Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 49 044
  • 1 092
  •   2
Отговори
# 1 080
Когато обзавеждахме първия апартамент, моята баба ни даде пари със заръката да взема кухненска посуда с тях, за да я помня винаги, когато я ползвам. Тя така знаела еди-коя-си тенджера или тава от кого била. На мен ми беше мъчно, все едно се кани да умира веднага, но изпълних заръката. Живи и здрави са ми още с дядо, и дано дълго време е така, но наистина всеки ден с всяко готвене си имам едно наум, че това са подаръци от нея. Може да е старовремско, но за мен има голямо значение.
Традиционно е явно.
Свекърва ми също ми прати пари по револют да си купя прибори за хранене. Имаше куп заръки, да са скъпи да са 12 комплекта, да са в кутия за съхранение, да са гравирани и елегантни.
Тя няма планове скоро да се пренася в друго измерение, но имам прибори от нея.

# 1 081
Чудесен подарък са направили близките ви хора. Хем се знае, че е от тях и то нещо конкретно, хем са оставили възможност, да е по ваш вкус.

# 1 082
  • SF
daviz, доста се посмях с леля ти и ножчетата за бръснене. Още ми е смешно, докато ти пиша. Можеше на тебе да ти подари бримкоуловител.

# 1 083
  • FRANCE
Eй как ми трябва бримкоуловител. Нямам идея съществува ли и къде. Това за спасяване на тънички кашмирени пуловери

# 1 084
От възрастна дерматоложка съм чувала, че крем Каро е много добър за миене на лицето. Не знаех, че още съществува, но си взех един за всеки случай.  Засега предпочитам корейска козметика.

# 1 085
Каро освен, че съществува, и някакво непознато за мен разнообразие вади. Баща ми много държи да се бръсне баш с тоя крем и му накупих някакви комплекти, тепърва ще му ги пращам. Освен да извадя крема да го пробвам Laughing

# 1 086
  • SF
Ох, много ме разсмивате с този крем Каро. Освен и аз да го пробвам. С глас се смея.

# 1 087
Сега и един лавандулов спирт след карото и ме връщате обратно в първи клас Simple Smile

# 1 088
Крем Каро е много добър за лекета, и също за бели подметки на обувки.

# 1 089
Eй как ми трябва бримкоуловител. Нямам идея съществува ли и къде. Това за спасяване на тънички кашмирени пуловери

Не знам какво представлява бримкоуловителят, но с кука за плетене исканото може да се постигне.

# 1 090
Каро имат и бирен шампоан, по едно време бяха много на мода. Аз вече си заплюх да пробвам тоя с кофеин, ще си го самоподаря Laughing

# 1 091
  • Някъде там
Ха ха ми освен да пробвам с Карото.
Ако се опъпча, вие ще сте виновни:laughing: Wink
Stuck Out Tongue Closed Eyes
На мен по смешни ми бяха гащите, от ония обикновените като за дядовци, (добре поне че не бяха бели).Satisfied
Ооо има ги. В магазини за прежди игли и тн се намират.
Даже различни видове. Ето два :
https://www.pleta.bg/bg/igla-za-brimki-610960/
https://www.nikisltd.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … -00034-p3151.html

# 1 092
  • FRANCE
Супер. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт