Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 32

• 51 153
  • 609
  •   4
Отговори
# 600
  • Бургас
Този крем и на мен ми харесва, доволна съм.
Може би е топ попадението откъм кремове за ръце!

# 601
  • 1st floor
Връщах се назад да видя дали съм питала, но не открих въпроса си, явно се е постнал. Ползвали ли сте купите на Профисимо - две стъклени с капак, който би трябвало да е херметически. Стъклото ми се видя леко. Текат ли в чанта? Ползвали ли сте ги в ейрфрайер? Става въпрос за тези двете в комплект - малка и голяма.

# 602
Аз ги бях взела, но изобщо забравих за тях и не съм ги ползвала. Не бих рискувала в еърфрайер. Дават ли ги да са огнеупорни? Има едни силиконови кошници. Мисля от тях да взема за еърфрайера, за да готвя и по-течни манджички. Бях гледала в Лидл, не можах да се добера до тях.

# 603
Непокорна, няма да мога да отговоря точно на въпроса ти, защото никога не съм ги носила в чанта, нито съм ги използвала в еърфрайър, но пък много си ги харесвам. Наскоро дори си купих втори комплект. Използвам ги често за съхранение на храна. Удобни и функционални са. Не са леки обаче - не мисля, че са подходящи за носене навън - ще тежат, особено голямата купа. Стабилно стъкло е.

# 604
Дами, имате ли представа дали код за отстъпка на цялата сметка от лоялната програма ще се комбинира с отстъпка от цялата сметка по повод откриване на нов магазин. Ако не се комбинира , трябва ли да си деактивирам кода предварително или няма нужда.

# 605
Според мен не. Те са еднакви по същество.

# 606
Според мен няма да се комбинират. Запазете си този от лоялната програма за по-късно, ако не изтича и той скоро.

# 607
  • София
В София ли е откриването на нов магазин?

# 608
Костинброд. Минус 15% над 15 евро. От утре до събота.

# 609
  • оттам, откъдето започва България
То си го пише:

Общи условия

Активация на акаунт