💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 111 247
  • 1 112
  •   5
Отговори
# 1 095
Калинката е в някаква зала и ще минава някакво сложно трасе. Сапунджиева, Данчо и Генчо го анонсират в сторита. Не знам къде може да се гледа.

# 1 096
# 1 097
Днес е едно от трасетата, които правят Йордан, Сапунджиева и Генчо от С4 - в зала в Пловдив, май. Калин се е съгласил да го пробва предполагам заради приятелството си с Данчо. Доктора също се беше влючил. А виждам, че в един момент са се присъединили и Дино и Радостина.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 15:36 от MikasaA

# 1 098
Ей, че сладури. Състезанията в игрите са в миналото, но само какви прекрасни, радостни  моменти ги следват тези щураци. А Калинката е сякаш рефлектор и обединител. Най-голямата награда е приятелството между тях. Нека Бог ги дари със здраве!

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 21:30 от kriakla

# 1 099
И Траян се е появил там.

Това може би са дечицата на Доктора. Добър пример им показва.
Тази зала да не би да е в София?
За който се е затъжил като мен за Калин в движение на трасе - има много яки сторита в ИГ.

# 1 100
  • София
Идилия пълна значи с тея трасета (ама май само на повърхността) Joy
Вчера Светлин и Ръждичка правиха трасе за "квалификация" за някакво финално трасе/кастинг през Април, а пък миналата седмица мернах реклама на Раро, че цака по 30 евро на мераклия да се пробва на неговото. Само Мишето нещо и загубих следите какви ги върши напоследък, но не се съмнявам, че и тя е подготвила нова книга с женски рецепти. JoyJoyJoy
Накратко всичко сочи, че на лято да очакваме поредния брутален сезон Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 1 101
За който се е затъжил като мен за Калин в движение на трасе - има много яки сторита в ИГ.
Къде в ИГ?

# 1 102
В профилите на Йордан, Генчо.

JoyJoyJoy Дидо, това днешното поне не е от официалните квалификационни кръгове. Може пък да се пръкне някоя изненада, да запълни някое непопълнено по "официалния" ред местенце. Да не забравяме, че Калин беше резерва, а виж какво стана Grinning
Важното е, че са се събрали и забавлявали.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 20:20 от MikasaA

# 1 103
Май нищо не се чува дали ще има турнири на волята тази година..?

Формата ми изглеждаше ок, но това, което наистина ми харесваше, беше че имаше спортни състезания в зали и то не само в София.. Мисля, че това беше хубава инициатива.

# 1 104
Накратко всичко сочи, че на лято да очакваме поредния брутален сезон Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Хах, вече гледахме "нищо не е същото"!  Каква е следващата степен на бруталност?  Joy
Ако няма нито един варел - ще го призная за брутална промяна. Joy

# 1 105
  • Някъде там...
Калинката го мина това трасе плавничко и красиво, с лекота. С кеф да го гледаш.
Изглежда толкова лесно като го прави той. Имаше клипчета и на други участници, е там се видя, че всъщност не е толкова лесно.

# 1 106
# 1 107
Прекрасната ни маймунка! Heart
Справи се блестящо! Blue Heart
Феномен в движение,
Великолепен по рождение!

# 1 108
Класирал се е втори😁
Ето още снимки:

# 1 109
И близнака барабар с мъжете Wink

Общи условия