Отговори
# 510

Още веднъж Честито на Демет и на целият екип на сериала и колегите . Продуцента Бурак Саяшар също е присъствал тази вечер на събитието .

Цитат
Представете си сериал, в който Джем Йълдъз пуска нова песен за екшън сцените. В телевизионните сериали, докато се снимат индийски екшън сцени, качеството на Ешреф Руя е шега, вижте ъглите на снимане, това е като Netflix, от начина, по който се държи оръжието, до дима, който излиза, когато се стреля, всеки детайл е Обмислен.
https://x.com/sadeceprivatee/status/2004125036991668407

# 511

Демет е присъствала на Университетските награди тази вечер .Trophy Ех , как ми се искаше и Чачооооо да е там....
 https://x.com/taliaaamalia/status/2004254456406594028

https://x.com/mycapella01/status/2004260622796800387
Феми, ти сякаш не познаваш Чачо.  Той се държи далеч от такива събития. Не обича да е център на внимание и търси всякакви начини да се скрие. Насочените към него камери го плашат.
Браво на Демет! Така се печели любовта на фенове и зрители!
Не е достатъчно да си талантлив актьор, много важно е  и да проявяваш уважение към другите.
Цитат
Демет Йоздемир, която спечели наградата за „Най-добра актриса“ на наградите EİK, организирани от Икономическия и бизнес клуб на университета Сабанджъ, получи наградата си на церемонията, проведена тази вечер.🌟

Цитат
Тя не само спечели наградата за най-добра актриса, което е напълно заслужено🔥, но и чухте ли ръкоплясканията 👏 за хората, благодаря ви, че сте супер! Знам, че е така 🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️ 

# 512
Е,  не е като да не е уважил и присъствал в миналото на такива събития , но искаме и актуални...
Мисля, че ще ни зарадва така ми говорят звездитееее. Ако не греша за най добър актьор е избран друг. Иначе сериалът ни печели в категорията. 

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 22:19 от femmi2

# 513
Цитат
Представете си сериал, в който Джем Йълдъз пуска нова песен за екшън сцените. В телевизионните сериали, докато се снимат индийски екшън сцени, качеството на Ешреф Руя е шега, вижте ъглите на снимане, това е като Netflix, от начина, по който се държи оръжието, до дима, който излиза, когато се стреля, всеки детайл е Обмислен.
https://x.com/sadeceprivatee/status/2004125036991668407

# 514
Ох колкото и нескромно да е факт е че всичко в този сериал е изпипано и нивото е много високо.  Като Холивудска продукция с много добри актьори и екип зад камера . 

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 23:38 от femmi2

# 515

"Ben şüphelenmezsem insanlar ölür!" -   ''Ако не подозирам нищо, хората ще умрат''!
https://x.com/KanalD/status/2003904695815803181

# 516
Привееет на всичкииии Simple Smile

Най-обсъжданите герои от телевизионни сериали в медиите между 18 и 23  декември

Вчера на 25  - ти Декември  имахме годишнина на ''Делибал'' - Див Мед по турските кина.  Прекрасната и незабравима Гала вечер Спомени , гордост , емоции  с много гости и колеги . Nature Sparkles Много красиво - тъжен филм за любовта ! Пожъна Огромни успехи и гледаемост с отлична актьорска игра и химия и екип.  
https://x.com/OnlyCagatayU/status/2004265275621781628

Цитат
Без значение колко години минават, атмосферата, която тази сцена създава, никога не се променя, знаете, че #Delibal беше сериозно нещо различно. 🥹
https://x.com/walsterbray/status/1807157819021328511

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 15:10 от femmi2

# 517
Здравейте, дами!

Да продължим с годишнината от "Delibal", за която Феми ни подсети, а после с удоволствие ще върнем на  „Eşref Rüya".

Преди 10 години на днешния ден (25.12.) се състоя премиерата на филма #Delibal с участието на Чаатай Улусой и Лейла Лидия Тугутлу.

Гала вечерта беше изключителна, последвана от двуседмично турне из градове и държави: Анталия,
Ешкишекир, Щутгарт (Германия), Берлин (Германия), Измир, Баку (Азербайджан) и
Анкара.

Филмът беше хит сред много зрители, а песента на Чаатай „Mutlu Sonsuz“ оглави музикалните класации за дълго време.

Красив монтаж:

Коледа е частица от дома, която всеки носи в сърцето си.
Радвайте се от сърце, забавлявайте в компанията на близките и любими хора, обичайте се и нека за всеки се сбъдне по едно коледно чудо!

# 518
Тогава да си припомним интервюто му специално за филма и фотосесията , което съм запазила в необятните архиви . Някои неща съм позабравила , други ще се помнят винаги .  В това интервю е доста отпуснат и на лични въпроси отговори . Естествен е и се старае да няма лъжлив медиен Образ .

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/cagatay-ulusoy-kadinla … luyormus-40032234

Çağatay Ulusoy:  ''Жените намират ли ме за секси'' ?

Да! Въпросът на Чаатай Улусой дойде от мястото, където работим. Улусой, който влезе в живота ни със сериала „Adını Feriha Koydum“, затвърди успеха си с „Medcezir“. Сега е пред нас с филма „Delibal“! Въпреки че има всичко, което би могло да го „отклони“ - красота, успех, слава - той запазва „джентълменското“ си поведение. Срамежливостта му, когато говори за себе си, и изчервяването на лицето му, когато говори за любов, създават впечатлението, че принадлежи на друг свят. Това е третата ни среща с Чаатай Улусой. Както винаги, когато го видя, си мисля: „Ако той е човешко същество, какво сме ние?“ Актьорската му игра се подобри за четири години и стана по-спокоен... Не е толкова нервен, колкото преди, когато започваме интервюто. В момента, в който включа касетофона, той казва: „Хайде да започнем разпита.“ Тъй като е готов, започвам...

В този филм излизате от рамките на образа на „доброто момче“, който сте култивирали в предишните си творби... Не е ли това рисковано?

Има хора, които предпочитат да поемат рискове, и такива, които не го правят. Аз имах конвенционален образ. Можеш да се придържаш към този път и да работиш в продължение на много години... Но това не би ме удовлетворило духовно. Правя това, което ми се иска. Наистина се наслаждавам на тези промени. И ще продължи така. Например, ако ми кажат да кача килограми, мога, или ако трябва да си обръсна главата, мога.

Доволен ли си с новия си външен вид?

В началото не можех да свикна. Всъщност бях оставил брадата си да порасне напълно. Но един ден си казах:
„Кой съм аз?“ После малко изтъних брадата си и ето какво се получи. Сега ми харесва''.

Всъщност бях гол, когато тази сцена беше заснета.

Откъде се появи това „Делибал“? Беше средата на първия сезон на
„ Меджезир “. Имах много добри отношения с нашия режисьор Али Билгин. Казах му, че искам да направя филм . Отидохме при Керем Чатай. Екипът беше сформиран. Решиха, че героят ще свири на барабани. Започнах уроци по барабани. И оттогава не съм спрял. За 6 месеца отслабнах с почти 7 килограма заради героя. Пуснах си дълга коса. Освен това героят има медицинско състояние. Говорих с няколко души, които имат това състояние.

Имаш много татуировки във филма. Истински ли са?

Не! Харесвам татуировки, но вероятно не бих посмял да си направя такава. Имам 11 татуировки във филма. Всички са стикери. Подготовката за снимачната площадка отне повече време, отколкото на жените.

Във филма пеете песен, наречена „Mutlu Sonsuz“ (Щастлив край), написана от Сезен Аксу
Срещали ли сте се с нея?

Да, беше много ласкателно. Тя не иска да я наричам „г-жа Сезен“ или „сестра Сезен“, казва тя . „Просто ме наричайте Сезен.“ Тя е написала невероятно красив текст за песента. И аз го изпях с толкова много чувство. В последния ни разговор Сезен каза: „Хайде да изпеем заедно песен за проект за социална отговорност.“ Кой не би искал нещо подобно?

Ще видим ли скоро да издаваш албум?
Не. Свиря на китара от 16-годишен . Винаги съм Обичал и да пея. Но не планирам да го превръщам в бизнес.

Има кратка сцена във филма, в която се появяваш напълно гол... Срамувахте ли се, докато снимахте тази сцена?
Бях наистина гол в тази сцена. Ъглите на камерата бяха важни. Не се срамувах. Тази сцена беше необходима, за да се справи с психологическия стрес на героя .

„Твоето твърдение „Бях засрамен по време на сцените с целувките“ прави тези твърдения да звучат неубедително... ''Това е цитат от интервю преди четири години.“

Лейла Лидия Тугутлу каза, че се е чувствала нервна по време на любовната сцена. И вас уплаши ли ви тази сцена?

Няма нищо за преувеличаване в тази сцена. Това е филм, който може да се гледа с цялото семейство.
Не разбирам защо е така в Турция. Една малка сцена може да засенчи всичко. Не изпитах никаква нервност. Просто се опитах да предам емоцията

Предполагам, че любовните истории съществуват само във филмите.

Изпитвали ли сте някога страстна любов, като тази във филма?
Предполагам, че такива любови съществуват само във филмите. Никога не съм виждал такава около себе си и никога не съм изпитвал такава самият аз.

Не си ли толкова Страстен мъж, колкото героя ти във филма?

Аз съм Страстен. Но не изпитвам емоциите си толкова интензивно; карам ги да се усещат. И само тези, които разбират, ще го разберат! Малко ми е трудно да съм във връзка. Трябва да опозная добре другия човек, преди дори да мога да започна. Едва тогава мога да направя първата стъпка.

Как бихте описали любовта?

В основата на думата любов стои обвързаността.

Би ли направил много жертви за любовта?

Не знам. Ще кажа нещо, но би било несправедливо към приятелите ми, които са влюбени. Ако не ме питаше за любовта, по-добре...

Били ли сте някога силно влюбен?

Обикновено връзките ми са дългосрочни. Важното в една връзка е хората да допринасят един за друг. Когато намеря някого, с когото ми е приятно да прекарвам време, искам да преживяваме нещата заедно.

НАРИЧАТ ГО „ДЕТЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО“

Как се чувстваш, когато жените ти казват, че те намират за секси?
Наистина ли си мислят така?

Не го ли намират за привлекателно? Много жени, които познавам, искат да те целунат. В такива ситуации казваш ли: „Хайде да се целунем“ или се дистанцираш?

Никой никога не ми е казвал: „Здравей, толкова си секси.“ Обикновено казват: „Ти си момчето в семейството.“ Предполагам, че имат чувството, че ме познават отпреди. Аз съм искрен. Героите, които съм изобразявал, винаги са били добре възпитани, учтиви млади мъже. Вероятно затова се чувстват близки до мен.

Да оставим скромността. Не те ли подлудява това, че си толкова желан след известно време?

Не  гледам от тази  тази страна на нещата. Просто ме удовлетворява духовно. Не се обърквам, мислейки си, че има твърде много възможности около мен.

Верни ли сте във връзките си?
Разбира се. Не търся другаде.

Какъв тип жени те привличат?
Независими жени. Силни, издръжливи, със силен характер... Това важи и за моите приятелства.

СВАЛЯМ СИ РИЗАТА И ТИЧАМ ПО БРЕГА НА ОКЕАНА.

Живееш в Америка от три месеца. Дадено ли е, че щом станеш известен и достигнеш определен етап, трябва да се отправиш към Америка?

Няма начин, исках да отида от шест години. Това е първият път, когато си вземам толкова дълга почивка от работа. Използвах това време, за да инвестирам в себе си.

Какъв е животът ти там?

Аз съм в Санта Моника. Наел съм апартамент с две спални. Сутрин се събуждам, свалям дрехите си и тичам покрай океана. Никой не ме разпознава. Слушам себе си. От една страна, тренирам за телевизионния сериал, който ще започне следващия сезон. Имам и снимки на реклама през февруари. Имам и прослушвания за пълнометражен филм. В бъдеще искам да си купя къща в Лос Анджелис и дори планирам да отворя малко място с приятел.

Приятелите ти там знаят ли, че си известен в Турция?
Не, не казвам на никого. Те просто знаят, че се интересувам от актьорство. Хората там се сприятеляват с мен, без да знаят кой съм.

И така, докато те нямаше и никой не знаеше за славата ти, намери ли любовта там?
Ако любовта влезе в живота ми, забавям темпото . Искам да се съсредоточа върху нея. Отидох там, за да се усъвършенствам. Не искам да се отклонявам от целта си.

Не бях пленен от чара на славата.

Появяваш се на екрана една вечер на 21 години и след това си сред водещите мъже в страната... Очакваше ли толкова много?

Нещата се случиха толкова бързо... В деня след „Най-добър модел“ подписах договор за телевизионен сериал. Снимките започнаха седмица по-късно. Два месеца по-късно всички ме разпознаха на улицата. Това внимание ме изненада много. Вярвам, че свикнах с него и го приех с времето.

Имало ли е моменти, в които сте се чувствали претоварени?

Имало е моменти, в които съм се борила. Но някак си вярвам, че не съм била повлечена от чара на славата. Аз съм малко интровертен човек. Прекарвам часове сама вкъщи, размишлявайки.

В кой етап от живота си си?
Честно казано, дори не осъзнавах как стигнах до 25. Сега съм в процес на разбиране; опитвам се да разбера хората и живота. Преминах въвеждащия етап и наближавам етапа на развитие.

Майка ми е босненка, баща ми е имигрант от България. Израснал си в Кючукчекмедже, Истанбул. А после?
И майка ми, и баща ми са пенсионери. Имам 17-годишен брат. Имах прекрасно детство. По наше време съществуваше концепцията за улицата. Израснах на улицата. Създадохме истински приятелства. Тъй като нямаше телефони или интернет, говорехме лице в лице. Играех баскетбол. Исках да стана треньор. После за известно време загубих интерес. Но все още играя, когато имам възможност.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 16:20 от femmi2

# 519
Феми, благодаря, че ни припомни това интервю. Отново с интерес го прочетох.
И макар, че е направено преди много години думите на Чачо са актуални и днес.
Не се е променил в отношението си към света и желанието да създава различни и нестандартни образи. Не се е опиянил от славата, продължава упорито са работи и ни радва с герои и продукции, които се помнят.

# 520
Така е и досега се стреми да е различен и предизвиква себе си, като актьор.  Дори и да е бил неопитен , което е нормално бързо се учи и свиква с начина на работа . Камерата Определено го Обича и пленява с Харизма .

Аман моралистите недоволстват и не разбират по горещите интимни сцени и това да се разсъблечеш но това е част от тази професия и няма нищо Срамно.  Стига да не е грозно и пошло , а заснето красиво . Не е лесно да запазиш себе си в тези среди и като те опияни славата. Кривна от пътя но на време се оправи и спря и не си съсипа кариерата. Късметлия е с близките си и подкрепата и че има и верни почитатели. В Личния Живот е предпазлив. Няма лошо в това да си моногамен и верен и романтичен и да изискваш същата лоялност. Харесва брюнетки и жени, които знаят какво искат и как да го постигнат. Колко ще трае сегашната му връзка времето ще покаже и дали ще предприеме по сериозна крачка. Годините си летят неусетно и има такава опасност .  По повод ревността наскоро ми попадна статистика че най ревнивата нация са Турците. Имат различен манталитет и се усеща и вижда и в сериалите и поведението. Традиции и разбирания. Ако Чаго се ожени за актриса значи е доста Съзрял и преодолял това и ще търпи да я докосват или изобщо няма да и позволи да работи или ако снима да няма интимност. Нещо не вярвам, че ще постъпи така , но всичко е възможно. И той е от тези среди и все пак не е тиранин и е умен човек и спокоен. Лошото ще е ако той спре да работи и отдаде на семейството или ако ще снима ще е на по рядко. Ще се отрази ли на играта му и професионализма....  По тая логика и тя ще го ревнува и контролира. Разбиерамо е има красив мъж ,и то многоооо Огнен и Страстен и всяка ще и завижда и не само затова дори и темерут да е .Като поразсъждаваме още той израснал в Турция и роден но е с балкански  гени и кръв и ние сме ревниви също , но трябва да има някаква граница , защото има случаи в които е Нетърпимо.  

