Winx mami club

• 33 643
  • 365
  •   1
Отговори
# 135
 Нелли изпрати ги и на мен да ги видя , ще ти пратя мейла на лични

# 136
http://axelbg.net/browse.php?search=winx+&cat=0
Ето тук има доста серии от филмчето, с БГ аудио
И аз се записвам в клуба на WINX, ние сме фенове на играта и на всичко свързано с феите. Сега в Италия, списанието е с бански, но незнам дали ще успеем да го вземем. Хиляди благодарности за сериите

# 137
  • На края на света !
Да и ние получихме брошура за списанието с бански и сме поръчали на татко да обиколи всички будки .Дано да го открие ,че колко ли като нас го търсят newsm78

# 138
makadamia , чаршафите са страхотни  Peace . Дъщеря ти трябва да е много щастлива

# 139
Да се запишем и ние в клуба-имаме завивка,кукла Стела/тя ни е любимка/,блузки,фиби и аксесоари за коса,естествето чанти,моливи,несесери,дори кошче за отпадъци Wink,списанието го купуваме редовно.А това с банския няма ли да го има и в България?

# 140
  • На края на света !
Не това с банския излезе и миналата година там ,но тук само глупости слагат. ooooh!

# 141
И аз съм в отбора.дъщеря ми се казва"Флора" Laughing
Лошото е,че в събота и неделя ,когато трябва да се наспя ме събужда от 6.00ч нищо,че има будилник Cry

# 142
И аз съм в отбора.дъщеря ми се казва"Флора" Laughing
Лошото е,че в събота и неделя ,когато трябва да се наспя ме събужда от 6.00ч нищо,че има будилник Cry

Това със сабуждането е всеобща болест  Peace  Laughing

# 143
  • На края на света !
да бе и аз това и се чудя на дъщеря ми уж ги гледа по 100 пъти тия уинкси и пак става сутрин рано  ooooh!тия деца не са  наред нещо newsm78

# 144
Момичета на рожден ден сме в понеделник на една госпожица, която много харесва филма, та исках да Ви питам къде в Пловдив има дрешки или чанта с героите от него.Аз както се вижда съм с две момчета и въпреки че баткото от време на време гледа филмчето не съм много в час.
Благодаря предварително и лека вечер.

# 145
  • Майничка
... къде в Пловдив има дрешки или чанта с героите от него...

Малко късно май, но в новия център "Гранд" (преди "Евмолпия"), на първия етаж вдясно (около въртележката) има едно добре заредено магазинче с Уинкс-ки дрешки и аксесоари. Чанти и др.подобни аксесоари, но без дрешки има и на "Мария-Луиза", в сувенирния магазин до бар "Авеню".

# 146
А видяхте ли новите модели на чантите Уинкс нес мисля да си взема от тях PeaceЗа малката.Брат и от момчетата на уйнкс Joy hahaha hahahaМного ги гледа PeaceНе е само момичешка мания.Наскоро ме накара да купя на приятелката ми карти на уинкс зада им се радвала newsm78 #Crazy

# 147
  • На края на света !
уф всичко има на тия уинкси ние си купихме голям пъзел и още една блузка ,цял ден е с новото попълнение ,а сега търсиме шампоани ,видяла ги в нета и сега усилено търсим,но намерихме само на уич.

# 148
шампоани на Winx има в аптеката на Кауфланд  Peace

# 149
  • София
Разбрах, че имало и ръчни часовници Уинкс. Някой виждал ли ги е и евент. къде ги има в София?

Общи условия

Активация на акаунт