Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 32 580
  • 415
  •   8
Отговори
# 180

Хидратира бързо и не остава мазен филм, а заглажда кожата. Много съм доволна и от кремовете за лице от серията Hydro Boost
И аз съм доволна от цялата им козметика

# 181
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър крем за тяло. Искам да хидратира добре, но да не легне и да не е мазен. А и да има приятен аромат. В момента ползвам на Алверде един 2 в 1 лосион и серум за тяло с витамини, но не ми харесва никак.

Аз от край време използвам лосионите на Микса и съм много доволна. Хидратира добре, не лепне, не е от онези мазните, попива хубаво, кожата става много гладка. Купувам си от тези, които са в бурканче, защото така използвам целия продукт без проблем, не съм фен на лосионите с помпа или в туба. Ароматът им обаче е доста лек, трябва да се съчетае със спрей за тяло.

Относно монетника, който са пуснали, аз лично бих го ползвала, защото от години не нося портмоне. Нося само кардхолдър. Има джоб с цип по средата, но не обичам да го издувам с монети. Така ще има къде да ги държа и ще бъдат разпределени по стойност, което предразполага да ги ползвам по-често. Така нагледно и бързо ще виждам колко цента/ стотинки имам в себе си.

# 182
Обаче, ако монетника има място за една монета от вид, е тъпо.

# 183
  • София
Обаче, ако монетника има място за една монета от вид, е тъпо.

Не е за по един брой, защото кръгчето върху което се слага монетата е на пружина и потъва надолу. Обаче не знам точно по колко събира.

# 184
Има ги тези и подобни в Алиекспес.

# 185
В Шейн го има същото за 4 лв, без да се налага да харчим 100 лв.

# 186
Аз тези неща не ги приемам така. Няла да изхарча 100 лв заради монетника, а защото определените неща ми трябват. Монетникът си е просто “подарък”. Друг е въпроса, че лично аз на такъв подарък няма да се зарадвам, но щом се полага. 🤣

# 187
То кой нормален ще се засили да пазарува за 100 лв заради това 😀 По принцип не ми трябва, но е ограничено, че важи само за физическите магазини. Аз такава сума правя само онлайн като имам време да разгледам какво ми трябва. Ако нямаш 2 неща на стойност по 50 лв грубо, трябва да си смяташ в магазина дали си стигнал 100 лв. Като цяло супер неудобно условие за покупки само във физическите магазини. Според мен ще им останат и ще го пуснат пак, както одеялото и други неща. Иначе сега се сещам приложение - да ти стои в колата със заредени стотинки за тол таксите в Гърция. Някои хора лятото често пътуват и би било удобно да не ровиш и да смяташ колко стотинки имаш 😀

# 188
В Шейн го има същото за 4 лв, без да се налага да харчим 100 лв.

И в ДМ цената на монетника без друга покупка е 4 лева и стотинки.

Опс, евро било, не лева.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 11:37 от кукумицинка

# 189
  • Пловдив
Момичета, имате ли отзиви за тези пасти за зъби?
Скрит текст:
Скоро ползвах втората. Има силно изразен соден/солен вкус, но почиства добре.

Искам да похваля лосиона за тяло на Пиер Карден.
Много приятен аромат и попива добре, без мазен филм:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/pierre-cardin-losion-za-tyalo-lo … 680570257244.html

# 190
Момичета, имате ли отзиви за тези пасти за зъби?
Скрит текст:
Скоро ползвах втората. Има силно изразен соден/солен вкус, но почиства добре.

Имаше ли избелващ ефект?

# 191
  • Пловдив
Не мога да твърдя със сигурност. Не правя сравнение преди/след.

На монетника срокът е много малък. Планирам да пазарувам с талона от новия лайф и със сигурност ще направя сумата.

# 192
Преди нова година попаднах на страхотни чорапогащи от Pompea. 100den, оформящи прекрасно, стегнати и плътни. Купих 2 чифта. Ден по - късно бяха изчерпани и от 3-те магазина които обиколих.

# 193
  • София
Преди нова година попаднах на страхотни чорапогащи от Pompea. 100den, оформящи прекрасно, стегнати и плътни.
Не е по темата, но последно купих оформящи чорапогащи на някаква турска фирма от Фантастико, цена 14-15 лв.  - наистина стягаха, но и комфортни. Хубави са и на H&M, но може би взех по-голям размер, отколкото трябваше (те бяха нещо около 25 лв.).

# 194
Преди нова година попаднах на страхотни чорапогащи от Pompea. 100den, оформящи прекрасно, стегнати и плътни. Купих 2 чифта. Ден по - късно бяха изчерпани и от 3-те магазина които обиколих.
Би ли дала снимка на тези чорапогащници?

Общи условия

Активация на акаунт