Благодаря за всичко споделено , преведено и тн.

Еми, вероятно нещо грешно си видяла. И аз вчера видях мернах в общата тема за вероятен край на "Ruya Gibi"(Като сън), но това е съвсем друг сериал,който скоро почна с Уур Гюнеш и Седа Бакан. Не е лошо сериалчето, но няма късмет с пустия рейтинг. А за нашата Ruya, едва ли ще свърши преди лятната ваканция. А моите очаквания са и за евентуален 3ти сезон, в който Етем ще извади Ешреф от гроба, нещо което е правил и преди!

Еми, вероятно нещо грешно си видяла. И аз вчера видях мернах в общата тема за вероятен край на "Ruya Gibi"(Като сън), но това е съвсем друг сериал,който скоро почна с Уур Гюнеш и Седа Бакан. Не е лошо сериалчето, но няма късмет с пустия рейтинг. А за нашата Ruya, едва ли ще свърши преди лятната ваканция. А моите очаквания са и за евентуален 3ти сезон, в който Етем ще извади Ешреф от гроба, нещо което е правил и преди!
наистина грешката е в мен. Видях Ruya и веднага реших, че иде реч за нашия сериал. 

Докато не каже интелекта че е достоверно и вярно не вярваме в Нищо !
Смешно е, ама след време и акьори няма да има вече всичко ще се замества . Такива страшни неща се случават че ... дори и да е полезенв доста неща, много измами вече има заради тия модерни времена и много народ се лови и не може и вече да се различава нищо . 

Ще има чооок екшън в епизода и напрежение и Хотела ще си върнем и Нисан ще спасим. С тоя насочен пистолет към Динчер в гръб подсказва, че е разбрала за Афра и още няма да се издаде но е на прицел психото. Ешреф също му е вдигнал мерника и го подозира и не му вярва още от самото начало така че краят му няма да е добър. Има и теории, че той е убил баща си и го е довършил в онази черна и знакова нощ. Ешреф само го е ранил , уплашил и избягал, защото е бил още юноша . 

Вероятно е заради Аслъхан , щото не е толкова скромна и тиха и наивна колкото изглежда и иска да се представи в Обществото. Напрчеила се е и ашкъма и дава повод затова . Човешко е да се греши и да се учиш от това по принцип . 

Тя е права в ревността си, той е прав в професионализма си. Ами мисля, че ако двамата са актьори биха били по умерени и разбиращи. Не знам, може би все пак си зависи от човека, колко са му слабо ангелите и от двете страни. То един човек ако иска да изневери и да не е актьор ще го направи и никой няма да разбере.
Ще съм категорична в мнението си след "АБИ", щото ако и там има ИИ в романтичните сцени ще разлюбя и Кенан и всички турски сериали.
Не ми обръщайте внимание, ама не знам защо напоследък съм яхнала метлата и само критикувам, ама... извинявам се
Препоръчани теми