Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 35 854
  • 459
  •   1
Отговори
# 105
Дъщеря ми се е намазала с крем от коледния календар на Балеа. На другия ден цялото й лице беше зачервено като изгаряне от слънце, сърбеше я. Освен това има и ситен обрив. Мазах я няколко пъти с алергозан и кожата се успокои. Вече не е зачервена , но ситния обрив стои. Явно е алергия към някоя от съставките.
Освен това с алергозана, друго какво мога да направя? Не съм имала алергия към козметика и не знам как да процедирам сега...
Миличката 🩷...
Що не се посъветвате с фармацефт или директно при лекар, защото ако един ден си реши да боядисва косата или да ходи при гримьор, според мен много е важно да знае от какво е.

# 106
Като се замисля, май в отделението за прах е по-логично да се слагат таблетките против котлен камък - нали са за предпазване на пералнята (и частите и') от котлен камък, а не само на дрехите или барабана...🤔

# 107
Дали в отделението, или в барабана, все на едно и също място отиват.
В барабана със сигурност ще се разтворят, за отделението, не знам. В отделението само омекотител слагам, препарати/прах, не.

# 108
  • Deutschland
При мен за съжаление не помагат таблетки, когаро получа алергична реакция. Обривам се цялата от-до и само Урбазон ми помага. Знам, че е вреден, но в спешното ме инжектират с това.

# 109
За отделението на пералнята пишат, че може да заседне или да не се разтвори добре таблетката, но за мен може и по двата начина, просто аз ползвам удобния за мен. Това генерира AI, по повод как работят таблетките:

Чувствителност (парене) получавам от този мъжки рол-он на Балеа. Яд ме е, щото ми е голям кеф с охлаждащата му функция, ама не и усещането след това Laughing

# 110
Таблетките и аз ползвам. Преди го имаше и на прах, беше по-евтино от таблетките и купувах и него. 😁
Аз ги слагах и на двете места. Винаги са се разтваряли.
За препарата за почистване също - само него купувам. От темата за пералните препарати знам, че трябва да е па прах, а не течен.

# 111
Околоочният ролон на Дева с витамин С също е с такова метално топче, ако това се търси. Аз нещо не се харесах с него, но пък и моята кожа е много капризна.

# 112
Значи, ако пера на ниски градуси, направо да се насоча към течен/гел препарат против котлен камък?😂 60 градуса и нагоре пускам много рядко...

# 113
И на Дева, и на Биотен ми лютят продуктите в околоочната зона и не ги купувам.

Долче, и аз рядко пера на повече от 40. Имам K2r, но още не съм го ползвала, той се пуска на празна пералня и с него ще засиля градусите.

Сега си играя да планирам останалите ми левове, демек да натаманя (почти) точни суми за поръчката от DM през януари и продукта, за който ще получа -20% от достигнато ниво. Който си няма пъзели да реди... Joy

# 114
И аз искам да направя нещо такова. Не си сама в начинанието. Blush

# 115
Благодаря за съветите. До лекарства през устата не прибегнаха. Зачервяването изчезна бързо от мазането с алергозана. Останаха едни ситни пъпчици, които почти не се виждат, на допир се усещат.
За съжаление не знам точно от кой крем/ серум се е получила реакцията, за да видя евентуално състава. Заподозряни са 2 тубички ( едното е с ниацинамид, но не вярвам да е от него, защото си е слагала от моя серум с него) , но за сега преустановява мазането с каквото и да е.

# 116
  • Deutschland
Снощи купих друг омекотител на Ленор, който беше похвален някъде из темите. Слава Богу, не ме задушава като другия с аромат на алпийско езеро. Този с орхидея уж ухаел на парфюм. Заради ваканцията на децата съм си у нас и като приключи пералнята ще разбера истина ли е.

# 117
  • София
От скоро ползвам омекотител BINGO SOFT MAGNOLIA. Дори и след сушилня прането има доста силен аромат. До сега не ми се е случвало след сушилня прането да има толкова силен аромат.
Скрит текст:

# 118
Може ли мнение за този прах за пране , добър ли е остава ли аромат след пране, и добре ли изпира. Взех персил на прах от дм, но няма аромат след пране .Благодаря

# 119
Аромат след пране не мога да кажа има ли, защото винаги слагам Семана. Но от изпирането съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт