Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 49 771
  • 1 110
  •   5
Отговори
# 1 095
  • SF
Надали с чорапи се подмладяваме. Simple Smile Краката ако са хубави...!
Но тук стари хора няма. В ботушите, под панталон, не се вижда кой колко е млад.

# 1 096
  • Някъде там
Скрит текст:
Ха ха ми освен да пробвам с Карото.
Ако се опъпча, вие ще сте виновни:laughing: Wink
Stuck Out Tongue Closed Eyes
На мен по смешни ми бяха гащите, от ония обикновените като за дядовци, (добре поне че не бяха бели).Satisfied
Eй как ми трябва бримкоуловител. Нямам идея съществува ли и къде. Това за спасяване на тънички кашмирени пуловери
Ооо има ги. В магазини за прежди игли и тн се намират.
Даже различни видове. Ето два :
https://www.pleta.bg/bg/igla-za-brimki-610960/
https://www.nikisltd.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … -00034-p3151.html

Аз имам такива гащи! Long johns. С мериносова вълна. Рядко ги обувам, но в големите студове помагат.
Ааа не, ето такива са в зеленикаво обаче.
Скрит текст:

От дългите вълнени и мм носи за работа.

Шарени различни чорапки обуваме на 21 март за децата със синдром на Даун.
Зимата и в къщи също. Иначе предпочитам един цвят. Само на семейството подарявам чорапи.

# 1 097
Зависи от чорапите. Скоро подарих за имен ден на приятел комплект от 5 чифта чорапи 80% вълна. Винаги се е оплаквал, че му мръзнат краката, чорапите бяха в хубава опаковка и всички в различен цвят. Не мисля, че направих лош подарък.

# 1 098
  • По света и у нас
Днес ще подарявам подаръци на две рожденнички - момиченца на по 8 и 9 години, реших че ще им дам пари.
Колко пари мислите, че е ОК да се даде на подарък за тази възраст?

# 1 099
Днес ще подарявам подаръци на две рожденнички - момиченца на по 8 и 9 години, реших че ще им дам пари.
Гифт карта за Таргет, по 25$ и това е.

# 1 100
PriMadonna Аз бих дала по 50 евро

# 1 101
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За коя държава? Зависи от стандарта... В България, 20 лева ми се виждаха малко, давала съм 50 до миналата година, на хлапета на около 10 години.
Може да питаш родителите, те какво мислят за пари в брой. Някои деца си търсят подаръка, ако ще и някоя евтина глупост да е.

# 1 102
  • There I was on a July morning
За България ли е питането? Бих дала 50 или 100 лв., зависи колко са ми близки.

# 1 103
  • София
За толкова малки деца 50 лева ми се вижда доста разумно.

# 1 104
С Примадоната сме в една държава, и тук не е прието да се подаряват много скъпи подаръци, ако не са деца в семейството. Ангажиращо и задължаващо е. До 100$ е в рамките на приетото, и това даже е много.

# 1 105
  • Враца
50 лв.

# 1 106
  • София /Абсурдистан
Относно чорапените подаръци - аз съм рожденичка малко преди Коледа. Имам цяло голямо чекмедже в къщи с червени и пъстри коледни чорапи подаръци. Ами започнах да си ги нося в къщи през зимата, какво да ги правя.

# 1 107
  • София
Аз лично много обичам шарени чорапи. От друга стана са доста неутрален подарък, който би трябвало да се хареса на всеки. Демек - човекът не е мислил много-много като го е купувал или не ви познава.

# 1 108
  • София /Абсурдистан
И аз обичам шаренийки Simple Smile  ама имам твърде много подарени чорапки с джуджета, шейнички, снежинки, дядо коледовци, еленчета и подобни. Ами за зимата стават. Няма начин обаче да обуя два различни чорапа. Купувам два еднакви чифта и си ги събирам еднаквите. Консерва съм.

# 1 109
  • София
Аз си ги купувам сама и аз си подбирам цветове и картинки.

Общи условия

Активация на акаунт