Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 32 261
  • 411
  •   2
Отговори
# 225
  • Mostly in my mind
Блaгодаря ви. Забравила съм, а не се сетих да прочета първия пост Blush
15% на цялата сума,нали?

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 15:02 от Лолита

# 226
Да, Лоли. И ако имаш друг талон се комбинира намалението.

# 227
Момичета, за пастата за зъби Elmex има ли добри отзиви?
На мен ми харесва. В ДМ имат и нейна имитация на по-изгодна цена.

# 228
  • Бургас
Долче, коя е имитацията?

# 229
karzz, на тяхната марка е. Визуално/цветово мисля, че доста приличаше на Еlmex.
Редактирам: може да е била и на Dental dream пастата.🤔 Цветово все са с бяло и зелено.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 20:37 от dolce miele

# 230
  • Бургас
Ще я потърся, като отида за прах. Само дано не забравя. Иначе и тяхната лилавата ми е в списъка.
Благодаря ти!

# 231

Хидратира бързо и не остава мазен филм, а заглажда кожата. Много съм доволна и от кремовете за лице от серията Hydro Boost
Тази серия си я ползвах около 6 години неизменно, но вече не я зареждат. От доста време, поне от преди лятото.

# 232
karzz, ако лилавата паста е Brillant Weiss, доволна съм от нея. По принцип не използвам постоянно избелващи пасти, редувам едното измиване с нея, вечерното с друга паста.

# 233
  • Бургас
Точно тя е.
Сега привършвам първата опаковка. Мисля, че не съм вземала до момента от нея. Редуваме с пасти на Астера, предимно черната.
Иска ми се да заредя няколко различни вида.

# 234
И аз съм от ползващите Elmex. Последните няколко пъти си вземам Sensitive Gentle White, много ми допада.

# 235
karzz, ако лилавата паста е Brillant Weiss, доволна съм от нея. По принцип не използвам постоянно избелващи пасти, редувам едното измиване с нея, вечерното с друга паста.

Вчера с талона купих точно нея. Simple Smile

# 236
dm са ни чели вчера и днес има талон за -20% на Елмкес 😀

# 237
Точно с това идвам 😂
Обаче ми писна с талони на Олд Спайс, Ленор, Медикс… Едно и също въртят.

# 238
Ще взема и аз да купя една паста след толкова положителни мнения, коя от двете е по-хубава?

# 239
Така. Започвам първо с пастата за зъби. Имам тази на снимката. Бялата мивка у дома е цялата на бели петна от нея. Изплаквам мивката след употреба, но самата паста не се личи къде е попаднала, едва след изсъхване виждаш бели големи петна навсякъде, които вече са съсухрени и се махат само с написване и търкане с препарат. Търпях този гнус няколко седмици. Ядосах се и донесох пастата на работа, след обедното хранене да си мия зъбите ( все пак да не я хвърлям), същата работа е и тук. Изплаквам мивката след миене на зъби, после петна... С други пасти за зъби това чудо не съм имала. Скоро свършва и повече няма да взимам. Имам друга елмекс вкъщи ( взимах ги заедно), с другата тези петна ги няма, но не мога в момента да я цитирам коя е. Ако някоя държи, да ме подсети довечера, ще съм си вкъщи след работа и ще я снимам. Това ако държите да е на конкретната марка.

Толкова за пастата. Сега за това кремче ново в асортимента на дм. Кремчето не прави гланц на косата, нито блясък, нито осезаема хидратация, нито нищо... Нищо, нищо... Обаче, кремчето има брокат. Да, брокат. На кого е нужен брокат в кремче за крайща? И то са едри частици, пускам снимка на ръката след употреба. По косата не се задържа обаче броката, нито прави нещо особено с косата.. не съм доволна. ( виждам, че при качване на снимката, качество се развали и не се виждат частиците добре, както в оригинален вид). Имам чувството, чв това е лосион за тяло с блясък, от рода на вики бутик, или от тези на балея с частиците. Тъпо.
От тази гъбка съм мноого впечатлена. Разду се неколкократно и не е груба, както мислех, харесва ми. Мислех, че е от рода на по-нежна луфа, но за лице. Луфите за тяло са ужасни, поне аз съм ползвала оригинална необработвана луфа за тяло, мислех, че тази е на този принцип, но не е и ми харесва. Ползвах я самостоятелно, но довечера ще я ползвам с измивен продукт.

Общи условия

Активация на акаунт