Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 28 346
  • 356
  •   2
Отговори
# 300
  • Deutschland
Катнис, благодаря. Току що ги купих от Пени и довечера като се прибера, ще пробвам.

# 301
Даже не знаех,че има и такива. Има ли ги в ДМ? Могат ли да се помиришат? Никак не харесвам силни,натрапчиви аромати,а тези изглеждат да не са такива. Simple Smile
Купувала съм ги от Германия, там асортиментът е толкова разнообразен. Мисля, че тук може да се намерят в магазините за паралелен внос, като ТТ маркет, Борн и др.
Може да се помиришат, ароматът се усеща още от опаковката.
Видях в новите предложения, че са пуснали и на Денк Мит в такъв тубус перли.
Имам тези на Денкмит, също от Германия съм ги купувала. Въобще не ми харесаха. Ако се сетя да ги ползвам, разтварям ги във вода предварително, защото имам подозрения, че оставиха петно върху една тениска. Петното е същият цвят като перлите.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 10:46 от Katniss Everdeen

# 302
  • Deutschland
Denkmit в ДМ също имат вече перли. В България със сигурност ще ги има, това си е марка на ДМ.

# 303
Denkmit в ДМ също имат вече перли. В България със сигурност ще ги има, това си е марка на ДМ.

По-горе писах, че ги има в новия асортимент. Вижте си ги в приложението в секция НОВО.

# 304
Допълних си по-горния пост.
За България са нови перлите на Денкмит, иначе в Германия, преди около 4-5 години ги видях в магазина.

# 305
  • София
Има новина, талоните вече могат да се деактивират 😁

# 306
Може би има актуализация на приложението,  защото аз не мога да ги деактивирам.

# 307
Не виждам да има нова актуализация и също не виждам от къде се деактивират. Хелп?

# 308
  • София
При мен няма опция за деактивиране на талоните в приложението. Thinking

# 309
При мен има, имало е ъпдейт днес, с айфон съм.

# 310
При мен няма ъпдейт наличен, нито се деактивират талоните. Със Самсунг.

# 311
При мен има, имало е ъпдейт днес, с айфон съм.

И аз съм с айфон и нямам ъпдейт. Даже снощи на сила ми инсталира новия софтуер 😂
Не, че е драма. Споделям само. Хубаво е, че ще го има скоро при всички като опция.

# 312
Следващият лайф ще даде нещичко на ДМ био. Дано да е за всички продукти.
Скрит текст:

# 313
Имам копче за деактивиране и снимките на артикулите се скролват по друг начин. Клиентската карта също е малко по-различна като изглед. Друго ново не виждам

# 314
  • оттам, откъдето започва България
Активирах талон на Олд Спайс, който няма да ползвам, но няма връщане назад.Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт