Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 50 211
  • 600
  •   1
Отговори
# 585
Кремът за ръце от Лидъл с лайка мирише много приятно. Вероятно и Балеа имат подобен?

# 586
Аз редовно си взимам слънцезащити зимата. Първо, че са изгодни. Второ, че за лицето ползвам целогодишно. Гледам им сроковете, разбира се. Една слънцезащита като се отвори и до другото лято трябва да сте я изхабили. Срока им е 12 м (на тези, които съм гледала).

# 587
  • София
Напоследък ползвам малката разфасовка от този като крем за ръце. Ароматът е силен, щом това се търси, стига да ти харесва. Има и с какао 50мл в Лили.

# 588
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Момичета, препоръчайте ми крем за ръце с хубав аромат. Може и със средна хидратация, но все пак нещо по-добро от Dove, че той ми се струва като водичка. Търся нещо ароматерапевтично. Благодаря!
На мен този ми е любимия крем за ръце заради приятния аромат на лимон.

# 589
Разбира се че се купува слънцезащита и по всяко време, но не толкова колкото през лятото, има си немалка разлика в продажбите им. И естествено не ги намаляват когато и без това са им най-вървежни а когато не се харчат чак толкова.
За неща които ползвам редовно, аз също не чакам да свършат а купувам когато са по-изгодни. Те дали ще си стоят неотворени в моя шкаф или в някой склад... Единствената разлика е колко съм платила за абсолютно същото нещо. Не сменям продукти често, така че си знам че като ми свърши нещо, ще искам пак същото.

# 590
  • Deutschland
Тезори д'Ориенте имат ароматни кремове за ръце.
PNP също имат. От Лидл крема Madame Glamour наподобява аромат на Шанел (не помня кой, в главата ми е каша).
На Балеа buttermilk + лимон вече е показан.

# 591
Скрит текст:
Напоследък ползвам малката разфасовка от този като крем за ръце. Ароматът е силен, щом това се търси, стига да ти харесва. Има и с какао 50мл в Лили.

От тези серии с какао и шеа има точно тубички с крем за ръце- любими са ми от миналата зима. Миришат страхотно и трайно и освен това са доста подхранващи за моята кожа на ръцете, която през зимата е трагична. Не са тежки и за такъв тип крем бих казала, че попиват бързо. Напоследък обаче не откривам този с шеа, взех от какаовия, но шеа-та ми е по- любим.

# 592
  • София
Да, имат и специален крем за ръце, но аз лично не откривам разлика освен цената и като състав са еднакви. Този го взимам за около 3лв.

# 593
Разбира се че се купува слънцезащита и по всяко време, но не толкова колкото през лятото, има си немалка разлика в продажбите им. И естествено не ги намаляват когато и без това са им най-вървежни а когато не се харчат чак толкова.
За неща които ползвам редовно, аз също не чакам да свършат а купувам когато са по-изгодни. Те дали ще си стоят неотворени в моя шкаф или в някой склад... Единствената разлика е колко съм платила за абсолютно същото нещо. Не сменям продукти често, така че си знам че като ми свърши нещо, ще искам пак същото.

Да, ясно ми е, че слънцезащита се взима най-много през лятото и тогава си държат цени. Като знам, че ще ми трябва, защо да не се възползвам като е намалена? Винаги пазарувам като е изгодно и за това имам запаси напред. Рядко ще се случи нещо да свърши и аз да взема от “скъпото” 😀

# 594
Едно и също нещо казвате с natka - купувате това, което знаете, че ще използвате, когато цената му е по-изгодна.🙂
И аз така правя по принцип (освен с неща, които по принцип са си доста евтини и/или много обемни и не ми се блокира място за съхранението им вкъщи).

# 595
  • Бургас
Кремът за ръце от Лидъл с лайка мирише много приятно. Вероятно и Балеа имат подобен?
Аз имам на Балеа с лайка, но не ми харесва. Нишо не прави.
По ми харесва на Моята природа с невен или смрадлика.

# 596
Аз последно си бях взимала на Дева с алое и сякаш върши работа, стига да се нанася редовно.

# 597
karzz, не съм използвала крема с лайка на Балеа, само тези от Лидъл и Кауфланд. Миришат добре и като хидратация нямам проблеми, но и кожата ми не е суха или чувствителна.

# 598
Благодаря за препоръките за кремчета! Златни сте.

# 599
От кремовете за ръце на Балеа, този за мен е най-добър. Ръцете ми са доста сухи и напукани и определено кремчето върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт