Отговори
# 180
Това за Динчер, че е влюбен в Нисан отдавна си го мисля и съм го споделяла, но много не вярваха в това и сега  отново тази теория е на линия. Коментира се из мрежите, че Динчер е убил баща си и не е Ешреф. Той го е ранил само, но Динчер го е довършил, щото от малък е психо и заради Нисан също е отмъстил. Ешреф не знае това и никой.

Ще видим какво са измислили и дали има нещо вярно в теориите и подозренията.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 00:41 от femmi2

# 181

Цитат
Дивата Нисан е зашеметяваща във всяка визия от епизод 25. 🥰🥰
Ешреф е прав да ревнува... Каква красива жена!!

#EşrefRüya #EşSan
#ÇağatayUlusoy #DemetÖzdemir

# 182

Още от сета. Нямам търпение да видим тази сцена и екшън. Ще е зрелищна и с масовка. 💥

# 183
Török színészek - rajongói oldal добави снимка към албума: Vegyes 4
16 ч  ·
🆕Az „Eşref álma” című sorozat 40 epizódos szerződéssel rendelkezik, és az évad végéig tart. Ha a nézettség megfelelő, a 3. évaddal folytatódik.
(Akkor ezt se nézem meg.#MaryBlue)

# 184
Линията на Гюрдал много ми напомня на тази на Сефер.😳
Добро утро и от мен!

# 185
Здравейте, дами!

Ще започна с публикация от Марина Игонкина. Думите ѝ ме докоснаха, а пожеланията изпълват с настроение и оптимизъм.
"Нека тази зима бъде магически щастлива за всички, в прегръдките на любим човек. Нека всеки бъде нужен на някого.
Нека тези, които търсят, непременно намерят това, което е тяхно, това, което е мечтано.
А тези, които са го намерили, никога няма да го загубят.
Нека най-съкровените желания на всеки се сбъднат тази зима.
Нека винаги има място в сърцето ви за приказка.
Бъдете обичани!" HeartHeart

Török színészek - rajongói oldal добави снимка към албума: Vegyes 4
16 ч  ·
🆕Az „Eşref álma” című sorozat 40 epizódos szerződéssel rendelkezik, és az évad végéig tart. Ha a nézettség megfelelő, a 3. évaddal folytatódik.
(Akkor ezt se nézem meg.#MaryBlue)
tigasa, заинтригува ме това, което си споделила от фен страницата на турски актьори. Официално инфо за продължителността на сериала няма. Може би това са желанията на феновете. Аз съм съгласна сериалът да продължи до 40-ти епизод, тъкмо ще бъдат разплетени всички сюжетни линии. Но не вярвам, че ще има сезон 3 или просто не искам историята да се влачи още година.
🆕Сериалът „Мечтата на Ешреф“ има договор за 40 епизода и ще продължи до края на сезона. Ако рейтингите са добри, ще продължи със сезон 3.

Лидери за деня от 8 до 12 декември 🔥

"Подарете времето си на тези, които ви смятат за дар."
Чудесен ден и добро настроение днес ви пожелавам!

# 186
Привет, неделно.  Лежерно е и времето си е студено за разлика от вчера , където си беше направо, като пролет с тия температури. Когато сме Зима трябва да е така и да няма аномалии...  

Аз също не вярвам сериала да продължи с нов Сезон 3. Още преди да започне втори сезон мисля че господин Седат беше сподели и написал че "Ешреф Рюя" ще бъде 40 - 50 епизода до края на сезона.

Няма нужда да се разтяга излишно въпреки добрите и високи рейтинги. Всеизвестно е че Чаатай не си пада по дългите сезони и подписва договори и епизоди за 1 или 2 сезона. Ешрефа нямаше как да не продължи и подпише , защото не беше завършен започнаха и късно през пролетния дизи сезон и е професионалист и недовършена работа не оставя. Личи че ролята го кефи и екшън адреналина го влече и му приляга на натюрела и му е в кръвта .   Харесва и уважава , колегите и екипа с който работи и продуцентите и проблеми няма. Планира си нещата  и без работа и оферти няма да остане дори се надпреварват да го търсят и да го имат като актьор , защото е продаваем в чужбина с много фенове и гаранция за успех  с таланта си и качество на работа .  Може да си позволи дори да не снима и почива дълго, което мисля, че ще се случи след Ешрефа и ще има сушав период но сме свикнали и на това. Колко дълго не знаем, но със сигурност ще се отдаде на заслужена почивка с любимите хобита и близки приятели. Ще натрупа енергия и помисли какво иска и как да продължи. Може и да се заеме с другите си таланти, които притежава.

Да не забравяме, че по договор предстои да заснеме втори филм но предполагам няма да бързат да го снимат лятото , а може и да го заснемат. Ще се пише и разбере и какъв жанр ще е история , екип и партньорка. Почти няма да споделят от снимачната площадка и издават процеса.

