Winx mami club

• 33 599
  • 365
  •   1
Отговори
# 240
  • На края на света !
Хей момичета хайде да не спорим излишно ,всички сме били деца и сме си имали някаква страст играли сме си на разни филми ,подражавали сме на някои звезди,колекционирали сме разни неща ,същото е и с децата ни ,но те си имат уинксите ,нима ако не бяха през нашето детцво нямаше да го изживяваме както тях Hugняма какво да се дърпаме и да им налагаме кое е хубаво ,кое не нека се радват и да са щастливи  Peace

# 241
Millena , много си права  Peace

# 242
нима ако не бяха през нашето детцво нямаше да го изживяваме както тях Hugняма какво да се дърпаме и да им налагаме кое е хубаво ,кое не нека се радват и да са щастливи  Peace

Много съм съгласна. Както и с едно мнение по-рано, че дори да не ти харесва подобна мания, стига да е толкова безобидна, колкото едно увлечение по филм/артист/музикант е, по-добре е да я споделиш с детето си, да си с него и да съпреживяваш, отколкото да я усмиваш или забраняваш, с което според мен много силно може да го отдалечиш от себе си. Така че и за Трансформите и "красивият" им речник давам мнение като гледаме, но нямам проблеми да строим такива роботи с кубчетата, да правим маски и т.н. Определено предпочитам детето ми да свикне да споделя тези си мании с мен  Heart Eyes

# 243
  • На края на света !
Ей развалихме си темата с тези сериозни публикации  Naughty,дайте сега по ведро и кажете   Grinningкакво ново на уинкс има Hug

# 244
Аз пък не разбирам защо някой, който не е фен влиза в темата за фенове, за да дава противоположно мнение  newsm78 Никога не съм разбирала целта на такива постинги. Темата е достатъчно ясно формулирана, който иска - чете, който не иска - не чете. Толкова е просто. Аз надничам понякога, макар, че засега се разминаваме от манията, но дъщеря ми искаше такова чадърче заради картинките и начина на затваряне. Видя ми се качествен и взех. Сина ми си пада по роботи и напоследък е на вълна Трансформъри. Преди бяха Боб и Дора, преди това (а и до сега) Мечо Пух и компания. Да, това си е бизнес и нарочно ни зарибяват, но наистина не виждам огромен проблеми не бих вървяла самоцелно против това, просто пропускам нещата, които не харесвам или са безобразно скъпи само заради марката. Също ми се вижда просто Simple Smile

да, абсолютно си права
понеже и други майки споделиха подобни на моите чувства, реших да напиша и аз едно изречение, то провокира отговор, аз от своя страна развих разсъжденията си. Написах в предния пост, че мразя, когато някой не е фен, да се прави на интересен в групата на феновете. Така или иначе останах с впечатление, че основно фенове са децата ви и ми беше интересно да прочета мненията ви. Съжалявам, ако съм предизвикала гневни чувства и по някакъв начин съм развалила настроението в темата ви. Въпросът в бъдеще и мен ме интересува.
Особено добре ще запомня тези думи:

Когато не се противопоставяш открито на манията й, това ти дава възможност да слушаш какво се случва в компанията и да споделяш без това да я обиди някои несъгласия (например с розовото). А това, че от време на време се съгласяваш да се поддадеш на внушенията на индустрията е просто, за да зарадваш детенцето си. Като се замислиш, ще откриеш, че го правиш и по отношение на самата себе си, въпреки възмущението си от насажданата ни потребителска култура.

така, че - извинявам се за намесата  bouquet

# 245
Аз видях днес на РЕП-а списание, май пишеше 23 брой, с подарък портмоне.

Онзи ден купих за племенницата етикети за тетратка, много има се зарадва. Нали е първокласничка.

Вкъщи с моето съм по мъжките мании.
За племенничките съм на момичешките мании.
Въобще от всичко закачам  Mr. Green и разбирам.

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 14:40 от SmaRt

# 246
А пък на мен уинксите ми харесват. Много по-красиви са ми от разните барбита и ония уроди с огромните глави. И съвсем не са само розови. Честно, олекна ми, когато дъщеря ми ги залюби и всички останали дългокраки красавици с големи цици ги свалихме в мазето.
Аксесоарите също са приятни, ама много скъпииии!

# 247
  • На края на света !
Мммммммм да уинксите са доста по забавни от барбитата  ,а и забележете има за всеки вкус по нещоPeace

# 248
  • На края на света !
Ето последната придобивка на дъщеря ми кърпа за лице имаше и в други цветове ,но дъщеря ми предпочете розово:peace:

# 249
Чародейка , кърпите са страхотни , много хубав цвят  Naughty

# 250
вчера купихме мокри кърпи на winx , какво ли не измислиха вече  Laughing

# 251
Ето последната придобивка на дъщеря ми кърпа за лице имаше и в други цветове ,но дъщеря ми предпочете розово:peace:
Маргарита си поиска същата. С нея ще ходи на градина. Има й големи, с огромна картинка на девойките, но не й взех.
Както се досещате, и моята дъщеря е в плен на "Уинкс-манията", паралелно с любовта си към Мечо Пух и компания. Не се дразня, макар че не съм фен комерсиалните неща. Моите хипарски виждания обаче запазвам за себе си. Детето ми няма и три години. Пали се по няколко девойки - голяма работа. Всяко чудо за три дни, сигурна съм, че ще израсте "Уинкс"-а...

Мале, Ели! Аз дори не знаех, че има списание... Пък особено с портмоне! Трябва да се разтърся.

# 252
  • София
Кърпата е много хубава, и ние сме горди притежатели на такава, но слънчево оранжева.  Simple Smile
Сега като Лора каза за Мечо Пух се сетих в тази връзка да ви споделя една моя голяма болка. Първо, никъде не мога да намеря изданието на "Смехурко" на Мечо Пух. Търся го, защото е с най-добрия според мен превод на книжката. Ако някой го има и е склонен да се раздели с него давам и 30лв. И другото, което просто ме побърква е, че Дисни не просто си позволиха да променят историята и да създадат нова такава, не стига, че измисллиха нов герой - Слонбалон (бедният А. Милн сигурно се върти в гроба) ами предвиждат от 2010г. да заменят Кристофър Робин с момиченце.  #2gunfire
Извинявайте за офф-топика.

# 253

Мале, Ели! Аз дори не знаех, че има списание... Пък особено с портмоне! Трябва да се разтърся.

Simple Smile
Потърси, потърси, ако не да ти взема едно. :0

П.П. Теди-то е болен у дома, затова пропадна срещата.

# 254
  • Майничка

Сакън, недей! Laughing Пет кинта е списанието, зариби ли се веднъж, брой го всеки месец като разход. Не че ще ти се размине, де, ама поне да е по-късно.

Да питам и аз, че не ми се рови в предните страници - къде в Пловдив или София има прилично изглеждащи кукли Уинкс? Защото загубих един бас от щерката и се налага да изнамеря такава, а срещам само някакви странни полуплешиви създания с твърде далечна прилика с оригиналите (ако не пишеше име по кутиите и такава нямаше да има).

Общи условия

Активация на акаунт