Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 27 267
  • 343
  •   2
Отговори
# 15
Аз не обичам прекалено ароматизирана козметика и избягвам силните аромати. За траен мирис си имам парфюм и не обичам да го "смесвам" с други продукти.

# 16
Аз пък съм на мнение, че различните аромати на продукти не се смесват. Парфюма мирише цял ден и часове наред, а всичко останало е за много кратко и за мен няма как да се смесят. Ако се усещат е по съвсем различен начин, аромата от кожата ще го усеща този, който те целува и ти, ако си я подушиш отблизо, но не и околните. Те усещат само парфюма ти.

Фрау, а гадна ли беше миризмата на този омекотител? Аз искам силен за сезонни дрехи и завивки.

# 17
  • Deutschland
Гадна не, но е доста силна и натрапчива. 24 часа по-късно въздуха около пералнята ухае. За дрехите да не говорим.
Мирише на стандартен омекотител. Имаше вариант с етерични масла и добре, че не го взех.
Вероятно съм прекалила с дозата, пише че се слага съвсем малко количество, защото е концентрат, а аз напълних цяла капачка. Ако ти трябва силен аромат, вземай.

# 18
Аз от много време ги заглеждам тези омекотители и им се чудя, но като не могат да подушат не съм взимала.
Ще ги пробвам.

# 19
Аз пък спрях да ползвам омекотители. Дават ги, че са вредни, защото химията остава по тях (за да има ефект). И то най-вече заради детето, че като бебе имаше сухи петна и пера нейните дрехи отделно с бебешки, но все пак я носим, гушка се в нашите дрехи и спрях омекотителя. Важно е дрехите да са чисти, не как миришат.

# 20
Дами, имам един малко глупав въпрос.
Наскоро сменихме пералнята с комбинирана пералня със сушилня, и сега се чудя по отношение препарата за пране.
Как се държат този тип уреди при употребата на прах за пране?
 Досега в нея съм слагала само течен перилен препарат, ама откакто зачетох какви наслагвания прави по уредите, нещо не ме кефи.

# 21
  • Пловдив
Някой възползва ли се от талоните, които  дадаха 20% за парфюмите от миналия live?

# 22
Аз си взех с нетърпение комплекта с шам фъстък тъй като ми е любим аромат,но останах разочарована и нямах търпение да свърши!Както душ гела,така и крема за тяло.Той пък трудно се размазва.

# 23
Дами, имам един малко глупав въпрос.
Наскоро сменихме пералнята с комбинирана пералня със сушилня, и сега се чудя по отношение препарата за пране.
Как се държат този тип уреди при употребата на прах за пране?
 Досега в нея съм слагала само течен перилен препарат, ама откакто зачетох какви наслагвания прави по уредите, нещо не ме кефи.
Дали е комбиниран или не уреда няма значение за преоарата. По принцип дават течните за вредни за уредите. И ние сме с комбинирана пералня. Пера основно с течен препарат,щото ММ такъв купува. Иначе предпочитам прах. За сушилнята няма никакво значение, Там дрехите се спагат изпрани.

# 24
  • Deutschland
Аз отдавна сама си купувам прах за пране. Мъжът ми беше взел три огромни кутии Ариел, едвам дочаках да свършат. Не ми харесваше как изпират, а миризмата от пералнята, макар и нова беше на гнило. Започнах да пера с Персил и всичко е точно. Не съм пробвала още на ДМ праха, но и това ще стане. Ариел на прах никога повече.

# 25
И моят мъж ме "подреди" с огромна кутия Ариел на прах. Ужасен е, ама това чудо поне още два месеца сигурно няма да свърши.
Никога овече няма да купя Ариел.

# 26
  • Бургас
Ха, сериозно ли са развалили праха Ариел?
Аз вече се чудя с какво да пера!
То всичко е едно и също! От нито един препарат или марка, мога да кажа - доволна съм...

# 27
Недейте така, че за ЧП взех една торба прах от конкуренцията. Още не съм го отворила, но дано да го бива.

# 28
Продуктите на Проктър и тези на Хенкел са с безумни надценки от 700-800%.
В Кауфланд трябваше да снимам регала - прахове за пране по 60, 70 лева. 120 лева за някакви капсули за миялна. Безумни цени.
 В ДМ също е много скъпо.
От Одрин купувам 5 литра Доместос за 8 лева, тук в ДМ 750 мл е 4.75 (грубо 5 литра ще излязат 33 лева). Почти 5 пъти по-скъпо.

# 29
Аз от турски магазин в града взех туба три литра за 10 лева. Обаче, проблем: не мога да отвъртя капачката на празно шише, за да пресипя, от тубата пък е неудобно да наливам в тоалетната. Аман от еко простотии, заради едната капачка ще си ползвам скъпите малки разфасовки и ще генерирам пет пъти повече боклук.

Общи условия

Активация на акаунт