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 15:07 от femmi2

# 521
„Чаатай е икона. Той успява да създаде контрастни страни в един и същ герой, точно както всеки човек. Неговият герой е двойствен: мистериозен и искрен, страстен и пресметлив, момче и мъж, злодей и герой, силен и уязвим.“ ©️

„Това приключение нямаше да е нищо без този невероятен екип, благодаря ви за смеха, усмивките и прекрасните спомени.
Кратко видео за прекрасните моменти, които екипът сподели, обичаме ви 💖“ ©️

П.П. Официалната страница на сериала обяви конкурс за най-добър монтаж на фенско видео. На 5 януари ще раздадат плакати с автографи от актьорите. Това видео е от един от претендентите.

# 522
Цитат
Точно както предвидихме, този момент се оказа Сън. Но ми се струва, че Нисан евентуално ще подготви подобен край за Динчер, ако не точно този. Защото омразата ѝ е твърде голяма...
https://x.com/beklenenkral/status/2003914246359245067

# 523

#Ешреф и #Нисан преживяват паралелно своите собствени драми от миналото. И двамата търсят миналото си и личното си отмъщение. Историите им обаче постоянно се пресичат, което подсъзнателно подсилва идеята за сродна душа чрез съществуването на Руя в миналото и Нисан в настоящето.

Лично за мен фактът, че Нисан крие толкова много от Ешреф, ме кара да се замисля за страданието му в момента, в който научава истината. Според мен истината винаги трябва да се казва, особено когато обичаш някого. Дори и да боли, никой не бива да живее с постоянни манипулации и изнудване, поддържани във всеки един момент.
Нисан все още не е осъзнала, че ако Ешреф не я беше намерил, Еркан можеше да я убие. Тя продължава да действа сама. В известен смисъл тя имитира Ешреф, за да отмъсти за сестра си, рискувайки затвор.

И така, каква е ролята на Ешреф в живота ѝ, след като тя винаги се вкопчва в мисълта, че Ешреф не се защитава достатъчно и рискува да влезе в затвора, като я остави сама? Ако беше убила Динчер, нямаше ли да се случи същото? Не разбирам защо тя постоянно го смъмря, че рискува живота си за сираците, докато тя прави същото, за да отмъсти за сестра си.
За Ешреф сираците са братя. За разлика от Нисан, която познаваше любовта на родителите си до определена възраст и живя в компанията на сестра си 18 години, Ешреф никога не е изпитвала тези чувства.

И двамата са водени от инстинкти за самосъхранение, водени от собствените си вътрешни чувства и обещания, дадени на мъртвите. Нисан обещава на Афра, че ще намери убиеца, а Ешреф обещава на Якуб Баба, че ще върне сираците, като им осигури жизненоважно място за живеене. Казват, че противоположностите се привличат, но този сериал е за съвпадението на детска любов, която тлее от десетилетия и ще угасне напълно, когато Ешреф открие, че Руя е Нисан. Това ще бъде необясним шок не само за Ешреф, но и за Нисан, която ще осъзнае, че Ешреф я е ​​обичал през целия си живот, без да знае истинското ѝ име.
rigabriela

Цитат
Точно както предвидихме, този момент се оказа Сън. Но ми се струва, че Нисан евентуално ще подготви подобен край за Динчер, ако не точно този. Защото омразата ѝ е твърде голяма...
https://x.com/beklenenkral/status/2003914246359245067

„- Нисан, добре дошла!
- Благодаря ти, кучи сине!“

Иска ми се тази сцена да беше истинска; би било идеално за Нисан да се справи с Динчер, убиеца на брат ѝ. Simple Smile

# 524
Динчер ще свърши Зле . Дори Нисан да не го убие , някои друг ще му тегли куршума или ще иде в Лудницата , щото е психо да се лекува  да си правят компания с Чийдем.  То луди много така че ....

Нещо се Обърках ... Това значи ли че ще имаме нов епизод другата седмица  и няма да са във ваканция ? Или ще повтарят стари епизоди , подбрани моменти . 
https://x.com/esrefruyadizitv/status/2004545681084883420

Бирсен беше писала, че някои сериали ще се излъчват зависи от решението на канала ?

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 17:11 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт