Отговори
# 165
Фемии, ама и аз си имам подарък. Днес ми го доставиха вкъщи и с удоволствие ще украся темата с първите си коледни подаръци!
Диди, хиляди благодарности и целувки!

Eşref Bey ✨
„Когато ми е ядосана, ме нарича Ешреф Бей“

# 166
Нека  украсим темичката ни с подаръците. Вече им намерих място и вкъщи. Има и коледни лакомства и бонбонки за десерт.  Yum

# 167
🌀 Планът на Ешреф!

Екстремен екшън ни поднасят в сериала.
Всички сцени са отработени качествено и са доста атрактивни.
Мозъкът на операциите обикновено е Ешреф, който планува изненадващи и непредсказуеми отмъщения.
Сценографията на Уур и режисьорския похват правят тези сцени зрелищни.
Заслуга имат несъмнено и актьорите.

# 168
Такъв качествен екшън с актьори и кинематография рядко може да се види и заснеме. Не е въпрос само до средства.

# 169
— Много ме е страх.
— Не се страхувай. Аз съм тук сега.

⠀ ⛓‍💥❤‍🩹

„Да обичаш като Фарук“ 💔

★︎ Мечтата на Ешреф

Кадир Баба и неговият знаменит танц 🕺👑

# 170
Дали ще се съберат с бившата въпреки че в момента си има мъж. Спомням си от спойлерите че на Фарук ще му намерят ново маце ама дали ще е така ....

# 171
Дали ще се съберат с бившата въпреки че в момента си има мъж. Спомням си от спойлерите че на Фарук ще му намерят ново маце ама дали ще е така ....
От разговора им в затвора останах с впечатлението, че Фарук и Айтен ще се съберат отново, но ще видим...

# 172
# 173
🎬 "Мечтата на Ешреф"

Нисан Heart

🌀Що се отнася до Нисан: Ешреф е с избухлив, много избухлив характер!

# 174

На този човек и пороците му отиват. Misc Smoking Misc Gun🔥🔥😳🤎 Дяволски изкушаващ , харизматичен и красииив Scream Истински Огън Мъж. Nature Fire

# 175

На този човек и пороците му отиват. Misc Smoking Misc Gun🔥🔥😳🤎 Дяволски изкушаващ, харизматичен и красииив Scream Истински Огън Мъж. Nature Fire
Във връзка с пороците, при рускините си харесах това:
Цитат
„Да, пуша, вредно е, разбира се, не го отричам, но като човек нося отговорност само за себе си и не насърчавам никой друг да прави същото.“
©️ Чагатай Улусой #chagataiulusoy

P.S. Министерството на здравеопазването ви предупреждава 😉

# 176
# 177
Cupid Гюрдал Broken Heart

Скрит текст:

# 178
Голям шок и изненада беше това за всички.  Децата винаги носят радост и не си избират родителите и живота докато не пораснат и грижат за себе си. Мисля, че Гюрдал ще се съвземе и промени и няма да позволи да абортира въпреки че в техните среди е рисково и използват слабите ти места.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 22:37 от femmi2

# 179
Голям шок и изненада беше това за всички.  Децата винаги носят радост и не си избират родителите и живота докато не пораснат и грижат за себе си.
Мисля че Гюрдал ще се съвземе и промени и няма да позволи да абортира въпреки че в техните среди е рисково и използват слабите ти места.
И на мене ми е любопитно какво ще стане с бебето на Гюрдал. Но като гледам Етем с какъв замах унищожава всичко позитивно, съмнявам се, че ще даде шанс на Гюрдал и Гонджа да бъдат щастливи.
Още един силен за мен момент, в който чрез думите на Ешреф успяваме да разберем нещо повече за детството на основният му враг Динчер.
Ешреф усети слабото място на Динчер, провокира го и отключи лудостта му.
И тук се появиха въпросителни.
Имам чувството, че Динчер е влюбен в Нисан от дете, станал е свидетел на безчинствата на баща си и ако Ешреф само е ранил насилника, Динчер го е убил.

- Г-н Динчер, какво правите тук?
- Дойдох да се извиня.
- За какво?
- Ето, че и стопанинът на къщата дойде. Знам за всичко, Нисан.
- Г-н Динчер, по-добре си тръгвайте, защото сега ще стане беля.
- Нека.

- Ешреф.
- Още ли си мислиш, че можеш да ме уплашиш?
- Нямам такива намерения.
- Ешреф, моля те, не го прави.
- Влизай вътре.
- Какво правиш пред дома ми, до любимата ми жена?

- Нисан ще дойде с мен. Ти избра мен, Нисан. Тя се чувства длъжна да е до теб, само защото се страхува от теб.
- Не съм го избирала, имах обяснение за това.
- Но то не беше достатъчно.
- Аз никога не съм се отказвала от теб, Ешреф. Г-н Динчер, нищо не ме интересува. Отменяйте концерти и турнета, не искам.

- Сигурна ли си?
- Да. В живота ми няма нищо по-важно от теб.

- Динчер Бурджай винаги получава това, което иска. Стига вече. Удряй, хайде, удряй.
- Ако бой щеше да реши нещо, нямаше дори да те вадя от комата. Ти си мазохист и обичаш да те бият. Какво е станало? Много ли те биха като малък? Много ли са те били?

- Никой ли не те е обичал? Никой ли не те е милвал по главата? Съвсем ли не са те обичали?
- Разбери най-сетне, Нисан ме обича. Тя ще остане тук, с мен.
- Тръгвай!
- Разкарай се оттук, за да не ти откъсна главата, която никой не е галил.

Общи условия

Активация на акаунт