Демет и тя ще релаксира и ще помисли занапред и ще има оферти. Много искаме да я видим с Бурак Дениз или отново с Енгин Йозтюрк. Забравих да напиша че много ги харесвам, като тандем и двойка и умеят да играят двамата. Излъчват различен вайб също, като Чаатай. Наслада за сетивата са.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 15:29 от femmi2

# 187
Аз пък искам да ви върна 7 години назад. Защото на днешния ден излезе първата оригинална турска продукция на Netflix, „Hakan Muhafız“ (Защитникът) с участието на Чаатай Улусой.
Първият сезон, състоящ се от 10 епизода, излезе на 14 декември 2018 г., вторият сезон, състоящ се от 8 епизода, на 26 април 2019 г., третият сезон, състоящ се от 7 епизода, на 6 март 2020 г., а четвъртият и последен сезон на 9 юли 2020 г., всички по Netflix.
Wikipedia

# 188
Добре че феновете помнят статистика и годишнини. Разбира се и интернет е от полза.

Чаатай Улусой е НОВАТОР  и го доказа и Нетфликс не сгрешиха в избора си и до ден днешен им носи успехи и гледаемост.Nature Sparkles

Тази луда , страстна , Огнена  интимна сцена истинска остава вечна и запомняща се Форевър! Истинско удоволствие ,наслада и кеееф. 🥵🥵🔥😜❤️‍🔥❤️‍🔥😘😛💋💋🫦

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 15:05 от femmi2

# 189
От продукцията ни питат: "Не ни ли хареса тази сцена? 🤌🥰 #EşSan"

Всички сцени с Нисан и Ешреф ми харесват, но думите на разказвача Йомер не ми се понравиха.
Звучат зловещо на фона на идиличната картина, която ни показаха.
Предвещават още страдания, тежки изпитания и трагичен край, а с това не мога да свикна...
Но днес си имаме повод за празник.
"Защитникът" и Хакан са на дневен ред.

# 190

Статистика . Найс , а Wink

ГЛОБАЛНО 🔥😌
Най-популярни телевизионни предавания: 1. Викинги, 2. Игра на тронове 3. ЗАЩИТНИКЪТ 😏
Рейтинг в IMDb: 42😏

Чаатай Улусой  на английски!
През април 2018 г. се състоя старта на програмата на Netflix в Рим, наречена „Вижте какво следва“. Тогава той участва в представянето на първата оригинална продукция на Netflix в Турция, #Защитникът, където има двойна роля (Хакан и Харун).

https://x.com/gabriel30044076/status/1972034673443573924

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 15:39 от femmi2

# 191

„Защитникът“ е сериал на Netflix , в който Чаатай Улусой играе мистичен млад мъж, който защитава град с 15 милиона жители от съвременни заплахи и свръхестествени опасности с древни корени.

Чаатай играе ролята на собственик на магазин на име Хакан, който е шокиран да открие, че е наследник на магически сили. Тази сила си има цена: Хакан трябва да се изправи срещу атаката на Седемте безсмъртни, да издържи на нарастващо съперничество с упорития си брат и да защити зараждаща се романтика, подложена на изпитание от тайните му занимания.

„Това е историята на един обикновен човек, който претърпява трансформация в резултат на определени събития“, обясни Улусой. „Всъщност моята история е подобна на тази на Хакан, ако игнорираме фантастичните роли. Това е добро доказателство за поговорката „животът е това, което се случва, когато си зает да правиш други планове“, както за мен, така и за Хакан. Ако някога се срещнем? Щяхме да говорим за чудесата на живота, които ни помогнаха да се развиваме, и за важните етапи от живота ни, както преди, така и сега.“

„Защитник“ е първият фентъзи или супергеройски сериал със специални ефекти, продуциран в Турция, каза Улусой. Това е нова територия за всички участници и представлява някои неочаквани предизвикателства. Като например случая, когато Улусой засне дълга подводна сцена, която го остави без дъх и замаян от напрежението.

„Престоях под водата достатъчно дълго, че очите ми не можеха да виждат много ясно, а хлорираната вода от басейна попадна в носа ми, причинявайки усещане за парене в носните ми проходи в продължение на няколко часа“, каза Улусой. „Ушите ми бяха запушени и, разбира се, бях много сбръчкан от дългия престой във водата. Беше трудно и тежко, но в същото време беше преживяване, което се случва веднъж в живота.“

# 192
Да изпием по следобедно кафе с Демет Relaxed  и продължим с годишнината ....

Благодаря за изчерпателното инфо . Приятно е да си припомняш тези времена и сериал . Гала вечерта на ''Протектор'' беше изключително елегантна и бляскава с много гости колеги и близки приятели без  гаджето му . Тогава мислеше по различен начин и не присъстваше на събития  и не се отклоняваше от целта си .

Тематично с в  тон със сезона и еленчетата Simple Smile Отново на презантация на ''Защитника'' в другите сезони .

https://x.com/me_era_h/status/1954163618678755596
Огън! Nature Fire

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 17:00 от femmi2

# 193
# 194

Трансформацията му в Харун 

Муцунки Kissing Smiling Eyes

Изкуство и талант

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 18:11 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт