💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 105 124
  • 1 056
  •   3
Отговори
# 1 020
Ами и аз смятах Калин за съвършен, но вече постнах тук за наш общ люлински приятел и едно клипче, в което Калинката си е добре подпийнал и си пуши. Преди децата ми и аз съм го правила, както и повечето от нас, не го съдя. Но да се обожествява не мисля, че е правилно. Но съм съгласна, че толкова красив, харизматичен и добър човек не е имало в бг ефир. Много искам да го гледам пак, но някак не искам да се подаде за Сезам турнир.

# 1 021
Калин пиян и пуши, стига...Как се познава, че си е добре подпийнал...Било е отдавна, явно, в по-тийн годините.

# 1 022
Калин пиян и пуши, стига...Как се познава, че си е добре подпийнал...Било е отдавна, явно, в по-тийн годините.
Наскоро е снимано. Повече няма да коментирам, защото съм обещала. Исках само да кажа, че той е невероятен, но си е млад човек, който се забавлява като всички нас.
Как се познава, че си е подпийнал - държи шише и заваля думите. Пак казвам, не го съдя - и аз и приятели сме правили същото на 20 г.

# 1 023
Е то да си пийваш и пушиш грях ли е? Grinning аз даже мисля, че не познавам хора, които да не пият.

# 1 024
Хора и аз харесвам Калинката ,но той не е бог.😁Нищо човешко не му е чуждо😄Няма нищо лошо човек да се отпусне и т.н .Колкото до цигарите едно 70 процента от населението сигурно пуши.Не знам така предполагам .Или поне покрай мен няма човек дето да не пуши 😄
Нека си живее човека живота както желае,а като гледам екстремното надделява над алкохола и цигарите според мен 😁

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 09:42 от *Ани*

# 1 025
Е перфектни и съвършени хора няма Joy
Просто може би на фона на останалите се откроява.
Може би това че вече почти няма добри хора и всички са продажници като видиш добър човек доста си личи.
Това не значи че и те нямат някакъв порок.
Ето например Лапунов каза че е отказал и захар и алкохол и цигари, и него го харесвам но Калин се откроява повече просто

# 1 026
Хора и аз харесвам Калинката ,но той не е бог.😁Нищо човешко не му е чужно😄Няма нищо лошо човек да се отпусне и т.н .Колкото до цигарите едно 70 процента от населението сигурно пуши.Не знам така предполагам .Или поне покрай мен няма човек дето да не пуши 😄
Нека си живее човека живота както желае,а като гледам екстремното надделява над алкохола и цигарите според мен 😁
Точно си казала - нищо човешко не му е чуждо. Като млада по купони съм се "тежкарила" с цигарка, водчица и т.н. но реално никога не станах пушач (и слава Богу), дори кафе не пия. Исках само да кажа, че наистина Калин не е бог, на е един страхотен млад мъж и се надявам и моето момче да е като него някой ден.

# 1 027
Това, че някой пуши, или на купон си е подпийнал, е последното нещо, което ще промени мнението ми за него. Съвсем други качества са ми важни. А при Калинката ти има в изобилие.

# 1 028

Това наистина ме заинтригува, най-вече защото малките неща, които Калин правеше, бяха супер на място и го отличаваха от всички други.

Ако някъде напред във времето ти се занимава, пробвай 3 и 4ти сезон. Въпреки разбитото ми сърце, тук дори не говоря само за Гого. Имаше страшни играчи, които правеха нещата, които описа. Едни повече от други. В сезон 4 е най-доброто плуване откъм скорост, но по спомен в 3 беше плуването в най-бурното море ever, аз щях да откажа да вляза. (небезизвестния Рабухчиев поприпадна от плуването там).

А Калин да се забавлява, сега е времето. На 30 и нещо с някое дете или две, я болни колена Grinning къде ти да пия навън вечер.

# 1 029
Аз не разбрах драмата с цигарата и алкохола. Ако не го прави, ще си помисля че се е чалнал. За светец не мисля да обявявам никой.

# 1 030
  • пустинята Гоби
Прекаления светец и Богу не е драг. В този смисъл, с какво качествата на Калин намаляват като пуши и пие? Хайде моля ви се, друго нещо не можахте ли да измислите.

# 1 031
Всъщност, доста човешки неща са му чужди, дами - злоба, завист, гняв, алчност, не прави интриги, не говори лошо за никой, не лъже /доколкото го познавам от предаването/, не се опитва да се прави на по-добър от колкото е, не е суетен, приема и хубавото, и лошото с усмивка, не мрънка, не се сърди, скромен и така още много мога да изброявам.
Затова го харесваме. Защото е красив и външно, и вътрешно. Heart Eyes

Хора и аз харесвам Калинката ,но той не е бог.😁Нищо човешко не му е чужно😄Няма нищо лошо човек да се отпусне и т.н .Колкото до цигарите едно 70 процента от населението сигурно пуши.Не знам така предполагам .Или поне покрай мен няма човек дето да не пуши 😄
Точно си казала - нищо човешко не му е чуждо. Като млада по купони съм се "тежкарила" с цигарка, водчица и т.н. но реално никога не станах пушач (и слава Богу), дори кафе не пия. Исках само да кажа, че наистина Калин не е бог, на е един страхотен млад мъж и се надявам и моето момче да е като него някой ден.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 14:40 от ddarri

# 1 032
Или поне покрай мен няма човек дето да не пуши 😄

Покрай мен няма човек дето да пуши. От над 200 колеги не се сещам за никого. Семейство, приятели - също.

# 1 033
Или поне покрай мен няма човек дето да не пуши 😄

Покрай мен няма човек дето да пуши. От над 200 колеги не се сещам за никого. Семейство, приятели - също.
Ти не живееш в България май?
Тук доста се пуши.

И все пак Калинката не го виждам пушач. Може и да е припалвал на някой купон, ама това не го прави пушач.

# 1 034
Елица и Алекса в някакво сръбско шоу подобно на Игри на волята Trollface Trollface Trollface

https://www.instagram.com/p/DT1Cgyhgkum/

Общи условия

Активация на акаунт