Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 51 976
  • 621
  •   3
Отговори
# 600
  • Бургас
Този крем и на мен ми харесва, доволна съм.
Може би е топ попадението откъм кремове за ръце!

# 601
  • 1st floor
Връщах се назад да видя дали съм питала, но не открих въпроса си, явно се е постнал. Ползвали ли сте купите на Профисимо - две стъклени с капак, който би трябвало да е херметически. Стъклото ми се видя леко. Текат ли в чанта? Ползвали ли сте ги в ейрфрайер? Става въпрос за тези двете в комплект - малка и голяма.

# 602
Аз ги бях взела, но изобщо забравих за тях и не съм ги ползвала. Не бих рискувала в еърфрайер. Дават ли ги да са огнеупорни? Има едни силиконови кошници. Мисля от тях да взема за еърфрайера, за да готвя и по-течни манджички. Бях гледала в Лидл, не можах да се добера до тях.

# 603
Непокорна, няма да мога да отговоря точно на въпроса ти, защото никога не съм ги носила в чанта, нито съм ги използвала в еърфрайър, но пък много си ги харесвам. Наскоро дори си купих втори комплект. Използвам ги често за съхранение на храна. Удобни и функционални са. Не са леки обаче - не мисля, че са подходящи за носене навън - ще тежат, особено голямата купа. Стабилно стъкло е.

# 604
Дами, имате ли представа дали код за отстъпка на цялата сметка от лоялната програма ще се комбинира с отстъпка от цялата сметка по повод откриване на нов магазин. Ако не се комбинира , трябва ли да си деактивирам кода предварително или няма нужда.

# 605
Според мен не. Те са еднакви по същество.

# 606
Според мен няма да се комбинират. Запазете си този от лоялната програма за по-късно, ако не изтича и той скоро.

# 607
  • София
В София ли е откриването на нов магазин?

# 608
Костинброд. Минус 15% над 15 евро. От утре до събота.

# 609
  • оттам, откъдето започва България
То си го пише:

# 610
  • 1st floor
Аз ги бях взела, но изобщо забравих за тях и не съм ги ползвала. Не бих рискувала в еърфрайер. Дават ли ги да са огнеупорни?
Да, до 200 градуса.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-stakleni-kutii-za-hra … 058172863295.html

# 611
Фрайера си е много мощен уред и не знам дали не минават тия градуси. Аз винаги го ползвам и над 200. Не знам, честно казано аз не бих рискувала. Иначе моите са същите. Взех ги с идеята са прибирам в тях храна. Не съм ги ползвала за навън, защото ми се струват тежки.

# 612
И аз наскоро си купих от тези стъклени съдове, но до 200 градуса според мен не е окей за еър фраер. И аз като включилите се съфорумки пека на високи градуси. Навън не съм ги носила.
Предполагам държите на това да са стъклени, но ако случайно търсите да не текат мога да препоръчам на КиК. Те се затварят идеално и съм много доволна от тях. Тези стъклените съм ги взела за микровълновата. И нъобще за да намаля пластмасата, но има какво да се желае в изработката им. Наскоро взех стъклени и от Лидл. Въобще не си заслужаваха 8те евро, които им искаха.

# 613
Няма нови купони...

# 614
  • 1st floor
И аз наскоро си купих от тези стъклени съдове, но до 200 градуса според мен не е окей за еър фраер.
Защо? Моят е Косори с двата реотана и е с макс 205 градуса. Обикновено ползвам по-ниски на bake, когато правя нещо в съд.

Общи условия

Активация на акаунт