Отговори
# 240
# 241
Пипи Hug Наскоро арабите бяха написали такава статия за Чаатай по тоя въпрос доста добра.  Има и забавни коментари. Joy Ще я потърся и ако я намеря ще я донеса.

Той вече е забравил  какво е дрънкал, като е бил толкова млад. Сега е по узрял и сериозен  и на друг акъл. И аз бих искала да знам какво ще е ако не е актриса , а някоя обикновена с друга професия. Може и певица да е или модел макар че и там не е гаранция , когато ти е такъв нрава и манталитета . Когато си от тоя бранш трябва по добре да разбираш нещата но няма какво да се лъжем не е същото, като преди. Малко или много внимаваш и се усеща. Озан и други колеги много го бъзикат и критикуват затова. Жената на Баръш Ардуч доста често е на сета да контролира мъжа си и да се знае че не е свободен.  Ейваллах въпреки това успя да си свърши идеално  работата в горещите сцени с Хандето.  

Искам за Чачи някоя гореща Балканска мацка да му подхожда на красотата и горещата кръв и ще са страхотна двойка с европейски вайб и да  повтори Гена и историята. Тогава няма да се дърпаме и ще го дадем. Абе то няма угодия. Joy с любимците е така колкото и странно да е или неразбрано от някои.  И ние сме ревнивкиии ,няма само той да е такъв.😁😛❤️ Като ти е слабост така е  и се превръща в част от живота и ежедневието ти.  Серозно мисля че ако направи такава стъпка няма да е сега  , а на по - късен етап и възраст . Още е млад има време да си поживее и лудее още ако пожелае Дон Жуана. Моногамен е във връзките си в което няма лошо разбира се след като не изпитва нужда от друго и му е добре. Имам усещането и така ми говори силната интуиция че няма да изкарат дълго със сегашната. Може и да грешим, щото напоследък не познавам и ни изненадва. Най дългата връзка му е била с Дуйгуто засега. 

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 23:14 от femmi2

# 242

Heart EyesФЕМИ* не давам Чаго на друга освен на Мариса,
друга с балканска кръв няма подходяща за него..
Joy

# 243
Аз пък си харесвам Аслъханче и с удоволствие ще дам Чачо на нея, но не сега, а след няколко години. Младо ни е още момчето, не е за женене. Да си гледа първо кариерата.
Я какво колажче са им спретнали рускините, дори и посвещение има:

Цитат
Марина Игонкина
Heart Кажете на любимите си хора колко сте щастливи с тях, че няма никой на света по-нужен, по-скъп или по-близък. И ги обгърнете нежно в мечтите си, украсете ежедневието с романтика. Докоснете любимите си хора с ръка и душа, опитайте се да ги прегърнете с нежността си, за да не ви гледат никога с копнеж, за да продължат очите им да светят от щастие.❄ Heart
Интернет

# 244
За следващата тема Фемито да приготви освен сармите и долмите и одеколоня.

# 245
Софииии Wine Glass Чаго и Мариса са ненадминатииии и чооок горещи . Там спор няма че му подхожда ....Stuck Out TongueNature Fire Animal Heart Eyes CatLips Нали вече е бг гражданин с двоен паспорт и може да Обикаля, където си поиска свободно проблем е никакъв .Wink  

Шегувайте се ... ама нищо нема да приготвям ..  Каквото , такова .... Ама ся нема да лъжем че може и да ни потрябва одеклона да е  на близо с валидолааа Joy Open Mouth и с винотооооо . Ще го дадем ама не сега нека си гледа кариерата, щото после ще е зор и няма да работи толкова и ще се изпокрие хептен .  

Ето и статията с автом . превод
https://www.instagram.com/p/DQ1jAoriFGP/?hl=bg**

Чаатай Улусой предизвика скандал с изявлението си: „Не бих се оженил за актриса!“

Турският актьор Чаатай Улусой предизвика широк дебат след откровено и неочаквано изявление, в което заяви, че е невъзможно да се ожени за актриса.

По време на интервюто си Чаатай обясни, че причината за позицията му е неспособността му да приеме идеята съпругата му да участва в емоционална сцена с друг мъж, добавяйки:

„От моя гледна точка, не бих позволил на никого освен на мен да я докосва.“

Изявлението му разпали социалните мрежи, като мненията бяха разделени между тези, които видяха думите му като естествена ревност и израз на любов и уважение, и тези, които го смятаха за противоречиво и сковано мислене, особено след като преди това е играл с голям брой актриси в романтични произведения.

Заслужава да се отбележи, че Чаатай се смята за една от най-изявените звезди в Турция и е участвал в много успешни сериали с известни актриси, което направи неотдавнашното му изявление предмет на голям интерес за неговите фенове и последователи на турската драма.

Ето забавни мнения и цитати

Цитат
Обичам праведните, но аз не съм един от тях.

Цитат
Каква е тогава позицията на Аслихан?

