Winx mami club

• 33 644
  • 365
  •   1
Отговори
# 120
  • Разград
Във Варна знам за два магазина на Уинкс.Единият се намира на Колхозния пазар/гърба на магазинчето "гледа" към магазина на "Вега".Другият е в спортна зала.Разбрах, че имало и друг,много зареден магазин със стоки на Уинкс около халите и адвокатската градинка, но не можах да го открия.

# 121
Този в Спортна зала го знам.Оттам пазарим но е скъпичак.Флора я купихме оттам за 65лв а Блум от същата серия с крилата за 49лв от Пикадили парк.Заинтригуваме този магазин между адвокатската градинка и кои хали става въпрос

# 122
  • Разград
Става дума за хали Шипка,но конкретно къде се намира магазина-не зная.Това е по описание на една позната.Само да ми остане малко повече свободно време и ще пообиколя да видя къде е този магазин.Та тази моя позната каза, че не е виждала по-зареден магазин с уинкс неща,но местонахождението е загадка за мен newsm78.
Иначе Veni ме подсети за още един магазин.От "Формулата" продължаваш надолу по "Владислав" към центъра и вдясно има магазин за чанти.Там има и ункс аксесоари-чанти,ранички.Изложени са на витрината и няма начин да се подмине магазина.Обаче все минавам покрай него, когато е затворен и не мога да кажа какви са цените.
Относно цените на куклите-Блум,Стела и Флора са ни от Белгия-19,80 евро,а Лейла и Муза от Франция-22евро.Към самите кукли има дребни аксесоари-четка за коса,мобилен телефон и чанта.Такива кукли гледахме и в "Бонжур"-гр.Русе преди около 1-2 месеца и бяха на цени между 35 и 45лв

# 123
Живея в района на хали Шипка и ще го потърся.А за тези които пишеш кукли са от 1и2 сезон такава имаме Стела от 39лв.А новите които купих са от 3-ти сезон с два чифта крила и някакви аксесоари.Ако нанеря магазина ще пиша къде е.По скоро интересуват ме дрешки.Аксесоари има вече почти навсякъде.

# 124
Моята дъщеря също е голяма фенка на феите. За мамите, които се интересуват днес купих чудесен Winx комплект спално бельо и то на много добра цена от Пловдив.

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 11:46 от makadamia

# 125
  • На края на света !
Ами покажи да го видим и кажи каква е цената му.

# 126
Цената е 40лева. Вариантът с олекотена завивка е 50лв., а с
плик е 40лв. Аз взех от втория вариант. За съжаление не мога да се справя да кача снимките.

# 127
  • На края на света !
леле къде го намери а ни се набутахме 50 евро за два чаршафа и калъвка newsm78

# 128
Купих го от Пловдив, мога да изпратя снимки на лични, защото нямам албум в snimka.bg. Магазинът се намира срещу търговски център Гранд.

# 129
  • На края на света !
Изспрати ми снимки чакам. Hug

# 130
Какъв ти клуб, това си е направо клан?! Laughing

Аааааа! Да не плагиатстваме сега!

Grinning

# 131
леле къде го намери а ни се набутахме 50 евро за два чаршафа и калъвка newsm78

а аз с 60 лева и то без долен чаршаф Rolling Eyes

# 132
Какъв ти клуб, това си е направо клан?! Laughing

Аааааа! Да не плагиатстваме сега!

Grinning

Не схванах  newsm78

# 133
  • Разград
http://axelbg.net/browse.php?search=winx+&cat=0
Ето тук има доста серии от филмчето, с БГ аудио

# 134
  • На края на света !
Купих го от Пловдив, мога да изпратя снимки на лични, защото нямам албум в snimka.bg. Магазинът се намира срещу търговски център Гранд.
Лелее страхотни са чаршафите . Hug
Аз чак сега си отворих пощата и ги видях наистина си струват  Peaceще трябва и аз да се разтършувам по магазините Thinking

Общи условия

Активация на акаунт