Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 32 580
  • 415
  •   8
Отговори
# 165
Някой може ли да ми препоръча измиващ продукт за лице, които да сваля грим и да е подходящ за суха кожа?

На това не мога да му схвана предназначението. Да си нося по някоя монетка в огледалце? Не, че някой ме е задължил да си го купувам. Интересно ми стана.

# 166
Да, голяма тъпотия. Вместо да си държа парите в портмонето и там да са ми и стотинките, тях ще си ги наредя в огледало 😂
И бъдещето е безкешово плащане. Пълен смях е тази кампания 😃 Да си беше само огледало.

# 167
  • София
Някой може ли да ми препоръча измиващ продукт за лице, които да сваля грим и да е подходящ за суха кожа?

На това не мога да му схвана предназначението. Да си нося по някоя монетка в огледалце? Не, че някой ме е задължил да си го купувам. Интересно ми стана.

Аз си взех на Балеа тоалетното мляко да пробвам за сваляне на грим и много добре се справя. Водоустойчивата спирала първо я свалям с олио.
Като цяло не съм със суха кожа, но тази зима кожата ми поема учудващо много продукти, та реших да пробвам (с години ползвам мицеларна вода).

Това с огледалото монетник е голяма смехория, може би за колекционери?!? 🤣

# 168
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър крем за тяло. Искам да хидратира добре, но да не легне и да не е мазен. А и да има приятен аромат. В момента ползвам на Алверде един 2 в 1 лосион и серум за тяло с витамини, но не ми харесва никак.

# 169
Микса или си избери от ДМ техните, според аромата който ти харесва

# 170
  • Deutschland
Dove имат хубави аромати и хидратират добре. На Микса имам с пантенол, няма аромат.
На Алверде имам един, ухае на лимон и май само заради това го взех.

# 171
  • Mostly in my mind
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър крем за тяло. Искам да хидратира добре, но да не легне и да не е мазен. А и да има приятен аромат. В момента ползвам на Алверде един 2 в 1 лосион и серум за тяло с витамини, но не ми харесва никак.

Доволна съм от този

# 172
Аз препоръчвам този, също е с 5% уреа, като посочения на Mixa. Ползвам го от доста години. Цена 3.99 лв.

# 173
Момичета, имате ли отзиви за тези пасти за зъби?

# 174
Аз препоръчвам този, също е с 5% уреа, като посочения на Mixa. Ползвам го от доста години. Цена 3.99 лв.
Бързо ли попива и как е като консистенция? Не оставам без този с 15% уреа от същия, но той ми е за ходила, лакти и много пресушени ръце, не за цяло тяло. И консистенцията му не е изобщо като на мляко за тяло, макар че се води такова.

# 175
Natka, мазничък си е, аз съм с много суха кожа и попива сравнително бързо. Но аз чакам по много, преди да се облека, че имам участъци, които ги минавам с 30% уреа и там пада едно чакане..

# 176
Благодаря, не е моето значи, права съм била да не го вземам. Точно изчакването ми е проблем и често решавам и да не се намажа с нищо вместо това...
Кожата ми не е от най-сухите но си има нужда след душ че обичам да се застоявам под душа. Определено не е да "изпива" и по-мазните мазила,трябва ми нещо с по-лека консистенция иначе толкова ще се и мажа. Що лосиони и кремове за тяло съм прекръстила на крем за ръце, колкото да ги измажа да не стоят...

# 177

Хидратира бързо и не остава мазен филм, а заглажда кожата. Много съм доволна и от кремовете за лице от серията Hydro Boost

# 178
Тези купони имат супер малък срок за ползване и много ме дразнят. 🤣

Аз купувам много неща от Дм, основно там пазарувам. Без намаления цените са доста по-ниски от други магазини. Особено сега покрай бебето купувам сухи кърпички, клечки за уши, различни видове тампони и имат едни торбички за памперси, които са ми супер удобни. И без талони пак купувам от там, но като имам отстъпка ми е кеф определено. 😄

# 179
И мен зимата ме мързи да чакам да попие. Преди имаше лосиони за тяло за под душа, щях да се пречукам в хлъзгавицата в банята с една такава Нивеа Joy

Общи условия

Активация на акаунт