Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 45 032
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз имам изкуствени цветя, рози, но са по-скоро silk flowers, защото не са пластмасови. И пластмасови имам, точно в банята. Имам и една стъклена вазичка с пластмасова роза от бабата на мъжа ми. Пазя сия. А естествени растения имам ужасно много. Имам солариум, където “живееха”, но по времето на ковид имаше бум в развитието им и сега са навсякъде… завзели са къщата. Аз харесвам цветя и растения. Не ми пречат изобщо.

# 1 036
Сега са много актуални изкуствените цветя и едни бохо-шик клонки като щраусови пера за декорация. Ще преминат и те.
Сегашните изкуствени цветя нямат нищо общо с пластмасовите от детството. Много "истински" ги правят. Онзи ден търках листата на едно, за да се уверя дали е фалшиво или истинско и не бях на 100 процента сигурна. Ползват ги за декорации на бани включително. Актуално е.

Срам ме е да призная колко пъти съм се възхищавала на монстерата в едно учреждение, докато разбера, че е изкуствена...

Иначе имам роднина, която прави страхотни украси за опаковки на подаръци от подобни клончета и плодчета - стоят доста красиво. Но не бих си и помислила, че изкуствено цвете може да представлява основен/единствен подарък.
Може, може. На мен за имен ден са ми подарявали такова. И то не от онези, които са цвете с цвят, ами някакво от типа на бръшляна - и то точно с думите, че него и да искам не мога да го уморя. Smiling Imp

# 1 037
  • По света и у нас
Аз имах изкуствени и изглеждаха супер реалистични, запазила съм си 3-4 от тях, но вече не са ми интересни, защото ми потръгна в естествените. Спасила съм от боклука 2 изхвърлени… как нямат жал тези хора. Една огромна орхидея в прекрасно състояние, бяха и увехнали цветовете и я бяха метнали, сега ми е изкарала 3 нови филиза и ще бъде пълна с цвят❤ и един фикус доста изстрадал от преместване, и него съживих.

# 1 038
Нямат жал тия, които ги подаряват на не-любители Wink
Което ме подсеща, че моята май не съм я поливала от два месеца... Упс...

# 1 039
Нали някой ги прибира и се грижи с мерак за тия цветя, не виждам проблем. Аз с голямо удоволствие бих ги метнала някъде и нашите, ама ще има семейни брожения. Надявам се на естествена развръзка просто.
На работа съседката по бюро има над 10 орхидеи, все домъквани от други колеги да се отърват от тях, та не мисля, че са голяма рядкост и хората, които не припадат по идеята за джунгла у дома.

# 1 040
  • SF
Понеже ти не го правиш, си заобиколена от "ценители". Simple Smile
Ако някой иска, от мене подарък - 2-3 орхидеи подарявам веднага. Едната е мини. Ще умре, ако някой не я вземе. Слагам й вода, но й е трудно да живее при мен.

Общи условия

Активация на акаунт