Отговори
# 600
# 601
Из Х се върти следното съобщение, което и руските групи са постнали и превели.
Колко е истина - ще разберем след Нова година, че аз на такива слухове много не се връзвам, а да питам  ChatGPT нямам време.

💡📒Информация за сериала "Мечтата на Ешреф"

📃Все още снимат епизод 28. Ще има уикенд от вторник до 4 януари, след което ще започнат снимките на епизод 29. Тъй като няма да имат резервни варианти, епизод 28 най-вероятно ще се излъчи на 14 януари; много е трудно да се излъчи до 7 януари.

# 602
Аааа , ще намериш времеее Smile Искам да питаш Интелекта дали ще има Сезон 3 и договорено ли е вече и подписано. Той най добре знае дори и от сценаристи и продуценти и канали.

Слухове всякакви но може и да е вярно че още снимат 28 епизод. Не е лесно с това темпо и качество и всичко да е на ниво и перфектно. Всеки епизод е като кинематография. Няма нищо Официално засега. След НГ ще се изяснят нещата. Щом трябва ще си почакаме още. Поне Фрагман да пуснат да не ни мъчат. 

# 603
Аааа , ще намериш времеее Smile Искам да питаш Интелекта дали ще има Сезон 3 и договорено ли е вече и подписано. Той най добре знае дори и от сценаристи и продуценти и канали.
Феми, ако го питам ще ми разкаже с подробности и Сезон 3, и анализи на героите ще ми спретне.
Нее, не ща, ще си чакам изненадите.
Да видим Етем какви ще ги накъдри и докъде ще ни докара.

EşSan - огнени и напористи Heart

# 604

Стикерчета от феновете

Лека и спокойна нощ 🌃

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 00:54 от femmi2

# 605
Така и не се постигна съгласие сериите им да са с 1 час по- кратки. Това е уморително за всички от екипа и останалите работници. И оттам за производството на сериите.

# 606
Добро утро и хубав ден!

# 607
Добро Понеделнишко утроооо 🙂 с кафенце и красота и настроение. Хубава седмица на всички. Като миг и неусетно мина и тази година с доброто и лошото.Такъв е живота. Човек всеки ден се учи на нещо.  

Иначе е така и сте прави. Времетраенето на епизодите по турските ТВ е изморително и убийствено и се запълва екранно време често с ненужни неща. Затова и Чаатай снимаше дълго време на цифровите платформи , защото там нещата са по различни и няма цензура.

Дори в момента да нямат запаси няма да ни оставят без нов епизод след НГ. Ще го измислят и сглобят дори и да не вкарат всичко, което са намислили. Така разсъждавам но каквото реши канала това е.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 11:17 от femmi2

# 608
Здравейте, дами!

Извинете ме за късното кафе, но днес е моят специален ден. Имам юбилей, навършвам 70 години и настроението ми е приповдигнато, а мислите ми витаят в небесата.
Не мога и тук да не ви почерпя виртуално, защото във вашата компания се чувствам прекрасно!
Бъдете живи и здрави и Наздраве!

Скрит текст:

„Най-добрият подарък, който можеш да подариш е прегръдката – размер, който пасва на всеки и никой не би възразил, ако му я върнеш.“
Много усмивки и незабравими моменти в днешния ден ви желая!

# 609
Емкааа 🥰 Честит Юбилей. Flowers Four Leaf CloverBirthdayChampagne Всичко най добро !  Весел празник с  близките и приятелите. TadaНаздраве ! Wine Glass Wine Glass Благодаря за хубавата почерпка.  Yum
Един ден може и реално да се видим и почерпим.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 12:30 от femmi2

# 610
Честита да си, Еми! Жива, здрава и с все така младежки дух (по писането никога не бих ти дала годините) TadaBirthdayChampagne И момчетата ти да те радват много Kissing Face

Весело посрещане на празника People Dancer

# 611
Благодаря ви за милите пожелания, момичета!
Катя, аз 41 години прекарах в училище. И до днес съм обградена от млади хора, затова и не усещам възрастта си. Все същото "куку" съм си.
Снимките на любимците ме размекнаха тотално. Обичам си двамата красавци, с които си ме поздравила.
Още веднъж, благодаря!

# 612

Всички се надяваме да има яснота и то Скоро по коя цифрова платформа ще се излъчи Филма  и кога  след срока по киносалоните.  

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 14:48 от femmi2

# 613
Феми, редувам те, за да сложиш ново инфо или фраг ако пуснат. Аз изчезвам...
Цитат
Блогърката Казибе промени информацията си относно датата на излизане на новия епизод - 7 януари. Тя пише, че екипът на #EsrefRüya завършва снимките на 28-ми епизод днес. Те ще имат почивка от 30 декември до 4 януари, а снимките на 29-ти епизод ще започнат на 5-ти. Тъй като няма налични епизоди, вероятно 28-ми епизод ще се излъчи едва на 14 януари.

Но отново, това са нейни мисли, а не официална информация. Чакаме фрагмент.

# 614
ч
Сабина Христова
4 ч  ·
▪️Джан Зенгин се присъедини към актьорския състав на сериала "Сънят на Ешреф" като гост-актьор ✨🎬

Общи условия

Активация на акаунт