Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 28 300
  • 356
  •   6
Отговори
# 75
Бях писала и в предната тема, че съм ползвала Филипс Соникеър, а сега съм с тази от ДМ - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dontodent-elektrichna-zvukova-vu … 066447732429.html

И от двете съм доволна, както някой отбеляза на Филипс повече издържа батерията.

# 76
Здравейте, дами!
Скоро ще посрещаме бебче и се бяхме насочили към памперсите на Pampers premium care, но една позната каза, че тези на babylove били много хубави, с хубава периферия и не протичали. Какви са вашите наблюдения, доволни ли сте от тях?

# 77
Аз ползвах 1-цата с моето дете от раждането му, спомням си, че ми харесваха. След това минахме на други пелени и не мога да споделя отзиви за по-големите размери. Отскоро, обаче, ползвам гащичките им, най-малкия размер, и от тях съм доволна, издържат по 12ч. без да протекат, а малката си се налива с вода особено привечер.

# 78
  • София
Здравейте, дами!
Скоро ще посрещаме бебче и се бяхме насочили към памперсите на Pampers premium care, но една позната каза, че тези на babylove били много хубави, с хубава периферия и не протичали. Какви са вашите наблюдения, доволни ли сте от тях?

Останете си с Pampers premium care.

# 79
Доволна съм от редовните памперси на ДМ, но от БИО версията НЕ съм доволна!

# 80
Babylove малко съм ползвала. Не са протичали, но някак бяха по-дебели. Почти само с Pampers Premium Care изкарахме, нямам забележки.

# 81
Тъй като родих недоносено бебче, единствено 0 от памперсите на дм ставаха на дъщеря ми. Сега сме на номер 2 от тях и сме все така удобни. Нямала е подсичане, протичане и прочие. Доволна съм. Нямам база за сравнение, но щом нещо работи, не го сменям.

# 82
А за тези от Лидл имате ли отзиви?

При нас и Памперс протичат, но е възможно и аз да не ги слагам както трябва понякога.

# 83
Аз лично не ги харесах Лидълските, много ми смърдяха още с отварането на пакета.

И на мен Памперс са ми протичали, един цял кашон, нямаше памперс, който да не е пропуснал. Все един от 200 памперса съм сложила както трябва си мисля. Но според мен бях попаднала на кофти партида, не съм ги заклеймила тотално. Беше съвсем мъничка, когато изпробвах почти всичко на пазара. 😃 Когато беше на 3 месеца си се спрях на една конкретна марка, която си ползвам и досега, но за през нощта не могат да насмогнат обикновените памперси и купих за проба гащичките на ДМ и мисията е успешна (поне засега). ✌️

# 84
Аз само лидлски ползвах

# 85
  • Deutschland
От Памперс не бях доволна изобщо. Протичаха постоянно. Ползвах на ДМ и после на Лидл Лупило ли, какви бяха там.

# 86
Аз пък от Памперс съм много доволна. Ако има протичане, то е защото много е пишкала през нощта. Издържали са ми и по 12 часа, но пак си зависи от количеството урина. Като беше по-малка и ядеше и през нощта, съм я сменяла като е будна. Като спря да яде нощем, си кара цяла нощ с един памперс. Според мен зависи и колко пъти яде бебето нощем. Ако пие мляко по 2/3 пъти и не му се сменя памперса, нормално е да протече. Все пак приема повече течност. Случвало ми се е да е мокра и на непълен памперс. Тогава не съм го сложила добре явно.

# 87
И  двете ми деца изкараха на Молфикс. Първо памперсите, после и гащичките. Подсичане не е имало, пропускане почти не помня.

# 88
С дъщеря ми купувах основно Pampers - обаче от малко магазинче за бебешки стоки и мисля, че памперсите бяха внос от Турция, бяха значително по-евтини от предлаганите в Кауфланд и в други магазини. Много доволна бях, после минахме и на гащичките.

# 89
Pampers са класика. И моята дъщеря е гледана с тях. Всички проби с други марки са били неуспешни.

Общи условия

Активация на акаунт