Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са основните проблеми, които участниците във форума обсъждат?
Как участниците във форума реагират на промените в атмосферата му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са основните проблеми, които участниците във форума обсъждат?
-
Как участниците във форума реагират на промените в атмосферата му?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво представлява синдромът на родителско угризение на съвестта?
Трудно стигнахме до това решение, но нещата започнаха да излизат извън контрол и това е последното нещо, което правим, за да покажем на сина ни, че така не може да се живее и, че трябва да има взаимно уважение, че не може само да иска, а нищо да не дава, че все още ние сме тези, които ще го контролираме и той все още не е готов да отговаря за живота си, и трябва да сведе малко глава и да премисли постъпките си и решенията си. Дано всички тези действия от наша страна имат някакъв резултат и той поне малко да си избистри главата от глупостите, които върши. На никого не пожелавам това. Дано сте щастливи и с радост да посрещате успехите на децата си и те да ви правят горди, че сте техни родители.
. Нямаше ме известно време, че и аз като другите мами ходих малко да си почина и да се откъсна от всекидневните ми проблеми. После пък се получи фал с копютъра ми и две седмици беше на ремонт. Иначе всеки ден съм изтискана като лимон, защото моето малко ангелче, колкото повече расте, толкова повече бели прави
Бяхме на почивка,за една седмица в Русе,после на Хисар и сега съм си вкъщи.Обещавам,че ако имам време ще се включвам по-често.Обикновено и аз набързо попрочитам нещо и уж после ще се включа,а то.......Няма да се оправдавам.Дано сме здрави този път да се видим в Троян и да си побъбрим.
.Не се обвинявай за нищо постъпили сте както смятате че е най-добре.