Отговори
# 210
„Ешраф и Нисан Тек - когато две упорити сърца поемат по различни пътища, но съдбата все пак ги събира в един момент.“

# 211
Може ли да проверите тази седмичната класация в Турският Социопол  на какви позиции сме  в таблицата .

# 212
IMDb Starmeter
Дата: 15.12.2025 г.

# 213
На добри позиции сме . Направо са супер любимците  и сме в петицата .

Нашият цвят на годината: Шамфъстък. 💚

Новият епизод на #EşrefRüya се излъчва в сряда от 20:00 ч. по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime.

# 214

Мощната химия между Демет Йоздемир и Чаатай Улусой в популярния сериал на Kanal D #EşrefRüya "Мечтата на Ешреф" държи зрителите залепени за екраните им.
Страстните им погледи и емоционалните преходи в сцените постоянно се превръщат в тенденции в социалните мрежи.
Химията между Демет Йоздемир и Чаатай Улусой, страстната любов на героите им, бурните им отношения и интензивното съперничество в сериала ги правят любимци на зрителите, а игривите им закачки засилват напрежението във всеки епизод. Обичаната двойка, Нисан и Ешреф, са постоянно в тенденциите в социалните мрежи 🔥
🎬 "Мечтата на Ешреф"

❥ В сериала #Мечтата на Ешреф, мощната химия между Демет Йоздемир и Чаатай Улусой държи зрителите залепени за екрана.

Страстта, погледите и емоционалните промени в сцените с участието на тази двойка продължават да бъдат гореща тема в социалните медии.

🏆👑Топ 10 турски телевизионни сериала за седмицата от 8 до 14 декември 2025 г.

# 215
Неоспорим факт е това. И в началото също се усещаха флуидите макар че трябваше време да се опознаят и сработят. Сега имат повече екранно време заедно  и историята се развива и любовта е осъзната и призната и от двамата.

Чаатай го заяви на летището че когато има ,сработване ,химия и енергия и професионализъм нещата се получават и успеха идва и тези неща се предават на публиката. Народа Обожава да гледа Чаатай и Демет, като тандем в сериала и това не са празни приказки. Ако бяха някои други можеше и да няма тези рейтинги и успех и еуфория. Продуцентите не са ги събрали случайно. Wink

Погледите и очите , нежното докосване с копнеж и любов казват повече от колкото  думите.❤️‍🔥

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 19:49 от femmi2

# 216
🌀Локации от сериала

Нисан е в опасност!
Остават само 2 дни до новия епизод. ⏳

Новият епизод на #EşrefRüya се излъчва в сряда от 20:00 ч. по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime.

# 217
Тъкмо навреме споделяте локацийте че ми е любопитно и за новия дом на Нисан къде е. Не че ще тръгнем веднага натам, щото хич ме няма в ориентацията и ми трябва гид в този Огромен мегаполис , но някой ден с Организация може и да се получи. Само здраве да е.   Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 21:30 от femmi2

# 218
Мерхаба къзлар Heart

# 219
Настроение в понеделник вечер:
Цитат
Моята трансформация, докато чакам трейлъра #EşrefRüya

# 220
Хайде да го пускат трейлъра вече.

# 221
Eşref Rüya

Епизод 26, Трейлър 2

„Собственикът на мястото пристигна!“ 🔥

Кадир: - Просто го отмини, това би било хубаво съобщение.
Ешреф: - Ако трябва, ще вземем властта на Кадир, ще го свалим от трона.
Нисан: - Тук беше убита Афра. Този негодник, гледайки ме в очите, ме излъга.

Ешреф: - Започваме.
Кенан: - Който не уважава Кадир баба, започва мъчението му.
Гюрдал: - Собственикът на заведението дойде.

Ешреф: - Махайте се от хотела ми.
Кадир: - Имам силен гръб.
Ешреф: - Знам кой ти е съдружник.
Динчер: - Разбрал(а) е кой(я) е.

Катя, благодаря за превода. Отново си го откраднах от темата ви.
Този трейлър сериозно ме озадачава. Много стремглаво се развиват събитията. Днес някъде ми попадна инфо, че сериалът ще приключи скоро. Дали пък не са познали?

# 222
Ухаааа ...  Бомба гиби е трея и ще има екшън.  Много благодаря за превода и гифчетата. 

# 223
Цитат
Законният собственик най-накрая се завръща у дома!!
#EşSan е в пламъци, претендирайки за това, което е тяхно!
Нямам търпение Нисан да се изправи срещу Динчер!
#EşrefRüya #DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy 💥💥

# 224
Турски сериали
Toni Helmy  · 18 ч  ·
▪️Седат Ердиш Ханоглу се присъедини към актьорския състав на втория сезон на сериала "Eşref Rüya"

Общи условия

Активация на акаунт