Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 29 655
  • 373
  •   7
Отговори
# 240
  • София
От повече от година вкъщи използваме Елмекс. Децата също се мият с нея. Доволни сме. Вчера купих тази, но още не мога да дам отзиви.

# 241
Зелената ползваме и да, остават части от пастата по мивката. Може би, защото е по-тежка. За петна не знам, защото мивката ми е бяла. Иначе я чистя редовно с препарат и не ме дразни и да има останали остатъци по нея. Повече ме дразнят белите пръски по огледалото, които мъжа ми оставя като си мие зъбите. Ще каже човек, че бивни има 😂 А, са му нормални и хубави зъбите 😂

# 242
  • Mostly in my mind
Glow серията за коса на Балеа е ужасна. И аз не съм доволна от нея.

# 243
А забелязвате ли избелващ ефект след употребата и?

# 244
За избелващ ефект лентички Крест. 😉

# 245
А забелязвате ли избелващ ефект след употребата и?

Аз не мога да кажа. Не пуша, пия кафе само. Не пия червено вино. Зъбите са ми ок. По-скоро като спрях цигарите, а по-късно и електронните устройства с цигари, тогава след време забелязах, че са ми по-бели.

# 246
Аз все купувам за себе си избелваща паста и от никоя не съм видяла ефект. Ще пробвам и тази Еlmex. Относно лентичките на Крест,ползвала съм ги 2 пъти по веднъж в годината. Първият път 2024г имах ефект, втория миналата година без ефект и ми станаха много чувствителни зъбите и ми отне над месец за да се оправи чувствителността. Та съм 50:50 за тях.

# 247
И аз така, но то си е и до ген това, колко бели всъщност ще са зъбите. Аз съм пробвала почти всичко избелващо на пазара, и при зъболекар съм избелвала и пак не постигам желания резултат, зъболекарката ми обясни, че по-бяло няма как да стане, просто цвета на зъба си ми е такъв. Не съм пушач, кафе пия по едно на ден. Мъжът ми пуши, пие много кафе и има по-бели зъби от моите 😀

Имаше една паста за зъби на pearl drops, розовата, от нея видях някакъв избелващ ефект, но това нещо цапа навсякъде! Мивка, кърпи, всичко ми беше розово.

# 248
😂😂😂, да, розовата  pearl drops в малко шише и аз изобщо не я харесах, точно заради това оцветяване на всичко в розово. Аз и избелващ ефек не видях от нея. Холивудската им усмивка ми е любима и от много време само нея използвам.
От много време им се чудя на лентичките Крес, но така и не се навивам да ги взема и пробвам, точно това ме притеснява силна чувствителност след тях. Имам опасения, че ще си съсипя зъбите и си стоя мирна на дупето.

# 249
Всъщност, сега като написа, точно от Холивудската усмивка съм доволна и видях ефект, не от розовата, объркала съм се. 😀 Розовата става само да се оцветяваш с нея 🫣

# 250
Има и вариант за чувствителни зъби, аз винаги съм взимала от най-силните и нямам чувствителност. Ползвам от 10-тина години.

# 251
  • София /Абсурдистан
Кое е най-добре за чувствителни зъби?

# 252
Ако питате за Крест, ето тези. На мен ми донесе приятелка от Щатите, поръчани от Амазон. Тук са на почти тройна цена по спомен, че поръчвахме лятото и не помня вече.
Скрит текст:

# 253
Аз сега съм с паста за зъби Крес и май има ефект. Ама и цената и не е като избелващата на ДМ

# 254
  • Бургас
Паста за зъби Крест съм използвала преди години. Много бях доволна. Но сега не. Заради цената! А и в интерес на истината, в магазините около мен не съм я срещала.

Общи условия

Активация на акаунт