Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 30 127
  • 377
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Най-накрая талон за всички Дм марки 🙂

# 91
Ееее тъпичко. Имам 20% на ДМ марки до 9.01.  Сигурно няма да мога да комбинирам двата 😂

# 92
  • София
Ееее тъпичко. Имам 20% на ДМ марки до 9.01.  Сигурно няма да мога да комбинирам двата 😂
Не може и двата 😅
В условията пише, че не се комбинира с други активни талони. Ползвай си по-голямата отстъпка.
А можеше да пуснат 20% като новогодишен бонус, но и това става.

# 93
Те не пускат повече от 15%. Моя е от нивата е и с ограничение до 120 лв. Сакън да не им направя голям сметка с тия 20% 😂

# 94
Някой ползвал ли е желираният агент с агар-агар на дм. Аз сложих едно пакетче в около 200 млг. течност, но изобщо не желира. Кое според вас не правя правилно, затоплих го на котлона, но без да ври.

# 95
  • София
Агар-агар се използва по различен начин от желатина. Трябва да заври, иначе не се активират желиращите му свойства.

# 96
Точно така, трябва да заври (писах и в другата тема по-подробно) .

# 97
  • София
Аз съм ползвала техния агар агар и нищо не стана... Водица

# 98
Момичета, бонбоните с агар-агар станаха чудесни, благодарение на съвета на Долче Миеле. Вадят се от формичките без да е необходимо да правя каквото и да било. Весели празници на всички.

# 99
Дъщеря ми се е намазала с крем от коледния календар на Балеа. На другия ден цялото й лице беше зачервено като изгаряне от слънце, сърбеше я. Освен това има и ситен обрив. Мазах я няколко пъти с алергозан и кожата се успокои. Вече не е зачервена , но ситния обрив стои. Явно е алергия към някоя от съставките.
Освен това с алергозана, друго какво мога да направя? Не съм имала алергия към козметика и не знам как да процедирам сега...

# 100
Тези двете ползвали ли сте ги? Стават ли, таблетките срещу котлен камък къде се слагат в барабана или в отделението за прах ?

Това или на Лидл е по-хубаво?

# 101
Tова второто сме пробвали на старата пералня. Става. Сега съм взела от препарата в шишенца на Лидъл, защото неотдавна имаше промоция 1+1. И него харесвам.
За таблетките и мен ме интересува (заглеждах подобни и в Лидъл, и в Кауфланд също). И аз не разбрах къде точно се слагат.

# 102
Таблетките ги имам, слагам ги в барабана, там слагам и перилния препарат в капачка. Дали работят - не знам, не съм разглобявала пералнята да гледам нагревателя Laughing

В указанията за употреба това пише. В нета (и в ТикТок Joy) гледам, че ги слагат и по двата начина.

# 103
  • Сливен
Ползвам от поне 10години,слагам в отделението за прах,говоря за тези на ДМ.

# 104
Дъщеря ми се е намазала с крем от коледния календар на Балеа. На другия ден цялото й лице беше зачервено като изгаряне от слънце, сърбеше я. Освен това има и ситен обрив. Мазах я няколко пъти с алергозан и кожата се успокои. Вече не е зачервена , но ситния обрив стои. Явно е алергия към някоя от съставките.
Освен това с алергозана, друго какво мога да направя? Не съм имала алергия към козметика и не знам как да процедирам сега...
Много неприятно...нещо за противоалергично за пиене? Не съм сигурна какво препоръчват за такива алергични реакции - зиртек, ериус или друго. Никакви мазила за няколко дни, само с вода. Това бих направила аз при подобен случай. При всички положения е хубаво да се консултирате с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт