Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 27 885
  • 350
  •   2
Отговори
# 30
Значи не само аз мисля че Ариела от ДМ не е наред.... Още миналата година като купих голяма кутия видях колко лошо пере и мирише. Умрях си от яд и си купих професионален Ариел от паралелния внос. С него вече нямам тези проблеми. Но и на мен кутията от ДМ си ми седи. Мислех че само аз съм изтеглила късата клечка. Цакат ни като прости овце.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 18:24 от Lale_Lili

# 31
Добре, че не ползвах купона за Ариел. Че като ви чета...
Дидичка, с нож повдигни капачката, става. Аз съм пресипвала от бутилка без накрайник за тоалетна, май от Лидл беше литър и половина.

# 32
  • София
Ариел в момента довършвам течен за цветно и повече няма да купя. И той има странен аромат. Връщам се на старите любимци от Персил. ✌🏻

# 33
На мен течния Ариел никога не ми е харесвал.
Но прах ползвах дълго време. След като му стана безумна цената, спрях да го купувам.

# 34
Може ли да се комбинират талони от календара с талон за рожден ден?

# 35
# 36
  • София
Аз си взех с нетърпение комплекта с шам фъстък тъй като ми е любим аромат,но останах разочарована и нямах търпение да свърши!Както душ гела,така и крема за тяло.Той пък трудно се размазва.
И мен не ме впечатли аромата на шам фъстък серията - ми мирише ми на захар просто! Имам течния сапун за ръце, траен аромат, но само за сапун за ръце го одобрявам.

Момичета, какъв беше талонът от календара вчера? Че забравих да отворя.

# 37
Четка Орал Б, участие в томбола.

# 38
  • София
Четка Орал Б, участие в томбола.
Мерси! Значи не съм изпуснала. Simple Smile

# 39
  • При децата ми
От праха на "Ариел", аз съм доволна. Купувам почти винаги Ариел, но уточнявам, че не е от ДМ. С течни препарати не пера. Вземала съм в много редки случаи. Никакви забележки нямам. Дали пера с "Ариел" или "Персил" никаква разлика няма.

# 40
Кой моде електрическа четка за зъби препоръчвате, и с кои накрайници?

# 41
И аз съм доволна от Ариел, но пак с уточнение, че не го купувам от ДМ. Купувам го от Кауфланд, когато има промоция на големите кутии, нямам никакви проблеми.

# 42
От ДМ и аз не съм купувала Ариел.

# 43
На ДМ прах за бяло е много добър. Защо се мъчите с Ариел?

# 44
  • София
На ДМ прах за бяло е много добър. Защо се мъчите с Ариел
И аз съм доволна от този на ДМ -Denkmit прах за цветно пране. Голямо количество на разумна цена. Изпира добре и сякаш беше доста икономичен, стигна ми за много време.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-prah-za-tsvetno-prane-80 … 066447792232.html

Общи условия

Активация на акаунт