Аз съм взела неща за оцветяване, сглобяване и по един шарен молив, защото е едно от най-любимите неща на света на щерката
Самата тя много се вълнува да им занесе нещо. И вече 3 месеца повтаря, че четката за боички ѝ е от детето Х
Имало е рожденици без подарък за децата, изобщо не е било някаква драма. В пъти предпочитам да се върне вкъщи с гипсова играчка или домино пред това да яде киндер или Барни или да пие сок от кутийка. Вече между тему и киндер не мога да преценя. За празнуване извън градината не бих се занимавала с подаръчета, те са си ситуационно за там.
Някои дечица при нас не ядат торта не заради алергии, а защото родителите не дават никаква захар. За това ще занесем пица (хубава, с квасено тесто, не мазна от Доминос или случайна будка) и плодове за следобедна закуска.
Подаръци от сватби и кръщенета не пазя, освен ако не ми вършат работа. Едни познати подаряваха отварачки (не ми трябва, но поне има приложение), имало е нож за пица, даже един джобен нивелир от младоженци геодезисти и т.н. Снимки хич не обичам да ми натрапват. Бисквитки и меденки мнооого обичам, но обикновено са с фондан или Захарна глазура, а докато я махна от меденката нищо не остава.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1846022
Пуснах темата за шведското разчистване, но е отворена за всякакви коментари относно пазене и разчистване принципно

И моята много се радва на тези подаръци и явно ще трябва да започна по-отрано да ги подготвя.
Вие откъде купувате такива, подходящи неща за децата? Ако трябва да съм честна, моето дете се радва и на боклучките тип играчка от Зайо Байо.