Отговори
# 225
Добро утро!
Благодаря за всичко споделено , преведено и тн.

# 226
Здравейте, дами!

Минавам набързо да ви поздравя и изчезвам. Като се прибера ще прегледам за новини.
tigasa, благодаря за инфото. Някои твърдят, че сериала скоро ще приключи, а се оказва, че и нови актьори се включват.
Вече не зная на кого да вярвам.
За настроение през днешния ден - прекрасните EşSan:

''Най-невероятните неща винаги се случват в ден, който се усеща като обикновен.”
Желая ви прекрасен ден, цветни мисли, супер настроение и много усмивки!

# 227
Привет! Hug Еми, вероятно нещо грешно си видяла. И аз вчера видях мернах в общата тема за вероятен край на "Ruya Gibi"(Като сън), но това е съвсем друг сериал,който скоро почна с Уур Гюнеш и Седа Бакан. Не е лошо сериалчето, но няма късмет с пустия рейтинг. А за нашата Ruya, едва ли ще свърши преди лятната ваканция. А моите очаквания са и за евентуален 3ти сезон, в който Етем ще извади Ешреф от гроба, нещо което е правил и преди! Hands Pray Heart

# 228
Привееет на всички

Със сутрешното кафенце докато го пием и закусваме  да донесем и започнем денят по традиция с доза красотааааа.😍  

Нови снимки от  ЕП 26. Резюмето ще го допълня по - късно от компютъра  или ще го споделя в нов пост или който има възможност да го качи. 

Забелязва се че във втори сезон Чаатай го обличат в по - светли тонове и разнообразяват цветовата гама и стила на дрехите и костюмите и вече героят му не е в такъв душевен мрак и има светлина в тунела.   Дори и в мечтаното бяло го видяхме с пуловерчето. 🤍Искаме бяла ризкаааа освен по халат, когато бяха в Шиле.

Сериала ще приключи тогава, когато си изпълни договора по брой епизоди по канала D.
До лятната ваканция сериала ще е на екран и ще се наслаждаваме на всичко. Честно казано не искаме  фантасмагории от типа " Живите - Мъртви". Като ще има трагичен край да е край и това е!  Ще го прежалим някак си ако успеем.  Отворен край също не ми се нрави макар да така да си оставят вратичка.  Не е лесно да събереш същия екип след години примерно и то няма и смисъл много в това и може и да няма такъв интерес. Човек и визуално се променя малко или много. Желязото се кове докато е горещо и използваш момента.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 12:46 от femmi2

# 229
Привет! Hug Еми, вероятно нещо грешно си видяла. И аз вчера видях мернах в общата тема за вероятен край на "Ruya Gibi"(Като сън), но това е съвсем друг сериал,който скоро почна с Уур Гюнеш и Седа Бакан. Не е лошо сериалчето, но няма късмет с пустия рейтинг. А за нашата Ruya, едва ли ще свърши преди лятната ваканция. А моите очаквания са и за евентуален 3ти сезон, в който Етем ще извади Ешреф от гроба, нещо което е правил и преди! Hands Pray Heart
Пипи, наистина грешката е в мен. Видях Ruya и веднага реших, че иде реч за нашия сериал.
Охх, аз също много искам Етем да ни зарадва с нещо позитивно и щастливо накрая. Hands Pray
Ето го и резюмето:

„Eşref Rüya“

Епизод 26

РЕЗЮМЕ

▪ Ешреф, преследващ убиеца, е зашеметен, когато среща Нисан на гарата. След срещата им, отвличането на Нисан от убиеца потапя Ешреф в сериозна криза.

▪ Междувременно положението на Кадир, след като е пострадал много заради Ешреф, се е влошило. За да продължи операцията, Кадир предприема рискована стъпка. Този ход на Кадир обаче ще му донесе неочаквано големи проблеми.

▪ Нисан, изправена пред смъртта, е принудена да се изправи срещу смразяващите факти за убийството на сестра си.

▪ Убиецът, който планира да използва Нисан като разменна монета, няма представа, че ще се изправи пред гнева на Ешреф.

# 230
Благодаря за резюмето. И аз имам задачи и не мога да се вредя на компа от сутринта.  

# 231
Нещо, което прочетох при рускините. Трогна ме и искрено ме развълнува.
Затова и помолих момичетата от Градинката ако намерят репортажа или статията да я публикуват.

Чаатай каза, че Демет го вдъхновява. Актьорът признава, че е вдъхновен от други – рядко явление във филмовата индустрия.
Сцената с бягството, показана в последния епизод, където Демет Йоздемир се изявява без дубльор, е повлияла не само на публиката, но и на Чаатай.
Силните падания, дългите бягания и физически предизвикателните моменти са довели реализма на сцената до връх. Казват, че в края на снимките е имало тишина, последвана от аплодисменти.
Сцената е оказала много по-голямо въздействие върху Чаатай, отколкото се е очаквало. Той се е взирал в монитора, говорил е за кратко с режисьора няколко пъти и след това е замълчал. Улусой е казал на свитата си: „Тази сцена не е лесна; не всеки може да я изпълни.“
Демет Йоздемир не е просто колежка, а някой, който пряко влияе върху актьорската игра и мотивацията на Чаатай.
Демет преоткрива актьорските си умения всеки ден и гледането ѝ ме мотивира. Улусой вижда Демет не само като успешен партньор, но и като сила, която захранва собственото му изпълнение.
Разглеждайки кариерата на Чаатай, има малко примери, в които той използва толкова ясни и лични изрази за колегите си. Той казваше: „Добър екип“, „Беше удоволствие да работя с вас“.
Чаатай Улусой подбира думите си внимателно, когато говори за играта на Демет Йоздемир, която трансформира и колежката му.
Демет отговаря: „Тези думи са ценни. Обичам да се предизвиквам.“ Тази роля не е случайност. Този проект се превръща в повратна точка в живота ѝ. Взаимно подсилващата се енергия на двама силни актьори винаги дава впечатляващи резултати.
В случая с Демет и Чаатай обаче ситуацията е различна. Енергията между тях се основава повече на взаимно обогатяване, отколкото на конкуренция. Тази сцена без дубльор се превръща в повратна точка и за сериала. Сценарият е изменен и сега Нисан играе по-централна роля.
Изявлението на Чаатай не е просто думи; то е повлияло на творческия процес.
За Чаатай, Демет е възхищение и вдъхновение...
Людмила Фролова

# 232
Любопитно ииии вдъхновяващо  инфо от руските групи сте споделили . Simple Smile   Докато не каже интелекта че е достоверно и вярно не вярваме в Нищо !  Joy   Смешно е, ама след време и акьори няма да има вече всичко ще се замества . Такива страшни неща се случават че ... дори и да е полезенв доста неща, много измами вече има заради тия модерни времена и много народ се лови и не може и вече да се различава нищо . Unamused

Руското ЦРУ не е за подценяване изобщо .  Още не съм намерила и прочела такава статия от сайтовете или в Туитър. Написали са неща от снимачния процес зад кулисите и вътре от кухнята .  Чаатай рядко се изказва и впечтлява от нещо или някого и тези думи са мили и искрени .  И преди писах че наистина сега Демет има повече екранно време и е в центъра и се усеща и е видимо . Техните общи сцени уважение и истински професионализъм и от двамата е факт и се радваме.  В тези среди и тая дизи криза и икономика не е лесно и всеки гледа себе си и печалбите или как да прецака някои .

Хареса ми фрагмана ...Nature Boom Ще има чооок екшън в епизода и напрежение  и Хотела ще си върнем и Нисан ще спасим. С тоя насочен пистолет към Динчер в гръб подсказва, че е разбрала за Афра  и още няма да се издаде но е на прицел психото. Ешреф също му е вдигнал мерника и го подозира и не му вярва още от самото начало така че краят му няма да е добър. Има и теории, че той е убил баща си и го е довършил  в онази черна и знакова  нощ. Ешреф само го е ранил , уплашил и избягал, защото е бил още юноша .  

И още от Продукцията

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 18:23 от femmi2

# 233
Нали се пишеше, че Танер Румели и Гьокхан Савиндж ще са до Нова година?
А пък тази Селиха се изгуби. Нали писаха, че тя е информатора, в един спойлер?

# 234

Любов като сън!

15 декември 2025 г., понеделник 14:19 ч.
Kanal D
В хитовия сериал на Kanal D „Ешреф Руя“, силната химия между Демет Йоздемир и Чаатай Улусой държи зрителите залепени за екраните им. Страстта, погледите и емоционалните преходи в сцените им са постоянно актуални в социалните мрежи.

„ДОРИ И ДА СЕ РАЗДЕЛЕНИ, НЕ МОГАТ ДА ГО ПОНЕСАТ.“
Дори сцените на раздяла между Демет Йоздемир, която играе героинята Нисан, и Чаатай Улусой, който играе Ешреф, в този вълнуващ и изпълнен с екшън сериал, не възпират зрителите. Напротив, неспособността на героите да се разделят и постоянното им пресичане на пътищата допълнително засилват историята. Зрителите подкрепят мечтаната двойка с коментари като „Дори когато се разделят, те не могат да го понесат“.

ЛЮБИМАТА ДВОЙКА НА ПУБЛИКАТА: #ЕШСАН
Химията между Демет Йоздемир и Чаатай Улусой, страстната им любовна история, бурната им връзка и силното съперничество ги правят любимци на зрителите, а игривите им закачки засилват вълнението във всеки епизод. Обичаната двойка от сериала е модерна в социалните мрежи с хаштага #EşSan, образуван от съкращенията на имената на героите им.

# 235
Браво на канал D. Tака се прави и рекламира. Двойката на годината и сътрудничеството. Няма спор и две мнения по въпроса. Хубаво би било и награди да грабнат, защото го заслужават много. Нямам думи  за едни награди на уж уважавано и известно списание кои ги наградиха за няма нищо. Не  казваме, че нямат качества или нещо друго но просто проектите им не са толкова успешни в момента. Мерт Яз.  наистина има голяма подкрепа от всички и той спечели за най добър Актьор на Годината. Харесвам Серкан Сайчолу, но какво толкова изключително е направил за тая награда?! Играл е в исторически сериал ,както в момента МЯ. Турците си тачат това. Няма да коментирам и мрънкам спортистите тях не ги следя изобщо.  

Чаатай много направи и работи през 2025 година и не само. Трансформации , роли , големи успехи , стил , класа поведение. Явно се съобразяват със спонсори и кой гласува и определя вътрешно.

В лично отношение също е добра годината нали има ново гадже и възлюбена. Изглежда щастлив и доволен и влюбен.Тя също е хлътнала ,но само да не се случи така че го използва да си вдигне реномето и участията. Не се бях замисляла.... наскоро прочетох мнение, че Чаатай може да е спонсорирал театралната й постановка, щото имаше въпрос кой плаща затова? Нали това и било мечта и той я сбъднал. То не бяха демонстрации и шампанско , интервюта и снимки , та дори и стори пусна.  Голяма гордост и вълнение. И той също е човек и има право да се влюби колкото и ревнив да е. Сега не може да се оплаче гаджето му не играе засега в проекти да се целува с мъже и да я докосват. Нали беше казал преди, че няма да се ожени за актриса и да има връзка... Тоя компромат често се припомня из социалните мрежи дори и в статии. Дори и да има връзка още не е в кюпа със семейните мъже с деца. Не е задължено не живее в Анадола и никой не го принуждава и е свободен сам да реши и не е религиозен и не сме в сериалите. По принцип нищо не пречи човек да си живее дълго и без брак щом има  любов и разбирателство и компромиси дори и с  деца. Но много се женят заради това и после се развеждат или продължават, което е грешка, когато вече всичко е изчерпано и има скандали и недоверие и сблъсък на характери или насилие и няма нужда децата да страдат и да се търпи и страхуваш.

Да си продължа мисълта... Това е само един подпис с тържество. И не го казвам ей така наистина го мислят, щото и аз нямам брак дори и жените да мечатаем да се видим и облечем в бяла рокля и това е специален ден .

Какво ще е занапред никой не знае само този отгоре и звездите. Дори да красива двойка Малбората и Чаатай не ми харесват , няма химия ... нчкак неестествени са и не мо га да  обясня точно каква е тая антипатия.... Rolling Eyes Вероятно е заради Аслъхан , щото не е толкова скромна и тиха и наивна колкото изглежда и иска да се представи в Обществото. Напрчеила се е и ашкъма и дава повод затова .  Човешко е да се греши и да се учиш от това по принцип .  

Да видим кои ще са наградените на  "Златния Келебек " догодина ако има, щото го отложиха но все още са Турският Оскар и има интерес и присъствие  дори и да има скандали и да са отказвали наградите .

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 13:16 от femmi2

# 236
Нали се пишеше, че Танер Румели и Гьокхан Савиндж ще са до Нова година?
А пък тази Селиха се изгуби. Нали писаха, че тя е информатора, в един спойлер?
Те в спойлерите какво ли не писаха. Но явно не можем да предугадим мислите на Етем. Той ни поднася каквото си е решил и изглежда изобщо не се съобразява с мнението на зрителите.

Който докосне Нисан, ще трябва да се справи с Ешреф!

Ешреф Тек се завръща, за да заеме своето място!

Тек ще раздават огън в сряда! Чакате ли?

Ако вратите не се отворят за Ешреф, той сам ги отваря🤣

# 237
Етем не е от тия, които се съобразяват с настроения и мнения и си действа по план и с други проекти е правил същото зависи колко време има и дали няма да го претрупат. Ако си промени мисленето и направи изключение за Ешрефа ще сме късметлии.

Дали Гюркем и Танер Румели ще напуснат е загадка засега. Както върви в историята  не им остава много време и ще си го получат. Ешреф вече си върна Хотела и имението ще си върне и всичко заграбено.

Ама как влиза само със замах нокаутира и отваря вратииии буквално и преносно. 😛

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 23:24 от femmi2

# 238
Нали беше казал преди че няма да се ожени за актриса и да има връзка...

Те това не го знаех, но на мен ми е интересно, ако се ожени за неактриса какво ще е? За момента съм в размисъл за проблемите на Озан Акбаба от "Далечен град". Ами трудно е да потдържа баланса между фенките и жена си. Joy  Тя е права в ревността си, той е прав в професионализма си. Ами мисля, че ако двамата са актьори биха били по умерени и разбиращи.  Не знам, може би все пак си зависи от човека, колко са му слабо ангелите и от двете страни. То един човек ако иска да изневери и да не е актьор ще го направи и никой няма да разбере. Joy Ще съм категорична в мнението си след  "АБИ", щото ако и там има ИИ в романтичните сцени ще разлюбя и Кенан и всички турски сериали. Joy Не ми обръщайте внимание, ама не знам защо напоследък съм яхнала метлата и само критикувам, ама... извинявам се Heart

# 239

Общи условия

Активация на акаунт