Наскоро арабите бяха написали такава статия за Чаатай по тоя въпрос доста добра. Има и забавни коментари.
Ще я потърся и ако я намеря ще я донеса.
с любимците е така колкото и странно да е или неразбрано от някои. И ние сме ревнивкиии ,няма само той да е такъв.😁😛❤️ Като ти е слабост така е и се превръща в част от живота и ежедневието ти. Серозно мисля че ако направи такава стъпка няма да е сега , а на по - късен етап и възраст . Още е млад има време да си поживее и лудее още ако пожелае Дон Жуана. Моногамен е във връзките си в което няма лошо разбира се след като не изпитва нужда от друго и му е добре. Имам усещането и така ми говори силната интуиция че няма да изкарат дълго със сегашната. Може и да грешим, щото напоследък не познавам и ни изненадва. Най дългата връзка му е била с Дуйгуто засега. 

Кажете на любимите си хора колко сте щастливи с тях, че няма никой на света по-нужен, по-скъп или по-близък. И ги обгърнете нежно в мечтите си, украсете ежедневието с романтика. Докоснете любимите си хора с ръка и душа, опитайте се да ги прегърнете с нежността си, за да не ви гледат никога с копнеж, за да продължат очите им да светят от щастие.❄ 
Чаго и Мариса са ненадминатииии и чооок горещи . Там спор няма че му подхожда ....

Нали вече е бг гражданин с двоен паспорт и може да Обикаля, където си поиска свободно проблем е никакъв .
и с винотооооо . Ще го дадем ама не сега нека си гледа кариерата, щото после ще е зор и няма да работи толкова и ще се изпокрие хептен . 

Ще е динамично с екшън напрежение и много емоции . Ще е добър епизод . Пожелаваме си да стигнем 1О- ката и мисля че ще се сбъдне . До края на празничната ваканция остават два епозода . Този днешния и следващата седмица . Догодина живот и здраве заредени с енергия отново на терен 

Двойката на годината радост за сетивата . Такава красота и хармония . Талант и професионализъм един към друг . Силно се надяваме да ги съберат отново може и за дигитален проект и това да не е последното им сътрудничество . 

Препоръчани теми