Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 27 367
  • 345
  •   4
Отговори
# 285
Интересно че ми скандираха картата,но не се е отразило

# 286
Явно е било неуспешно маркирането на картата. От там и неначисления талон.

# 287
Аз винаги на касата питам служителката да ми потвърди, че картата е маркирана, защото имах такъв случай преди време. Уж сканирането мина, но впоследствие разбрах, че всъщност не е отразено.

Оттогава винаги ги моля да проверят дали всичко е ок.

# 288
Вчера като маркирах моето приложение,служителката ми обяви,че имам активиран талон за -15% и съответно се е отразил.Явно не навсякъде го правят.

# 289
Аз винаги на касата питам служителката да ми потвърди, че картата е маркирана, защото имах такъв случай преди време. Уж сканирането мина, но впоследствие разбрах, че всъщност не е отразено.

Оттогава винаги ги моля да проверят дали всичко е ок.
Вече и аз така ще правя.

# 290
То по сумата за плащане се разбира.

# 291
  • пустинята Гоби
И аз винаги казвам - имам талон за намаление (когато имам), да гледат и служителите, и аз дали ще хване.

Има анкета като се влезе в приложението. Ще мрънкам за краткия срок на талоните, за коледните е безобразно - хората пътуват, моите изгоряха по тази причина.

# 292
  • Бургас
За краткия срок и аз съм им мрънкала.
Не помня, мисля пак беше анкета или проучване.
Сега ще видя, дали ще ми излезе анкетата и ще я попълня,

# 293
  • Бургас
Трябва да се иска!
Преди време когато талонът за рожденик беше до края на седмицата, в която се пада, ми стана много тъпо, че рождения ми ден се падна в събота и отидох в понеделника- 8 март и ми отказаха намаление. Да, то по правилата, ама не се почувствах човек, още по-малко жена на празника.
Изказах се тогава.

# 294
  • Бургас
На мен не ми дава анкета!
Не ми излиза когато вляза в сайта, не я откривам и из приложението...
Идеи? Къде е ?

# 295
Бих попълнила и аз. Безобразно малко време са тези талони и малко проценти - 10,15% …
Не ми харесва и бейбибонус. Един път само ми пуснаха купони и то на бейбилов с малко проценти пак.

Бих се радвала на купони за техните марки по 20,30%. Особено на хранителните и консумативи (кърпички сухи, тампони за лице, памучни кърпи, клечки за уши, Балеа, Алверде, Ебелин).

# 296
  • Deutschland
Кои парфюмни перли препоръчвате на Ленор? Има ли такива, които ухаят не толкова натрапчиво?

# 297
Тези са ми любими, лек, приятен аромат.
Скрит текст:

# 298
  • Mostly in my mind
Даже не знаех,че има и такива. Има ли ги в ДМ? Могат ли да се помиришат? Никак не харесвам силни,натрапчиви аромати,а тези изглеждат да не са такива. Simple Smile

# 299
Видях в новите предложения, че са пуснали и на Денк Мит в такъв тубус перли.

Общи условия

Активация на акаунт