Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 32 741
  • 415
  •   3
Отговори
# 150
  • Mostly in my mind
Сигурно заради еврото....

# 151
Аз не разбирам защо не може да се поръчва и какъв е проблема. Искам само да изпратя заявка и да си ползвам талона. Не е нужно да плащам сега, мога и при доставката. Много ми стана неприятно. Това ми е последния талон от лоялната програма и да не мога да го използвам заради техническа невъзможност. Ако бяха обявили като хорята че няма да приемат поръчки щях да си я направя навреме.

# 152
Описано е, просто не сте му обърнали внимание. Тоя банер седи от седмици в приложението:

# 153
Вчера не можах да поръчам от Ремедиум и не разбрах причината, т. е. само я подозирам - промяната на валутата.

# 154
Е, и вчера ли? Днес разбирам.
Иначе аз днес имам няколко онлайн поръчки с други сайтове и нямах проблеми. Две платих с Револют, една с Ейпъл Пей.

# 155
То мобилното на УниКредит още от 29 след 17:00 вече не можеше да се ползва за разплащания, та не знам какво се изисква от приложението на ДМ.

# 156
Не стигнах до плащане.

Е, и вчера ли? Днес разбирам.
Иначе аз днес имам няколко онлайн поръчки с други сайтове и нямах проблеми. Две платих с Револют, една с Ейпъл Пей.

# 157
  • Mostly in my mind
То мобилното на УниКредит още от 29 след 17:00 вече не можеше да се ползва за разплащания, та не знам какво се изисква от приложението на ДМ.
То май всички онлайн банкирания не функционират.

# 158
Никакво банкиране не работи.

# 159
  • Сливен
Дм обявиха още преди 2 седмици ,че още от 19.
12 няма да може да се поръчва и плаща.

# 160
Той банкирането не работи, но аз си плащах с картата до 21 часа тази вечер без проблеми. След това не съм пробвала, защото имаше обявление от ОББ, че от 21 до 1 часа няма да може да се плаща с карта.

# 161
  • пустинята Гоби
Много онлайн магазини не работят от вчера.

# 162
Вие може да плащате с карта която не е българска и не е засегната от промените, но ако магазинът работи с българска банка... Има си предупреждения че не всичко ще работи за кратко време точно сега.

# 163
Абе, не е много кратко времето. На ДСК банкирнето, например, още е недостъпно. 20 часа, че и още неизвестно колко си е доста време да няма услуга.

# 164
Доста си е, но това пак не е по вина на търговеца... Сигурна съм че и те не са много щастливи от това.
Коментарът ми беше по-скоро за това дали и защо смяната на валутата се отразява на поръчките, другато ясно че не е доизмислено.

Общи условия

Активация на акаунт