Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 32 741
  • 415
  •   3
Отговори
# 195
  • София
Иначе сега се сещам приложение - да ти стои в колата със заредени стотинки за тол таксите в Гърция. Някои хора лятото често пътуват и би било удобно да не ровиш и да смяташ колко стотинки имаш 😀
Това е много идейно, обаче! Simple Smile Simple Smile
Аз се замислих дали да не взема от temu за малкия ученик, ама с това огледалце, май не става за момче.

Правя си спокойно 100тина лева онлайн поръчки (колаген 20лв, протеин 30-40 и още нещо), ама сега точно след празниците няма да се пъна.

Довечера има лайв, нали?

# 196
  • Пловдив
Какво ще препоръчате за скромен подарък за момиче на 30? Simple Smile коя от сериите?

# 197
  • Mostly in my mind
На колко години е?

# 198
Иначе сега се сещам приложение - да ти стои в колата със заредени стотинки за тол таксите в Гърция. Някои хора лятото често пътуват и би било удобно да не ровиш и да смяташ колко стотинки имаш 😀
Това е много идейно, обаче! Simple Smile Simple Smile
Аз се замислих дали да не взема от temu за малкия ученик, ама с това огледалце, май не става за момче.

Правя си спокойно 100тина лева онлайн поръчки (колаген 20лв, протеин 30-40 и още нещо), ама сега точно след празниците няма да се пъна.

Довечера има лайв, нали?

То и аз правя 100 лв без проблем, но главно онлайн. Тук условието е да се пазарува от физически магазин. Иначе и аз бих го взела, за да стои в колата точно за тази цел.

Да, днес има лайф.

# 199
  • Пловдив
на 33 е.

# 200
  • оттам, откъдето започва България
Напомням за лайфа тази вечер от 18:00 ч. Simple Smile

# 201
  • София
Момичета, мнение за тази паста за почистване на Denkmit https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-pochistvashta-pasta-rozo … 066447791884.html? Прилича на розовата на The pink stuff.

# 202
  • Бургас
При мен има разминаване на цените с количката и от сайта!
В количката ми цената е по две, за маркирано количество от един продукт ...
При вас как е?

# 203
Ако количката ти стои с продукти от известно време (както моята), добави един брой от нещо и после го махни. Ще рефрешне и ще се коригират цените.

Замалко да ми замине талона, майка ми баш в 18 се сети да ми се обади и да се отплесна Joy

# 204
Аз слагам аларма, че иначе въпреки напомнянето в приложението 10-тина минути по-рано пак забравям.

# 205
  • София
Ако количката ти стои с продукти от известно време (както моята), добави един брой от нещо и после го махни. Ще рефрешне и ще се коригират цените.
И аз така направих. Добавих още по един продукт и после го изтрих и цената вече беше актуалната в евро. Поне не се налага да трием всичко в количката и да въвеждаме отново.

# 206
  • Бургас
Пробвах но не се получи.
Нищо де. В първия момент се стреснах от цените и си помислих, че са ги увеличи!
Утре ще ходя да се заредя с прах за пране и други дбреболии. Ще използвам талона!

# 207
При мен има разминаване на цените с количката и от сайта!
В количката ми цената е по две, за маркирано количество от един продукт ...
При вас как е?

При мен пък разминаването беше в цената в количката и цената в реала.
Понеже нямаше всичко налично за онлайн поръчка, оставих всичко в кошницата и отидох до друг магазин да си ги взема.
Един стик в приложението е 1.99 лв, в магазина на рафта е 2.49 лв.

# 208
  • Бургас
Хммм,дано няма неприятни изненади утре в магазина!

# 209
Момичета, за пастата за зъби Elmex има ли добри отзиви? Че има купон за нея в Кауфланд, но мисля, че тук е имало коментари.

Общи условия

Активация на акаунт