Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 48 756
  • 580
  •   2
Отговори
# 570
Минавам да се похваля специално, че успях да си купя розовия стик за приглаждане на коса на Балеа😂, защото го издирвам от 14.08.2024 година! И във всеки ДМ ми казваха, че зареждат по 1-2 бройки и почти веднага свършват. Даже бях с една приятелка - и тя го е запомнила този розов стик, всеки път, когато сме с нея в ДМ, го търся!🤣 Мирише много приятно (на нещо като праскова може би).
Иначе си взех и желето за коса на Балеа и съвсем случайно видях розовия стик до него (само един брой, естествено).🙂
Някой знае ли дали са намалени всички цветове от автоматичните моливи за вежди на Алверде? Интересуват ме цветове 04 и 05 (не ми се отваря сайта на ДМ в момента)?🤔

Аз да питам нещо за почистване на гумата на пералнята?
И аз съм с този въпрос. Какъв тип препарат е ок за целта? Новата пералня е с черна гума и остава едно като...кир, като се търка и се рони. Както когато някои от кремовете за лице правят кир ефект. Не мига да разбера дали са някакви производствени остатъци, дали е варовик или просто влажен мъх от прането...

# 571
  • Русе
Аз си забърсвам гумата на пералнята с мокра кърпичка и изглежда чиста след това.

# 572
От нашата пералня излизат все повече "кир частици", колкото повече се чисти и търка и в един момент ми писва...Подсушавам всеки път с кърпа (която не оставя власинки).

# 573
  • на дъното
А някой ползвал ли е техния зъбен душ? Имате ли мнение?
Не са качествени 😉с много рекламации са от вътрешен човек знам🤫.

# 574
Аз да попитам какъв препарат ползвате за малка съдомиялна машина?
Капсули, таблетки, гел....

# 575
  • Mostly in my mind
Това ли е стикът за коса?
Цели 6 има при нас. Ще взема, че все някой косъм стърчи. Дано е хубав.

# 576
Я, кажете повече за този стик. Не стои ли мазно? Защо толкова го търсят, та не се задържат бройки?
И в двата ми близки магазина няма от него.

# 577
Аз да попитам какъв препарат ползвате за малка съдомиялна машина?
Капсули, таблетки, гел....
В характеристиките на машината би трябвало да пише с какво препоръчват да се мият съдовете за най-добър резултат.
Моята е средна и ползвам или гел (за да мога да дозирам според съдовете в нея), или таблетка - най-често, защото е препоръчително да мия с такава. Таблетката също може да се раздели на две за по-малко съдове.
Долче, в приложението не виждам да има от моливите на алверде (тези които аз показах), което е доста странно, но ако ги намериш все пак избирай по-светлите, че са доста тъмни като цвят.

# 578
beki8, благодаря!
За таблетките четох, че може да "надраскат" чаши, чинии...

# 579
Не ми се е случвало, а ползвам основно таблетки (предимно от Лидл), но моята миячка е с такива характеристики.

# 580
Лолита, този е, да. Като зареждат по 1-2 бройки, нормално е все да няма!😅 Не е нормално да зареждат по толкова малко. Още не съм го пробвала, но не очаквам да имам проблем от отзивите тук (а и съм със сух скалп и коса и не вярвам да ми ги омазнява). Харесва ми, че е компактен и при нужда може да се носи и в чантата. Стоеше точно до желето за коса на Балеа вчера, при вас там ли е? Питам, защото в другите магазини ДМ съм виждала желето, а до него не е имало стик, празно място или поне етикет (не че е имало и на друго място в магазините🤣).
За желето за коса също имаше хубави отзиви (даже май по-хубави, отколкото за стика), а и е по-голяма опаковката. То е и за приглаждане, и за естествени къдрици.
Беки, гледах цветовете 04 и 05 (Latte macchiato и Cappuccino мисля, че пишеше), това май са им най-светлите. Имаше и по-тъмни иначе.

Общи условия

Активация на акаунт