Цитат
Известен е с това, че излиза с някого, но не се жени.

Цитат
Страхотно, любов моя 😂

Цитат
Повечето актьори споделят това мнение.

Цитат
Не всички мъже мислят по един и същи начин, но мнозинството отказват да се оженят за актриса, затова избират да се оженят за жена извън артистичната общност. Има и много случаи на брак в рамките на артистичната общност.

Цитат
Разбира се, защото ще се ожени за мен 💅🙄

Цитат
Има надежда, има надежда 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Цитат
Любов моя, все още има надежда, това е

Цитат
Но е нормално една актриса да те докосва и ти да споделиш романтична сцена с актриса, нали?

Цитат
И така, момичета, нека се мотивираме! Оказва се, че имаме шанс! 😂

Цитат
Той е свободен да прави каквото си поиска и това е негово лично мнение.

Цитат
Боже мой, колко е красив! ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍

Цитат

Никой не те заслужава, любов моя 😚

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 22:20 от femmi2

# 246
Охоо, много се увлякохте.
Да сменя темата, че става страшно...

🍿🎬Филмът "Uykucu" приключва прожекциите си в киносалоните! В момента филмът се прожектира в 83 кина. Според BoxOfficeTurkiye, 8 068 души са гледали "Uykucu" през уикенда от 12 до 14 декември. 👍✨Общо 820 263 души са гледали филма. 👍🔥Филмът е класиран на 4-то място през 2025 г. 👍✨👊Общи приходи от бокс офиса: 156 842 184 турски лири. ✨✨✨

Ферит Кая, който наскоро присъства на събитие на списание Snob, говори с журналисти за работата си с Чаатай (те участваха заедно във филма #Sleeping и сериала #Kübra).

„Разбирахме се много добре на снимачната площадка, а и в реалния живот. Той е мой приятел, когото много обичам. Той е много трудолюбив човек, който приема работата си много сериозно. Така че беше много лесно и приятно да работя с него.“
„Щастливо женен си. Дал ли си на Чаатай някакъв съвет относно брака?“
„Честно казано, и аз не мога да кажа нищо за това. Ожених се късно, на 40. Така че не му дадох никакъв съвет.“

# 247

ФЕМИ* благодаря за интервюто,
Чаго си казва истината и не само той,
всички мюсюлмани си го казват..
нали затова като се женят целуват жените си по
челото и косата,  след брака друг мъж не може да я докосва
освен брат,баща и син,
Толга е същият..пиявицата спря да се снима
само реклами заедно с него
Blush

# 248
Знам ,че не тачите Ятото ама ми домъчня за сериала.

# 249
Добро утрооо и успешен ден на всички. Christmas Tree

Честит  Ешко дейййй и кино вечер . Nature Boom Ще е динамично с екшън напрежение и много емоции . Ще е добър епизод . Пожелаваме си  да стигнем 1О- ката и мисля че ще се сбъдне . До края на празничната ваканция остават два епозода . Този днешния и следващата седмица . Догодина живот и здраве заредени с енергия отново  на терен  

EŞSAN TEK! ♥️🔥

Новият епизод на ''Eşref Rüya'' се излъчва тази вечер от 20.00 часа по KanalD.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 10:31 от femmi2

# 250
Привет и хубав ден!

# 251
Здравейте, дами!

Паметен ден е сряда за нас! Денят на "Eşref Rüya"💯 не може да се подмине с безразличие.
Готови сме и очакваме с нетърпение поредния епизод.

"Добротата е дреха, която пасва на всички, защото за душата няма размери."
Пожелавам ви прекрасен ден, пълен с настроение, доброта и сбъднати желания!

# 252
Гюрдал е същински Ешреф като види и докосне оръжие  , така се радвааа . Всички в мъжкият каст умеят да боравят и използват отлично оръжията дори и снайперист си имаме . Stuck Out Tongue

Никой не бива да поставя под въпрос любовта на Гюрдал към конфликтите. 😅🔫

https://x.com/esrefruyadizitv/status/1999094665413636333

Новият епизод на #EşrefRüya ще бъде в сряда от 20:00 по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime.

# 253
Никой не бива да поставя под въпрос любовта на Гюрдал към конфликтите. 😅🔫

https://x.com/esrefruyadizitv/status/1999094665413636333

Новият епизод на #EşrefRüya ще бъде в сряда от 20:00 по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime.

# 254
Днес се навършва 1 година от Официалното съобщение за партньорството между Демет и Чаатай Heart Eyes

Щом имаме годишнина от новината за партньорството си засалужава да се полее  с елексираааа.Wine Glass Wine GlassДвойката на годината радост за сетивата .  Такава красота и хармония .  Талант и професионализъм един към друг .  Силно се надяваме да ги съберат отново може и за дигитален проект и това да не е последното им сътрудничество . Hands Pray

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 12:21 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт