💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 105 055
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Добро утро! 😊 Страхотна тема, както винаги. Дяволче, Сони, прекрасни сте! 🤗 Единственото, което ми боде очите е горилоподобният на корицата, даже чувам измисления му победен вик Ауууу, но както и да е, ще я прескачам, какво да се прави. 😊 Гласувах, позабравила съм някои неща от предишните сезони и се затрудних на част от въпросите, но се справих.

# 31
  • Дубай
Любимо племе - Рибари и Феномени.С тия рибари голям смях беше-големи бисери, големо нещо!  И те милите 1 месец откараха на реката.

# 32
  • Някъде там...
Дадох и аз своя принос в анкетата. Simple Smile
Установих, че всичките ми любими племена са сини - Феномени, Рибари, дпонякъде Старейшини. Каква изненада, харесвам си по-шашавите всеки път. Но Феномените са си абсолютни любимци за всички времена, няма друго такова племе!
И любимците ми все от сините са излезли, с малки изключения.

Най-подпиран победител - Алекса.
Най-заслужил победител - Андрей.

Ще дам шанс на сезон 8, така както дадох и на 7 след разочароващия шести. Никога не знаеш какво диамантче може да изпадне. Simple Smile

Най-голямата изненада за мен този сезон беше отпадането на Симона и донякъде на Пекин, както и класирането на Алекс в тройката.

Изгледах и видето на клуб Еделвайс. Всъщност има доста желаещи да дарят през Пейпал и Револют (основно хора от чужбина), но засега няма такава възможност. Бащата на Калин е писал, че работи по въпроса.

Отивам да се трудя. Simple Smile

# 33
  • София
Хахах, развеселих се с корицата, как тича фикусчето като изоглавено Joy

Дяволче, надявам се да изкарваш някой лев от целия тоя труд, който полагаш. Статистиките, които им правим са невероятни!

# 34
Ще дам шанс на сезон 8, така както дадох и на 7 след разочароващия шести. Никога не знаеш какво диамантче може да изпадне. Simple Smile

Ама как? Този велик, стратегически шедьовър сезон 6 Dizzy Face (шегувам се тука)

Сега ще попълня анкетата. Аз се зарекох да НЕ гледам и за сега съм още на това мнение с 2 изключения- да убедят да вкарат друг от семейството на Калин в сезон 8 Laughing или ако са оправили грешките си- тоест ще погледна спойл темата и ако пак ги видя да са някакви марионетки на Мишето, такива, които пъзел са виждали преди 20 години последно, няма да гледам.

Ол старс надали ще видим. И аз се съмнявам вече.

# 35
  • София
Най-хубавото на темата е, че всяка нова страница ми се отваря без да се вижда корицата.

И на мен ми останаха въпроси без отговори, но гласувах там, където исках.
Аз също имам пропуснати епизоди и ще ги догледам при наличие на свободно време, но за всички епизоди отново няма да имам възможност. Ще се радвам да споделяте какво ви впечатлява при повторното гледане.

За по-добър вид на темата една снимка на любимеца ни, показваща жизнаредост:

# 36
Благодарско за темичката! Много се радвам, че корицата поне е без звук "ареее" и "обичам та", и искрено се надявам до няколко дни да е заменена от Ф4 радост. Simple Smile

Тъй като съм гледала само сезони 5, 6 и 7, не можах да бъда особено полезна с някои от въпросите. Но пък се насладих отново на всички гифчета - наистина е чудесно, че запазвате всички гифчета от темите!

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 12:36 от жижик

# 37
  • В Града на липите
Soney, Diavolo благодаря за труда ви! Снощи докато гледах втори епизод, ходих да се ровя из първа страница за инфо Grinning
Гледам Игрите от сезон 4 и все не ми остава време да наваксам с тези от 1 до 3.
За мен най-любимата битка от целия сезон 7 е тази на Ф4. Феноменални феномени!

# 38
  • София
Все забравям да кажа, че фикусчето сигурно си е мислело, че с това "Обичам таааа!" ще умили и спечели зрителите Grinning
Греда!

# 39
Благодаря за страхотната тема. Гласувах и аз. Имаше въпроси, които скипнах. Не помня толкова подробности, а и сезон 5 и 6 почти не гледах. След победата на Алекса, нямах желание да гледам игрите.

# 40
Благодаря и аз за темата! Все още не съм сигурна дали ще гледам следващия сезон. Най-вероятно ако има по-добра алтернатива по другия канал, няма да следя много игрите. Sweat Smile

Искам само да кажа, че ако в анкетата за любима индивидуална битка имаше кастинг битката с Дечо, на която Понтонио не успя да се качи на понтона, това щеше да е моя избор. Може би това е битката, на която най-много съм се смяла този сезон и ми е останала в съзнанието. Joy

# 41
Нова тема без гифче на Калин не бива. Simple Smile

Koгато всички пият ракия, скачат по леглата и беснеят, а ти просто искаш да спиш през нощта и да караш ски през деня...

# 42
Привет, благодаря за новата тема.
Не съм видяла корицата, започнах да чета.
Веднага щом я обявиха, се включих в кампанията на клуб Еделвайс. Надявам се да се съберат средства. Не са нужни огромни суми,ако повечко хора дарят.
Отивам да правя анкета.

# 43
Искам само да кажа, че ако в анкетата за любима индивидуална битка имаше кастинг битката с Дечо, на която Понтонио не успя да се качи на понтона, това щеше да е моя избор. Може би това е битката, на която най-много съм се смяла този сезон и ми е останала в съзнанието. Joy

Ooo, да, голям пропуск. Аз - дебел, той - крампирал, голяма битка стана!

Понтонио беше вкаран единствено за комичен ефект и за да подсигури оставането на Дечо на блатото, според мен. Със сигурност са знаели, че е абсолютно безнадежден при толкова предварителни тестове.

# 44
  • София
Благодаря за новата тема, Дяволо и Сони, голям труд 🌺

Анкетата е много подробна, особено въпросът с битките ме разби.. Гласувах за полуфиналната.
Любими сезони:7,3 и 5. Най-заслужил победител определено Андрей. Все още ми е приятен, когато го видя някъде, докато другите са ми или негативни като победители или някак безразлични.

Може да се включи нов въпрос-най-комичен момент от последния сезон. Те бяха доста, но много се смях, когато Д.Димитров хвана 1 рибка, изпекоха я ,блатните си я разделиха 🤣🤣.. и направо пукнаха от преяждане..

Общи условия

Активация на акаунт