Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 48 404
  • 1 083
  •   3
Отговори
# 1 065
  • Враца
И аз така бих направила . Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 066
Най-яките различни чорапи са в тоя сайт

# 1 067
Аз се чувствам пренебрегната, че чорапеното чудовище никога не ме е посещавало GrinJoy
Изгубени чорапи нямам, но имам чифтове, в които единият е по-захабен или направо скъсан. Незасиления към коша комбинирам с друг, но различни чорапи нося само вкъщи и то в редките случаи, когато ми е студено и спя с тях.

# 1 068
  • Сан Франциско
Аз в кутията с чорапи имах и такива чифтове - с различни чорапи по дизайн. Детето с възторг гледаше как си пренареждам целия шкаф, за да мога да събера и подредя подаръците.

# 1 069
Ох, тея различните чорапи, колко баби се опитваха да ги връщат в магазина, но тъй като вече не стават за продаване и няма как да ги сторнирам така си купуваха и втори чифт, че да имат еднакви. 😁 И аз на мъжа така купих 2 комплекта.
Ама скъсаните чорапи стават да си чистите дребни неща, щори и т.н. Чак тогава ги хвърлям аз.
Като дете мразех да ми подаряват чорапи, ама сега са добре дошли.

# 1 070
На мен ми бяха подарили чифт чорапи, които са различни, а са хубави, на Пирин хил. Бих ги носила с удоволствие, но много рядко обувам чорапи и така си отлежават. Зимата нося в ботите от най-тънките 3/4 чорапи и само, ако ми стане много студено вкъщи обувам чорапи. Плащам си за тоя навик с купища настинки, но все ми е горещо на краката. Купувам си чорапи, ако ми харесат и стоят нови в чекмеджето.

# 1 071
Мен ме дразнят купешките различни точно, защото са "тренди" Simple Smile

М беше изключително изненадан след като за една Коледа ми купи много хубави чорапи от алпака - два чифта, светло и тъмно кафяв. Очакваше, че ще си ги менкам пък аз с цялата си наглост ги нося еднакви Simple Smile

С китайските обаче не знам какво да правя. Ни е да ги нося, ни да ги даря. И за чистене не стават, защото не попиват.

# 1 072
Имах съученичка която, ехеееее, преди колко години носеше два различни чорапа. Исках и аз, но майка ми така и не позволи. Сега често слагам два различни чорапа с маратонки, нарочно, за да се вижда, че са различни. Майка ми е втрещена 😂, щото вече и на възрастта ми не подхождало, еми, като не ми е позволявала тогава, когато е ,,подхождало" сега ще ме гледа така 😂😂😂

# 1 073
Чорапите на Пипи Дългото чорапче не сте ли виждали на илюстрации? Wink
С няколко думи дружно се реши, че чорапите не са тъп и безполезен подарък!

# 1 074
Според мен това за възрастта е много относително. Баба ми ходеше цял живот с една прическа - коса, сплетена на плитка и завъртяна на кок. Никога не се е боядисвала, не се е гримирала, не е облякла нещо фриволно. Е, защо трябва да се лишавам от всички тия неща, докато огромна индустрия работи за нас. С удоволствие нося неща, които ги нямаше в младите ми години. Е като съм на възраст какво? Щом нещо ми харесва си го нося, пък ако някой мисли, че е неподходящо, това си е негов проблем.

# 1 075
Нали ви бях разправяла за пишман подаръците от моята майка навремето. Преди малко ѝ поръчах апарат за кръвно, може и за следващата Коледа да ми го подари Joy
Вече така действам, въпреки че рядко искам нещо. Кафемашина, прахосмукачка и ръчна парочистачка май имам от нея в последните  десетина и повече години, аз си ги пожелах.

# 1 076
  • Deutschland
Аз имах подарък такива чорапи. Три чифта са, единия е от два различни чорапа.

# 1 077
  • Някъде там
Леля на мм, дойде на гости. На мен хубави чинийки донесе, на мм : бельо, крем каро и ножчета за бръснене. Joy
Малко в шок бяхме и се посмяхме като си замина,но възрастна жена е, простено й е.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 21:18 от daviz

# 1 078
Баба ми, когато дойде на гости за първи път в апартамента, ни донесе захарница Simple Smile Олд скул Simple Smile

# 1 079
Когато обзавеждахме първия апартамент, моята баба ни даде пари със заръката да взема кухненска посуда с тях, за да я помня винаги, когато я ползвам. Тя така знаела еди-коя-си тенджера или тава от кого била. На мен ми беше мъчно, все едно се кани да умира веднага, но изпълних заръката. Взех си качествени и на практика вечни неща. Живи и здрави са ми още с дядо, и дано дълго време е така, но наистина всеки ден с всяко готвене си имам едно наум, че това са подаръци от нея. Може да е старовремско, но за мен има голямо значение.

Общи условия

Активация на акаунт