Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 49 070
  • 580
  •   2
Отговори
# 555
Здравейте!

Искам да пробвам дм-ските таблетки за съдомиялна, доволни ли сте от тях?
Гледам, че имат няколко вида, кои ще ми препоръчате?

Аз ползвам тези и съм доволна:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-tabletki-za-miyalna-mash … 066447789331.html
И аз съм много доволна от тях. Т.к. моята миялта е 45см ги деля на 2 и се измиват перфектно съдовете

# 556
Аз съм много доволна от тези:
Не ми надраскват съдовете, измиват добре.
Може да пробвам от другите препоръчани, макар че преди ползвах подобните от Лидл и  имах надраскани съдове.
За почистване на съдомиялната съм доволна от това:

# 557
Как използвате това за почистване на съдомиялната.

# 558
И аз съм доволна от препарата за почистване. Ползвам както е по инструкции, но трябва да се закрепи добре, защото веднъж беше паднал и препаратът не се беше изсипал целия. Последно го закрепих на горния рафт в отделението за малки чинии, някак между шиповете.

# 559
Ама с бутилката вътре ли? То ако го закрепя да стои право, как ще изтече течността?

# 560
Да, слага се бутилката в празна съдомиялна. Аз я слагам в кошницата за прибори.

# 561
Аз купих от онези кърпички за почистване на лице, които бяха похвалени по-напред в темата.
Не са точно като снимката на потребителката, но ми казаха, че на Ebelin имат само този вид.
Ще ги тествам и ще споделя мнението си.

# 562
  • София
Ама с бутилката вътре ли? То ако го закрепя да стои право, как ще изтече течността?
Трябва да е обърнато надолу. Няма да изтече, защото има някаква тапичка, която от топлата вода се разтваря и течността се изсипва. Тези на ДМ и на Кауфланд са добри и аз ги харесвам, но на W5 от Лидл шишенцето е с доста особена и широка форма и не мога да го сложа в отделението за прибори, но ще опитам като Елмайра да го закрепя някак между шишовете за малките чинийки.

# 563
Как използвате това за почистване на съдомиялната.
Маха се фолиото и се слага в кошницата за прибори обърнато надолу. Пуска се миялната без съдове на по-дълга програма.

# 564
  • София
Аз да питам нещо за почистване на гумата на пералнята?

# 565
Аз нямам кошница за прибори. Ще видя как ще го закрепям.

# 566
  • на последния етаж
Има ли в ДМ добър препарат за почистване на фурни?

# 567
А някой ползвал ли е техния зъбен душ? Имате ли мнение?

# 568
За фурна ползвам препарата на А1, но го няма в ДМ, от Кауфланд го купувам.
Тук, във форума, съм виждала препоръки за черния Форте, но аз лично не съм го ползвала.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 22:38 от Дидичка

# 569
Има ли в ДМ добър препарат за почистване на фурни?
Medix Grill&Oven харесвам, има го в ДМ. Пулверизатор е, но излиза на пяна а не като течност.

Общи условия

Активация на акаунт