С какво ви дразнят свекървите? - 170

• 32 823
  • 745
  •   3
Отговори
# 690
  • София
Последно и спирам. Снахата ще ражда, ако синът го гледа. Тя ще прави кариера
Точка.
Ей, браво, много се радвам на такива отношения. Защото някои мъже са коне с капаци. Синът ти явно не е от тях.

П.П. Това не беше ли позволено след шестия месец?

# 691
Да бе.
Той е с пет цифри, тя едва си намери работа.
Година и нещо беше на борса.
Както и да е.

# 692
  • Melmak
Ох, искам и аз да правя кариера като родя. Ама моята свеки каза, че се пенсионира, та директно на шестия месец може да взима бебето. Значи и мъжа ми ще трябва да понаправи малко кариера. 😁😁😁😁😁

Тайс се е надявала до преди месец да има шанс за раздяла. Ама вече не, ще трябва да приеме, че синът е хванал милфка.

# 693
Има гледачки. Така че всичко е точно.

# 694
Ако жената трудно си е намерила работа, намирам за съвсем естествено, да не иска да рискува и да остане пак безработна.

пп. Гледачката винаги е опция, да. Щом има пари в семейството, едва ли би било проблем.

# 695
Надявах се на семейство. 7 години и нищо.
Алекс, тя е на 42, какви деца, не че е стара, не и е приоритет.
И я разбирам. Тя е в апогей. Отгледано дете, прекрасна работа и един тъпанар да и вдига нивото.

# 696
Е, ако толкова не се оправят с парите, сами ще се преориентират впоследствие. То сега преди да е станало на думи е лесно.

# 697
  • Melmak
Ама то си е семейство, бе Тайс!

# 698
На тази възраст най-голямото предизвикателство е забременяването. Нямат време за губене. После ще се изгледа детето, то е ясно.

# 699
Тайс, аз много се надявам да бъда свекърва точно на тази моя проекто-снаха/но ако синът ми реши друго, с него съм.И никога не бих го нарекла идиот и глупак , заради направен от него избор/. И все така модерна ще си остана. Само дето аз не го смятам за модерност , а за отношения с децата си. Аз не се притеснявам да казвам, ако нещо не ми е окей. Зет ми също. Партноьрката на сина ми също. Но това са неща, които сме изговорили , аз де , като по-възрастна от тях . И като човек, изключително много ценящ личното пространство на всеки.  Именно , за да няма -аз това мисля, ти не ме разбра, после аз си мислех, аз не разбрах и т.н.
     Навирам или не каквото и да  е , споделям опит. Както и ти, както и повечето от нас тук. На този етап отношенията у дома са такива, след 2 месеца не знам какви ще са.
    Тайс   "Досега не съм се месила, наистина и пълната катастрофа е налице всеки път. Започвав да разбирам тези свекърви, дето се бъркат, честно 👍" твои думи са.   Никак не изглежда да го приемаш като голям човек синът си, нито доверие, нито уважение показваш към него.  Надявам се да осъзнаеш, че не е длъжен да осъществи твоите очаквания. С 5 цифри, ще има пари за гледачка, пък нали и ти помагаш.

# 700
Последно и спирам. Снахата ще ражда, ако синът го гледа. Тя ще прави кариера
Точка.

Боже, Таис, аз така искам внуче, че ако го имам, ми е все тая кой ще го гледа. И по бабинство ще изляза, ако дъщеря ми иска да работи. Навремето моята свекърва се пенсионира, за да ми гледа детето, щото имаше годините за пенсия, а майка  - не. Аз пък бях студентка.

# 701
Ами не съм пенсионер, за съжаление.
И да бях, чак пък да гледам бебе.
Малко съм си консервативна за гледачките. За мен да отглеждаш детето си е любов.

# 702
Да отглеждаш детето си е и лукс, който не всеки съвсем винаги може да си позволи. Аз винаги съм имала гледачки, едва ли защото не съм си гледала децата с любов. Simple Smile

# 703
Бианка, аз на теб ти се радвам, като знам през какво мина.
Но тук случаят е друг.
7 години условия и сега пак. Тази жена не иска да си разваля рахата, пък нека тук ме плюят.
Тя всичко си има, гледа си фитнеса, филърите и гардероба. То и аз така бях, на 39 се събрах със сегашния ми мъж. Но му казах директно да не очаква деца от мен. Толкова бях препатила, че не исках и да помислям
А тук, условия, дрън дрън и ето. Оказах се права, че го лъже. Имах такива подозрения след третата година. Нищо не съм казвала. Никога!

# 704
В случая не мисля, че проблемът е в отглеждане на детето. Моето виждане е, че за нея тя има едно отгледано голямо дете и няма намерение да ражда второ на 42 г., вероятно синът на Тайс иска наследник - логично, а това е било "условието" от снахата. С две думи - снахата за мен не иска дете, поне от написаното тук. В повечето ситуации не съм съгласна с мненията на Тайс, но ако аз имах син - не бих била доволна при такава голяма възрастова разлика, най-малкото от гледна точка на появата на наследник. Сигурно щях да съм лоша свекърва.

Общи условия

Активация на акаунт