Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 36 279
  • 463
  •   4
Отговори
# 120
Благодаря !

# 121
Записвам си и това Бинго за проба. И аз бях купила на шега една опаковка и се оказа много хубав.
Сега взех един Силан, уж мирише, но аромата не се задържа по дрехите след изваждане от пералнята.

# 122
  • София
Моите 3  деца са вече голями,но съм използвала  само на “Памперс” и при прехода с гърне съм купувала и гащи на Молфикс.
Дъщерите ми се родиха недоносени и за тях купувах само сензитив.
В момента живея в Германия и все се каня да купя таблетки,които се използват при всяко пране ,защото водата е ужасна,но ме притеснява дали състава ще е окей при чувствителна кожа. Аз правя много алергии и за това не съм купила все още.

Фрау,загледах и аз този вариант на Ленор омекотителя и мисля да купя днес. В България използвам само “Златната орхидея” ,любим ми е. Имам купон за 30% отстъпка от дм.

# 123
30% отстъпка за нещо на ДМ или цялата сметка не са давали при нас.
Днес купона е за 15% на продукт. Направо не знам какво да си взема с тази крупна отстъпка 😃

# 124
  • Mostly in my mind
Може ли мнение за този прах за пране , добър ли е остава ли аромат след пране, и добре ли изпира. Взех персил на прах от дм, но няма аромат след пране .Благодаря

Пере добре,но лично за мен няма приятен аромат. Аз минах на прах Персил за цветно. По-доволна съм, но не съм го купувала от ДМ, а от Кауфланд.

# 125
Тези 15 дали ще се комбинират с друг купон? Да кажем на Биотен?

# 126
Възможно е. Много е тъпо, че не могат да се деактивират талоните.

# 127
  • Deutschland
Димяни, ако искаш силен аромат, виж от тези опаковки

https://www.dm.de/lenor-weichspueler-luftfrisch-landwiese-50-wl- … X3pRoCCawQAvD_BwE

# 128
Май нещо не ми понася аромата на Шенор. Последно ползвах лилавия. Направо издивях, докато си отмириша дрехите, които съм прала с него. Ще пробвам този на Бинго, който хвалите

# 129
Възможно е. Много е тъпо, че не могат да се деактивират талоните.

Има опция, ако се вземе Биотен и нещо друго, което искаме да  купим с 15% отстъпка, просто да помолим на касата за две отделни маркирания. Първо на продукта с 15% ,после отделно на нова сметка Биотена. Малко досадно, но да не си губим отстъпките. И аз ги активирах и двата, добре че поне един за 20% за ниво, не съм го активирала.

# 130
Аз често пазарувам онлайн и това с касата не ми е опция. Взимам на място само, ако случайно минавам през някой дм и нещо харесам. Всичко друго ми е с експресно взимане. За това си трябва опцията за деактивиране на талон.

# 131
Аз на Ленор много харесах този омекотител, но не знам дали го има в ДМ. Купихме го от Метро.

# 132
Аз често пазарувам онлайн и това с касата не ми е опция. Взимам на място само, ако случайно минавам през някой дм и нещо харесам. Всичко друго ми е с експресно взимане. За това си трябва опцията за деактивиране на талон.
Ти и там можеш две отделни поръчки да пуснеш и е същото като на две касови бележки. Но си права че си трябва такава опция, особено откакто го направиха почти нищо да не може да се съчетае от отстъпките.

# 133
  • София
Ще ги погледна в събота,мерси! 🌸
 Праха на Денкмит за цветно не то харесвам. Имам цяла кутия ,коята забравих да изхвърля преди да тръгна за Германия. Мирише ужасно🤮

# 134
Може ли мнение за този прах за пране , добър ли е остава ли аромат след пране, и добре ли изпира. Взех персил на прах от дм, но няма аромат след пране .Благодаря

Пере добре,но лично за мен няма приятен аромат. Аз минах на прах Персил за цветно. По-доволна съм, но не съм го купувала от ДМ, а от Кауфланд.
На мен този прах ми харесва и го ползвам редовно.

Общи условия

Активация на акаунт