Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 44 875
  • 536
  •   3
Отговори
# 525
Благодаря Kissing Heart
Ще редактирам. Непрекъснато телефонът ми " пише" глупости

# 526
Е, нямаше нужда да редактираш.
Нека е някой друг се усмихне днес. 🙂

# 527
За първи път използвах Denkmit Препарат за избелване на пране и нещо не ми се получи добре. На пакетчето пишеше, че трябва съдържанието да се смеси с препарата за пране и понеже използвам течен, го добавих в дозиращата чашка и го сложих в пералнята. Обаче не се беше разтворил и нямаше кой знае какъв ефект върху дрехите. Да не би да трябва да се слага в отделението за прах или да се разтваря предварително, вие как го използвате? Ето какво извадих от пералнята:

# 528
Всякакъв препарат слагам директно в барабана. Вчера прах с такова пакетче, разтваря се напълно.

# 529
Дали има някакъв ефикасен препарат в дм,който да премахва мирис на пот или на недобре изпрано?Имам 2-3 тениски,които са носени малко,а сякаш е останал някакъв мирис по ръкавите под мишниците?Ползвам много ефикасен дезодорант,не си усещам тялото да мирише лошо,но материята на тениските да.

# 530
Дали има някакъв ефикасен препарат в дм,който да премахва мирис на пот или на недобре изпрано?Имам 2-3 тениски,които са носени малко,а сякаш е останал някакъв мирис по ръкавите под мишниците?Ползвам много ефикасен дезодорант,не си усещам тялото да мирише лошо,но материята на тениските да.

Не знам за ДМ, но имаше една серия на Ариел специално за такива миризми. Ако я няма в ДМ, може би в магазините за паралелен внос- Ariel Odor Defence.

# 531
Според мен ще се отмирише и без специален препарат, бих ги сложила да се изперат на по-висок градус и дълга програма.

Може ли да ми препоръчате измивна пяна за смесена кожа?

# 532

Може би това...

# 533
Тези пуканки дали ги имаме при нас в асортимента. Купих си ги от Сърбия, много ми харесаха.
Също така ми се стори чувствително по-евтино.
Протеиновите шейкове на тяхната марка са 6 евро там, тук са 11. Почти 5 евро разлика.
Ядковите млека са с 50 цента надолу.
Овесеното, което купувам в сръбския магазин е 1,30 евро (~2.50 лв), а при нас е 1.85 (3,60 лв).
Гледах техния лайф. Много седмични купони има - 13 броя, при нас доста по-малко.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 22:37 от marinadp

# 534
Дрехите не са добре изпрани.
Пуснете ги поне на 50 градуса.

# 535
Не съм ги виждала тези пуканки, чрез circle to search ми излязоха, били са лимитирани, вероятно есента:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-pukanki-pumpkin-spice- … 066447869804.html
Касовият бон излиза и в нашето приложение, при пазаруване на място, както и на поръчка през него.

Пуснете дрехите, ако търпят, на по-висок градус, както са ви посъветвали. Иначе дори при пране на 30 градуса, пускам възможно по-дълга програма.

# 536
Не е в дм, но този съм пробвала и има ефект

Общи условия

Активация на акаунт