Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 27 472
  • 346
  •   8
Отговори
  • Пловдив
Добре дошли в новата тема, в която споделяме и обсъждаме продуктите с марка dm!

Услуги и клиентски привилегии в магазини dm:

Гаранция за връщане или замянa
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.

Гаранция на каса
Ако в касовия бон стои цена на продукта, различна от тази на етикета му на рафт, получавате тази стока безплатно.

Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Отстъпката се получава на следващ ден в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.
Новото мобилно приложение Моят dm прави пазаруването още по-лесно!
online магазин dm
Всяка покупка Ви носи повече!
dm live
СТАРАТА ТЕМА
Успешни покупки!

# 1
Харесвам душ-крема с шамфастък и ванилия. Не очаквам продукт за къпане да ароматизира кожата ми.
Събирам всички талони, но не ми влизат в употреба. Може би ще похарча чаения от днес.

# 2
  • София
Има ли хубаво мюсли в ДМ? Не искам да има захар и подсладители.
Да ви се оплача от една клиентка, която спокойно си пръскаше дезодоранти в капачките, за да им види аромата. Много тъпо, а охраната се разхождаше около нея и нищо не ѝ каза.

# 3
  • Пловдив
Аз не намерих душ гела...бил Хит Grin и свършил бързо казаха. Не очаквам от него трайност, все пак е под 2лв. Дори и скъпите я нямат тая екстра.

# 4
  • Пловдив
Да, пробвала съм няколко, всички ми харесват.

# 5
Да ви се оплача от една клиентка, която спокойно си пръскаше дезодоранти в капачките, за да им види аромата. Много тъпо, а охраната се разхождаше около нея и нищо не ѝ каза.
Основно овесените ядки им купувам. След като и детето ги хресва и си ги търси, значи са добри

# 6
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus
И при нас душ гела с шам фъстък свърши бързо, но пък онзи ден видях, че все още има течния сапун. Иначе аз не очаквам чудеса и трайност на аромат от душ гел за 1,89лв. Докато съм под душа усещам аромата от гъбата, после не. Често ги купувам, ниско бюджетни са и си вършат работата. Редувам ги с още няколко любими марки.

# 7
Аз и от по-скъпи усещам аромата само в банята. Единствено до сега душ гел на Мароканойл съм усещала след душа по себе си и то пак не е кой знае колко дълго.

# 8
За мен това е даже предимство - колкото и да ми харесва как мирише душ гел, не обичам да смесвам различни аромати в рху себе си, та предпочитам да му се радвам докато се къпя и после да не се усеща 😆

# 9
И аз като natka. За извън банята имам парфюми, мистове и лосиони, които трудно ще напасна, ако мириша на всичко, с което съм се къпала. Ще видя шамфъстъчения шампоан как е, току що се сдобих с последната оцеляла бройка в Сердика Център.

# 10

В ДМ не знам, но в Кауфланд за бъркане в крем ми казаха, че на клиентите всичко е позволено. Нямат право да правят забележки.

# 11
  • София
Заявих през приложението рекламация на продуктите на s-he,  изсъхнала спирала и палитра сенки за очи, които нямат никакъв пигмент.Одобриха в понеделник рекламацията и днес ми бяха върнати парите по картата.

# 12
Повечето дезодоранти вече са без отделна капачка и не знам как се разбира какъв им е ароматът. Тези на ДМ, ако имат рол- им по него се ориентирам

# 13
  • Deutschland
Благодаря за темата ❤️
С каква цел се бърка в крем в магазина?
Не пипам и не отварям нищо, което не е тестер. За дезодоранти се ориентирам по надписа примерно или по отзиви, ако няма надпис.
Така си купих един омекотител Ленор, който ухаел на алпийско езеро и снощи едва не умрях от задушаване. Много силен аромат, още докато въртеше пералнята отварях прозорци и врати. Едва ли бих повторила вече.

# 14
За душ геловете. Зависи и кой кога ги ползва. Аз взимам душ винаги вечер и преди лягане или малко по-рано, за това че после не се парфюмирам с други неща, а с лосиони рядко се мажа, дразнят ме. Та на мен ми е приятно душ гела да остава по кожата и да мирише и след банята.

Общи условия

Активация на акаунт