Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 27 367
  • 345
  •   4
Отговори
# 315
Аз винаги активирам всички талони, пък който ползвам. Често се случва нито един да не ми потрябва (като тази седмица например).

# 316
  • пустинята Гоби
И моят апп не беше с новата функция за деактивиране, затова влязох в апп-стора (с айфона съм) и ръчно си я ъпдейтнах. Вече мога да деактивирам талони.

# 317
От тук ли?

Не ми дава, че има нова версия.

# 318
  • София
Точно от тук успях да го направя снощи, през App Store. Даде ми ъпдейт и бутона се появи, както е посочено по-горе.

# 319
  • пустинята Гоби
От тук ли?

От тук, да, освен да рестартираш или да пробваш пак по-късно.

# 320
  • Плевен
От тук ли?

Натиснете картинката с логото и ще излезе за ъпдейт.

# 321
  • Mostly in my mind
И аз ъпдейтнах, но не мога да деактивирам талони. С андроид съм.

# 322
От тук ли?

Натиснете картинката с логото и ще излезе за ъпдейт.

Да. Така стана. Като влезнах и ми даде, че има ъпдейт. По принцип съм ги гледала така като имам нужда от ъпдейт. Някои приложения и само се ъпдейтват (не знам на какъв принцип). Ииии ми е активна функцията за деактивиране. Благодаря ви ❤

За Андроид сигурно ще се появи скоро. Предполагам, че ъпдейтват приложението поетапно за различни ОС.

# 323
Аз съм с Андроид, и не мога да ъпдейтна приложението...

# 324
Да, за Андроид все още не става. Отваря си приложението от Апп стора и не дава възможност за ъпдейт. Ще стане. Така или иначе този път купоните не са интересни Simple Smile

# 325
Много им се свиди да дадат повече от 15%...
Аз си напазарувах няколко неща с предния талон. Миналата година май 20% бяха пускали за дм био.

# 326
Здравейте! Много благодаря на дамата, която ми препоръча лосиона за тяло на Пиер Карден! Взех него и съм сравнително доволна: гъст е, но се разнася из тялото бързо, попива бързо и не оставя мазни следи; има и много приятен аромат.

Искам да помоля и за препоръки за следните неща:
- околоочен крем: да хидратира много добре, но без да лепне и да оставя филм по кожата. Искам кожата да се усеща мека;
- спрей/балсам/серум/крем за много сухи дължини на косата. Толкова ми е суха, че се заплита. Ползвам олиото на Олаплекс, както и Глоу Абсолю на Керастаз - няма оправия. Искам нещо, което да нанасям на суха коса, за да мога лесно да я разресвам, а и да не стои като метла. Минала съм фризьор, но дължините са такива.

# 327
  • София
Йееее, най-сетне могат да се деактивират талони! С Android съм. Wink

Перлите за пране и аз ги видях и се засилих да поръчвам, но ги няма в моя магазин, ще чакам да заредят, евентуално... Дано не е като чаят с какао, който все още е наличен основно онлайн. Frowning1

Искам да помоля и за препоръки за следните неща:
- околоочен крем: да хидратира много добре, но без да лепне и да оставя филм по кожата. Искам кожата да се усеща мека;
Накоро си взех този на Hada Labo - очаквах по-мазен и тежък крем, но за мен е много приятен, не лепне. Обаче, уж четох, но не дочетох, че има ретинол (имам лош опит с ретинолов серум), но ми е ок този крем.

За косата не мога много да помогна, и аз съм с много суха, но т.к. е къдрава, не я сресвам м/и измиванията.

# 328
Много им се свиди да дадат повече от 15%...
Аз си напазарувах няколко неща с предния талон. Миналата година май 20% бяха пускали за дм био.

Да, можеха да се отпуснат с повече щедрост.

И допълнителни купони, както при разни козметики. Два еднакви продукти или повече в една покупка и повече процент отстъпка.

Все пак оборот им правят клиентите.

# 329
  • София
Много са се стиснали в последно време за отстъпките. Ако не ме лъже паметта, предишни години имаше по 20%, а на Дм марките и 30% отстъпка. Имаше разни комбинации от два еднакви продукта на специална цена и др.

Общи условия

Активация на акаунт