свободни маси и да имали късмета да стоят до Звезда.
Аслъхан никой не я познава и няма почитатели. Ако не му е приятелка ще мине за съвсем обикновена от масовката и толкова.

Голям сладур е като танцува, ама ми е много смешен с тая каска на главата.  Joy  Танцува си както си може. Той има и опит вече. Тук се отпуска повече отколкото в Турция. Може би мислят че няма да го снимат или наистина му е готино и приятно.  😊🥳🥳🥳😛🕺🕺🕺👯💃MicrophoneNotesMusical Note

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 15:27 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт