Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 48 064
  • 1 075
  •   5
Отговори
# 1 050
Ама яде хляб от пекарната, нали.
Няма какво да се оплаква.

# 1 051
Майка и леля ми редовно правеха за баща ми и чичо ,,подаръци" от сорта на сервиз, някой ел.уред или нещо друго за дома, от което жената има нужда. 😂😂😂

# 1 052
  • Сан Франциско
Ти подари ли му чорапи за неговия Рожден ден?

На мен един от подаръците ми за тази Коледа беше гигантска кутия, натъпкана с чорапи - 60-70 чифта - всякакви марки, различни дължини, едноцветни, с картинки…аз много им се зарадвах 😁. Има предистория там - все ми се смеят мъжът ми и малката, че като ми се скъсал чорап - не съм засилвала чифта веднагически в кофата за боклук. Аз все си мисля, че ще го зашия, изпирам, прибирам, и в крайна сметка пак изхвърлям, ‘щото не ми се шие. Ама, явно не хвърлям достатъчно бързо и големи майтапи отнасям. Та, купили ми хората - да имам и да не се залъгвам, че ще шия скъсани чорапи.

# 1 053
Аз не се залъгвам, защото излинеят ли нямат шиене, но не хвърлям здравото чорапче, нося си ги различни Joy

# 1 054
  • FRANCE
И като дойде чорапеното чудовище, се указваш с 20 самотни чорапа  Sunglasses Като бяха малки девойките, баща ми им беше купил едни с принцеси и пеперуди. Абсолютно различни. Няма събиране.

# 1 055
  • SF
Аз също си ги нося различни по цвят, когато са от един комплект - светло сиво и светло бежово, под ботуша никой не ме вижда. Моите не излиняват, но се губят. Скоро правих чистка.

# 1 056
Е различните от няколко години са на пазара. И аз, и синът имаме. Много си ги харесваме.

# 1 057
  • Пловдив
Мани, и моите деца си комплектоваха различни - синът още го прави, дъщерята се отказа май точно когато той почна да я "копира", баща им пък хвърля единични скъсани (вкл. техни) и накрая не мога да се оправя на кой чорап без другарче другарчето е изядено от чудовището, на кой е изхвърлено и на кой се подмята някъде из къщи. Много мразя така.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 12:16 от Магдена

# 1 058
Мда, едно време ми се подиграваха на различните чорапи, сега са на мода Simple Smile Стига да са един и същи модел, иначе ме дразнят. Щерката също започна да носи различни (на 3), а на синковеца аз му ги обувам. Миналата седмица на един рожден ден познат каза, че винаги може да каже кои са моите деца без да знае, защото ги познава по различните чорапи Joy

# 1 059
Много харесвам едни клипчета - ако имаш около 200 чифта скъсани чорапи, добавяш още разни неща и си играеш три дни, накрая придобиваш "чудна" калъфка за възглавничка за диван.

# 1 060
  • Враца
Аз, не мога да нося различни.. просто, мисля само за това и ме дразни.

# 1 061
  • SF
Трябва да са от един вид. Не дълъг и къс или вълнен и памучен.
На тези като им се загуби някое чорапче и останат по едно, можеш да си правиш всякакви комбинации. Темата е кафе. Обуваш под ботушите и си свиркаш.
Скрит текст:
Някои си се продават различни.
Скрит текст:
Ето примери за още варианти, при които всеки се комбинира с всеки.
Скрит текст:

Имам за ски розови с картинки с планини и тюркоазени с картинки с планини. Много е сладко, когато се съчетаят.

# 1 062
Тук при нас има луд чорапен ден (crazy socks day) в училище. Веднъж в годината е, но винаги се чудя с какви да я обувам малката, тъй като аз си ги комплектовам (даже ги запрятам един в друг) да не се губят.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 15:09 от So Lucky*

# 1 063
  • Deutschland/HE
На 21 март е Международен ден на хората със Синдром на Даун. В детската градина ходеха с два различни шарени чорапа на този ден.

П.С. В стаята на всеки съм сложила по 2 торби с цип за пране, където да си събират белите и тъмните чорапи. Пера и суша, както са в торбите и те после сами си ги оправят. Пак има изчезнали чорапи, но са под/зад легло, бюро, но са доста по-малко.

# 1 064
Тези чорапи са много далече от първоначалната тема, но да си кажа и аз. Друга луда съм, харесаха ми чорапи, които нарочно са направени два различни. Подобни, но различни. За да не ходя с два различни, си купих два чифта и си направих комплекти с еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт